Top 10 slechtste voedsel

Er is voedsel dat goed voor je is en er is voedsel dat is niet zo goed voor je, en dan is er dit - een lijst van 10 soorten voedsel moet je zo ver weg van mogelijk blijven. Ik presenteer u de top 10 slechtste voedsel.

Top 10 slechtste voedsel

1. Diepvriespizza

Niet alle pizza is slecht, maar bijna alle bevroren pizza is. Het is gemaakt om langer dus vol additieven en conserveringsmiddelen en bovendien dat het is gemaakt van gebleekte meel. Gebleekt meel heeft hetzelfde effect op je lichaam als suiker, wat betekent gewichtstoename en potentiële diabetes. Dus de volgende keer dat u koopt een bevroren pizza, je net zo goed gewoon eten ruwe suiker. Het is waarschijnlijk minder slecht dan de bevroren pizza deeg.

2. Snacks

Iedereen houdt ervan om snack, maar bijna niemand weet hoe slecht snacks zijn voor je gezondheid. Maakt niet uit of het is chips, tortilla chips of wat u maar kunt bedenken, zijn snacks vol met natrium en transvetten. Naast dat, aardappelchips bevatten acrylamide dat is een zeer kankerverwekkende stof.

3. Margarine

Veel mensen kopen margarine in plaats van boter, omdat het wordt gezegd lager te zijn in calorieën. Dat is een heel verkeerde beslissing. Niet alleen dat margarine meer calorieën dan boter kan bevatten, is het ook vol met zowel transvet en verzadigd vet. In feite, een eetlepel van sommige merken van margarine bevat meer dan een dagelijkse dosis van zowel trans-en verzadigd vet. Vetarme boter is een veel betere keuze.

4. Chicken nuggets

Je moet zijn leven op een andere planeet als je hebt weten te missen hoe kipnuggets worden gemaakt. Het proces gaat meestal als volgt: de hele kip (en dan bedoel ik heel, veren, ogen en darmen) is in een slijpmachine en gehakt gezet. Dit vlees, niet schoongemaakt van de darmen, is nu vol met bacteriën en behandeld met ammoniak. Ja, u hoort het goed - ammoniak! Aangezien smaakloos daarna proces wordt, is het vol kunstmatige additieven en smaakstoffen. Nog steeds het gevoel dat het eten nuggets?

5. Friet

Geliefde frieten zijn heel slecht voor je gezondheid. Ze bevatten dezelfde stof gevonden in chips - de zeer kankerverwekkend acrylamide. Deze stof komt vrij wanneer witte aardappelen op hoge temperaturen worden verhit. Bovendien hebben de meeste restaurants die Franse frietjes serveren niet echt verandert de olie in friteuses te vaak. Hoewel sommige oliën, zoals palmolie, kan worden opgewarmd tot vijf keer, de meeste oliën vrij veel kankerverwekkende bestanddelen bij opgewarmd.

6. Gearomatiseerde melk

Je zou kunnen houden van chocolade of aardbei melk met een smaakje, maar geloof me - blijf er van af. Gearomatiseerde melk bevat eigenlijk meer suiker die soda. Alle van de voordelen die je krijgt van het calcium in de melk kan niet meten met de schade van die suiker. Als u wilt calcium, drink gewoon wit melk.

7. Frisdranken

Een typische blikje frisdrank bevat 10 theelepels suiker en 150 calorieën. Het is ook vol met kunstmatige aroma's, kleurstof en additieven. Plus, soda is zeer zuur, die schade aan uw gebit en uw interne organen en veroorzaakt. U gelooft het niet? Laat een stuk rauw vlees in een glas cola 's nachts en zie wat er gebeurt. Soda is ook zeer schadelijk zijn voor uw nieren, want het is uw nieren filteren dat al die slechte dingen van. Sodaconsumptie is gekoppeld aan overgewicht, tandbederf, hart-en vaatziekten en osteoporose.

8. Light frisdranken

Geloof het of niet, light frisdranken zijn nog erger dan gewone frisdrank. Ze bevatten al dat spul dat is slecht voor je gezondheid die je kunt vinden in een gewone frisdrank, plus kunstmatige zoetstoffen en een heleboel andere schadelijke ingrediënten. Dieetsoda aspartaam ​​bevatten, die onder vele andere ziekten in verband gebracht: angstaanvallen, epilepsie, gehoorverlies, migraine en zelfs de dood.

9. Magnetron voedsel

Iets dat is opgesteld in een magnetron is niet goed voor je gezondheid. Alle van de magnetron gerechten zijn verpakt met additieven en conserveringsmiddelen. De meeste van deze gerechten bevatten ook kunstmatige stabilisatoren, smaken en kleuren en gebleekte bloem. Vermijd het bereiden van uw eten in de magnetron zo veel als je kunt.

10. Milkshakes

Last but zeker not least - wegblijven van milkshakes. Een milkshake bevat evenveel als 2000 calorieën, afhankelijk van het merk en ingrediënten. Dat bedrag is gelijk aan de aanbevolen dagelijkse calorie-inname! Nu, ik weet dat milkshakes zijn super lekker en we houden allemaal van hen, maar kom op! Wil je echt wilt doen om je lichaam? Een milkshake moet worden gemaakt van melk en fruit, dat is het! Het moet geen extra ijs, slagroom of krankzinnige hoeveelheden suiker. Ja, ik weet, zult u zeggen dat het niet een milkshake als het alleen is gemaakt van melk en fruit, maar weet je wat? Ik heb niet echt schelen als je een smoothie of wat je maar wilt noemen, zou ik altijd dat in plaats van een calorie milkshake 2000 echter lekker het zou kunnen zijn.

Ik raden u aan om helemaal weg te blijven van het voedsel op deze lijst. Als je kunt niet echt uitsluiten helemaal, tenminste je best doen om het bedrag ervan te verlagen. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Onze selectie