4 goede tips over hoe je je haar recht houden de hele dag

Het is altijd zo geweest - meisjes met steil haar willen krullend en meisjes met krullend haar willen deze recht. Nou, als je de laatste, heb ik een aantal handige tips voor je.

4 goede tips over hoe je je haar recht houden de hele dag

1. Lang werkt beter dan korte

In het geval u wilt steil haar, zou het een goed idee om het te laten groeien een beetje langer. Kort haar heeft meer neiging te krullen dan lang haar. Bovendien is het moeilijker om te maken kort haar verblijf de manier waarop u het wilt zijn.

Vergeet niet regelmatig naar een kapper, ten minste eens in de drie maanden, om zich te ontdoen van dode of gespleten haarpunten, want ze zijn een van de redenen waarom je haar roept. In ieder geval, probeer je haar zo gezond mogelijk te houden, niet alleen omwille van rechttrekken, maar omwille van het hebben van een mooi gezond haar, recht of gekruld.

2. Gebruik van de producten

Koopt haar producten die zijn gelabeld als "glad", "glad", "straight" of iets dergelijks, was je haar met een rechttrekken shampoo en conditioner altijd toepassen. Nadat je je haar wast, droogt het een beetje met een handdoek, maar wees niet te hard. Breng wat soort van rechttrekken mousse, gel of een ander haar rechttrekken product op nat haar.

Niet ooit borstel je haar terwijl het nat is, maar poetsen kan helpen het recht, je haar is zwakst wanneer het nat is en borstelen schade het. Het is ook een goed idee om wat warmte beschermer van toepassing, want je zult het blootstellen van je haar om volgende verwarmen.

3. Föhnen en plat strijken


U kunt nu kiezen om ofwel föhnen je haar of om het recht met een stijltang, of beide. Als föhnen, neem een ​​brede kwast en strek je haar als je haar stylist zou doen. Kijk uit naar je de föhn ingeschakeld maximale warmte en niet te houden te dicht bij je haar.

Als u besluit om een ​​stijltang, in gedachten houden dat een goede stijltang kost veel geld. Neem kleine delen van je haar en klem de rest van het haar met tondeuses, zodat het niet in de weg te krijgen. Werk je weg van de achterkant van je hoofd naar voren, waardoor het haar secties die het dichtst bij je gezicht laatste.

4. Recht houden van het

Nu dat je je haar recht hebt gemaakt, het idee is om het recht van de hele dag te houden. U kunt dit het beste doen door het toepassen van een van beide haarlak of beter nog een kleine dub van antikroesserum met silicone. Proberen om warme en vochtige plaatsen te vermijden, omdat ze zullen waarschijnlijk weer je haar krullend.

Houd altijd een paar dingen in het achterhoofd - allereerst buy goede haarproducten. Plat strijken en rechtzetten je haar op een andere manier doet veel schade, dus je moet de beste kwaliteit producten aan uw haar de zorg die het nodig heeft.

Ten tweede, en nog belangrijker - geeft je haar een pauze een keer in de zoveel tijd. Je ziet er prima met krullen, en het maakt niet uit hoe "in" steil haar is nu, probeer niet om schade aan uw haar te veel en laat het krullende nu en dan. Jongens leuk golvend en krullend toch.

Onze selectie