Top 4 kruiden die goed zijn voor je gezondheid zijn

Specerijen maken niet alleen je eten smaakt beter, kunnen ze ook heel goed voor je gezondheid. Mensen hebben ontdekt de voordelen van kruiden een lange tijd geleden. Gebruik deze ontdekkingen en leren hoe ze het beste uit de kruiden te krijgen. Hier zijn top 4 kruiden die goed zijn voor je gezondheid zijn.

Top 4 kruiden die goed zijn voor je gezondheid zijn

1. Zwarte peper

Het is de onvermijdelijke kruid in bijna elke maaltijd, maar wist u dat zwarte peper is ook erg goed voor je gezondheid? Twee theelepels zwarte peper bevat 12% van de dagelijkse dosis van mangaan, 9% van de vitamine K, 7% ijzer en 2,5% koper.

Zwarte peper verbetert de productie van zoutzuur en verbetert daardoor uw spijsvertering. Het helpt je maag verteren en het helpt het eten pas door je darmen. Zoutzuur vermindert ook de productie van gas in de darmen en de mogelijkheid opgeblazen gevoel na een grote maaltijd.

Zwarte peper helpt u ook te ontdoen van de giftige stoffen uit uw lichaam door het bevorderen van zweten en plassen. Bovendien, het heeft grote anti-oxidant en anti-bacteriële werking. De huid van de peperkorrels stimuleert de afbraak van vetcellen, hetgeen leidt tot een meer effectief gewichtsverlies.

2. Gember

Gember is een echte multitasker onder specerijen. Gember thee kan u helpen met misselijkheid en maagkrampen, evenals hoofdpijn, menstruatiepijn, artritis en spierpijn.

Gember thee en gembersiroop kan een grote hulp zijn als het gaat om hoesten en zelfs astma-aanvallen. Hete gemberthee kalmeert uw luchtwegen en laat u gemakkelijker te ademen. Het vermindert de noodzaak te hoesten. Er wordt ook gezegd te zijn zeer gunstig als het gaat om het verlagen van uw bloeddruk en uw cholesterolgehalte.

Gember is een zeer veelzijdig kruid en je kunt het gebruiken in dranken, vleesgerechten en snoep ook. Opnemen in uw dieet en geniet van alle voordelen voor de gezondheid met zich meebrengt.

3. Chili peppers

Je hebt misschien gehoord van mensen die zeggen dat red hot chili pepers zijn goed voor je gezondheid. Nou, wat denk je? Ze waren helemaal gelijk. Chili pepers brengen veel voordelen voor de gezondheid.

De belangrijkste reden chili pepers zijn goed voor je gezondheid heet capsaïcine. Het is het ingrediënt dat verantwoordelijk is voor de "hotness" van de pepers en er wordt gezegd dat krachtige anti-carcinogene bevoegdheden. Verder worden chili pepers gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren, verlichten spierspanning en duidelijke congestie veroorzaakt door een verkoudheid.

4. Kaneel

Toen ik een kind was, een van de voorkomende geneesmiddelen tegen hoest was een theelepel honing gemengd met wat kaneelpoeder. Kaneel is gebruikt als een helende kruiden in heel India en Azië voor eeuwen.

Kaneel is ook bewezen om uw bloedglucosegehalte en normaliseren uw cholesterolgehalte. Het heeft een sterke ontgiftende vaardigheden en verbetert uw hersenfunctie. Zijn sterke antiseptische eigenschappen kan wonderen doen als het gaat om blaasontstekingen. In feite, is een kop sterke kaneel thee zei zelfs in staat zijn om je volledig te ontlasten van de infectie, als ze in de eerste 24 uur.

Dit zijn allemaal kruiden meeste van ons gebruiken vaak, maar we zijn niet erg bewust van hun voordelen voor onze gezondheid. Nu je weet, zijn deze kruiden in uw dieet en laat ze goed voor je doen.

Onze selectie