Tips over hoe om te stoppen met nagelbijten

Gebeten beneden nagels zijn niet dame als, niet aan het feit dat je nagels bijten is zeer onhygiënisch noemen. We weten dat slechte gewoontes zijn moeilijk te breken, maar denk je niet dat het tijd is? Volg onze tips en kick deze vreselijke gewoonte voor goed!

Tips over hoe om te stoppen met nagelbijten

Het eerste wat je hoeft te doen is een beslissing die je nagel bijten dagen zijn voorbij en achter je. En een bewuste poging om vast te houden! Laat het niet zo zijn tijd dat je zei dat je je dieet te beginnen op maandag, of wanneer je zei dat je doet alles begint op maandag. We weten allemaal dat die beslissingen niet ooit echt uit te werken. Doe dit voor jezelf te beginnen op dit moment, het enige dat je tegenhoudt is jou!

Proberen en te erkennen wat zijn de triggers om je nagel bijtgedrag.

Heeft u de neiging om te knabbelen op je vingers wanneer je je gestresst, angstig, bezorgd, verdrietig, verveeld? Is het meer als een onwillekeurige reflex om een ​​bepaald gevoel of een situatie of bent u het maken van een bewuste beslissing om je nagels te bijten? Zodra u goed na te denken over wat het is dat maakt je om dit te doen het zal zijn dat veel gemakkelijker voor u om te proberen en te stoppen.

Krijgen een professionele manicure!

Jagged en gebeten-down nagels zien er niet aantrekkelijk helemaal niet, dus het is redelijk dat je niet het gevoel dat je hebt veel om mee te werken. Maar zodra je een manicure en krijg een beetje de smaak van hoe mooi ze eigenlijk zijn als je voor hen zorgen, wilt u hebben ze hun best uitzien de hele tijd. Plus, dan moet je geld betalen, en ze weer bijten zou gewoon betekenen dat je je geld genomen en gegooid in de afvoer.

Houd uw nagels gepolijst ten alle tijden!

Ik krijg dat je denkt dat ze te kort en beschadigd te schattig uitzien met nagellak, maar dat maakt niet uit want ze zullen uitgroeien tot een behoorlijke lengte in geen tijd, zolang je niet terug te keren naar de oude gewoonten! Het hebben van een nagellak met u zo vaak als je kunt helpen je er bent. Vergeet voor een tweede dat ze er niet uitzien zoals u ze wilt en spelen met kleuren, versieringen en nog veel meer, en binnenkort zullen ze zien er geweldig uit en hersteld!

Krijg je afleiden van nagels bijten door het houden van uw handen bezig.

Hebben iets handig dat je kunt spelen met wanneer je het gevoel alsof je zenuwachtig, als een elastiekje of munten. Sommige meisjes dragen zelfs een nagelvijl op hen te allen tijde want het is zeker beter om je nagels te dienen bij stress dan om ze af te bijten.

Als je het gevoel alsof dit alles niet genoeg is je afgeleid en vastbesloten om te blijven zijn er altijd die knabbelen remmende producten zoals Bitrex die kunnen worden gebruikt als een snelle oplossing, althans voor de eerste paar weken, terwijl je nog steeds worstelen met jezelf. Het punt van deze is om je nagels proeverij zeer onaangenaam te krijgen en daarom maken het onmogelijk voor u om ze in je mond.

Na een tijdje van het houden van deze walgelijke gewoonte onder controle zult u in staat zijn om het verschil met uw nagels te vertellen. Dat zal je enige motivatie bij het te houden zijn, en hebben een perfect uitziende manicure ten alle tijden!

Onze selectie