4 middelgrote kapsels voor vrouwen boven de 50

Als je een bepaalde leeftijd bereikt, het verzorgen van je uiterlijk lijkt belangrijker dan het was toen je jonger was te zijn. Je kunt jezelf niet toestaan ​​om de manier waarop je deed toen je in je twintiger jaren, maar je kunt een paar veranderingen toe te voegen aan je kapsel te experimenteren. Zelfs een kleine verandering kan je hele uiterlijk vernieuwen en neem de jaren af. Om u te inspireren, hebben we top 4 all-time medium kapsels voor vrouwen boven de 50 opgepakt.

4 middelgrote kapsels voor vrouwen boven de 50

1. Highlights

Vaststellend kan je jonger dan een paar highlights in je haar. Afhankelijk van je haar en huidskleur, vinden een tint die ervoor zorgt dat je gezicht er stralend en levendig. Het is meestal aan te raden om een ​​schaduw van een toon of twee lichter is dan je natuurlijke haarkleur halen. Als je een brunette en bezorgd vanwege de grijze haren, ga dan voor grijs of zilver blonde highlights. Voor donkere haarkleuren, het beste is om roodachtige highlights rond je gezicht te hebben. Zij zullen u benadrukken huidskleur en open uw gezicht.

2. De bob

Bob - een kapsel dat kan worden aangepast aan elk gezicht en die zien er altijd stijlvol. Het is een uitstekende keuze als je fijn en dun haar en niet veel tijd om te zorgen voor je kapsel. Om de rimpels op je voorhoofd bedekken, kies een bob met kant vallende pony, net als Helen Mirren.

3. Golven

Zachte golven past elk gezicht en maken een vrouwen kijken sexy. Ze geven volume dat is vooral belangrijk als je dun, dof haar. Een romantische kapsel te creëren, zet wat mousse aan de uiteinden van je haar en krullen ze met behulp van een krultang. Losser je krullen door harken je vingers door je haar.

4. Lagen

Om uw medium kapsel interessanter te maken, vraag je kapper om stijl het met lagen. Zij zullen uw kapsel te veranderen zonder drastisch veranderen van uw haarlengte. Stijl van de lagen op een zodanige wijze te helpen benadrukken je gezicht en verberg je zwakke punten. Bijvoorbeeld, als je wilt een dropping kaaklijn, de stijl van de lagen omhoog en weg van je gezicht te verbergen met behulp van een ronde borstel.

Probeer een van deze middelgrote kapsels en verras je man en vrienden. De verandering zal je het gevoel meer zelfvertrouwen en jonger. Dus, ga er voor.

Onze selectie