4 natuurlijke conditioner recepten

Elk meisje weet dat haar conditioner is het belangrijkste ingrediënt voor het hebben van mooi haar. Echter, conditioners we kopen uit de winkel soms niet voldoen aan onze behoeften. Dit is waar zelfgemaakte natuurlijke conditioners komen tot de redding.

4 natuurlijke conditioner recepten

Er is een enorm aantal zelfgemaakte crèmespoeling die je kunt maken. Zolang je verse ingrediënten gebruikt, zult u zeker een beter resultaat dan met die uit de winkel. Ik geef je vier van mijn favoriete natuurlijk haar conditie recepten.

1. De stinkende ene

Stinky - ja, effectieve - meer dan alleen. Dit recept werd mij gegeven door een vriend van de universiteit. Het is meer van een haarmasker dan haar conditioner, maar het is verbazingwekkend. Ik moet je vertellen dat het echt moeilijk om het af te wassen van je haar, maar de resultaten zijn fantastisch. Het stinkt, omdat er visolie binnen, maar het is zeer effectief. Ik zou speciaal aanraden voor dames die hun haar verven.

Take 2 eierdooiers, 1 kopje zure room, een half kopje olijfolie, een half kopje van visolie en een half pakje van panthenol crème. Meng alles door elkaar en smeer over je haar. Gedurende ten minste twee uur, best overnight. Was uw haar met shampoo en warm water en geniet van de zachtheid dit pakket brengt.

2. Avocado conditioner

Het is algemeen bekend dat avocado is een van de beste dingen voor glanzend en gezond haar. Meng het met kokosmelk en olijfolie, en je krijgt een perfecte conditioner.

Neem een ​​rijpe avocado en pureer hem in plakken. Langzaam beginnen met het toevoegen kokosmelk en olijfolie. Het mengsel moet relatief dik blijven - proberen na te bootsen van de dikte van een winkel gekocht conditioner. Meng het geheel goed en giet het in glazen fles. Bewaar in de koelkast en gebruik elke keer dat je je haar wast.

3. Voor verwarde haren

Deze bijzondere natuurlijke conditioner wordt gezegd om verbazingwekkende resultaten te hebben als het gaat om ontwarren je haar. Het wordt aanbevolen voor meisjes met krullen en voor al degenen wier haren klitten gemakkelijk.

Om deze conditioner te maken heb je nodig: 1 rijpe avocado, een half kopje van shea boter, een half kopje olijfolie en drie eetlepels appelazijn. Pureer de avocado en meng het met shea boter tot je een homogene pasta. Olijfolie en appelazijn toe te voegen en meng. Bewaren in de koelkast tussen toepassingen.

4. Voor haaruitval preventie

Ik heb dit natuurlijk haar conditioner recept kreeg van een meisje dat beweerde dat ze al haar problemen heeft opgelost met haaruitval nadat ze begonnen met het gebruik van dit. Het is het proberen waard.

Meng 1 kop yoghurt met een ½ kopje honing, 1/3 kopje appel cider azijn, 1/3 kopje olijfolie en 2 geprakte rijpe bananen. U kunt ook gebruik maken van banaan babyvoeding, maar verse bananen beter werken. Zijn hetzij als een haarmasker en blijf je haar zo lang als je kunt (best 's nachts) of als een conditioner elke keer dat je je haar wast. Het resultaat is schoon, glanzend en zacht haar met minder vergieten.

Ik heb altijd de voorkeur aan natuurlijke crèmespoeling om die gekocht van een winkel. Ik weet dat ze niets maar verse biologische ingrediënten bevatten en ze geven betere resultaten. Probeer ze, maar houd in gedachten dat je kan reageren op hen evenals aan die uit een winkel. Altijd proberen gewoon een beetje om te zien hoe je huid reageert, voordat je probeert ze te gebruiken regelmatig. Welke het beste werkt voor jou?

Onze selectie