Bepaal wat kleur aan je haar te verven in 4 eenvoudige stappen

Het maken van een beslissing om je haarkleur te veranderen kan echt stressvol. Om te voorkomen dat een fout te maken, moet je aandacht besteden aan een aantal dingen. Als je met wat problemen om deze beslissing te nemen - hier is hoe om te beslissen welke kleur je haar verven in 4 eenvoudige stappen.

Bepaal wat kleur aan je haar te verven in 4 eenvoudige stappen

1. Kijk naar je huidskleur

Als je wilt dat je haar om zelfs iets u past, moet u aandacht besteden aan uw huid toon. Dit is vooral belangrijk als u op zoek bent om je haar te verven, zodat het lijkt alsof het is je natuurlijke kleur.

Je kunt niet verft je haar blond als u een zeer donkere huidskleur, zal je gewoon belachelijk. Aan de andere kant, kun je niet verft je haar zwart als je huidskleur is heel licht, tenzij je in een vampier look.

Er is een grote website die u kunnen helpen zien welke haarkleur past bij je huidskleur - www.taaz.com. Daar kunt u uw foto's uploaden en verft je eigen haar in een paar verschillende kleuren aan welke past u het beste zien. Toch, in gedachten houden dat dit slechts een simulatie en dat u uiteindelijk op zoek iets anders dan in de foto's, maar het is een goed begin.

2. Wat is je natuurlijke haarkleur?

Dit is een heel belangrijke vraag, zeker als je sterft je haar voor de eerste keer. Het is belangrijk, zowel als het gaat om het kiezen van de juiste kleur en als het gaat om schade aan je zou toebrengen aan uw haar.

Het ergste wat je kunt doen is om je haar blond verven als je natuurlijke haarkleur is echt donker. De reden is dat je nodig hebt om echt sterk bleekwater dat je haar zal beschadigen veel gebruiken. Later, zal je een hoop geld te geven voor de kwaliteit van haar producten die u nodig hebt om je haar te beschermen tegen de schade die je veroorzaakt.

Je natuurlijke haarkleur kan ook van invloed zijn het eindresultaat, vooral als je gaat voor een natuurlijke look. Houd in gedachten dat als je haar is donker, moet u een kleurstof die een of twee tinten lichter is van degene die u met het oog op de gewenste kleur te bereiken koos kopen. Aan de andere kant, voor mensen met licht haar, moet je een donkerdere kleur om de gewenste kleur te bereiken kiezen. Alle kleuren die u ziet in het kleurenpalet worden gedaan op witte haren, en ze kunnen kijken heel anders op je, afhankelijk van je natuurlijke kleur.

3. Hoe moeilijk het is om te behouden?

Het is een goed idee om na te denken over hoe moeilijk het zou zijn om je nieuwe kleur te behouden nadat je je haar verft. Je hoeft niet echt willen eindigen met je haar te verven om de 3 weken. Het is slecht voor je haar, uw budget en het neemt veel van uw tijd.

Rode kleuren zijn het moeilijkst te handhaven. Zij zijn degenen die de neiging hebben te spoelen de meeste en degenen die de neiging om te kijken echt slecht zodra je natuurlijke kleur wortels verschijnen. Aan de andere kant, blonde is de kleur die je haar het meest, vanwege de sterke bleekwater zal beschadigen, maar je kunt overleven langer tussen twee keer sterven. Het beste idee is om een ​​kleur die 1-2 tinten donkerder of lichter is dan je natuurlijke kleur te kiezen. Op die manier hoeft u niet om uw haar te verven zo vaak en het zal er natuurlijker uitzien.

4. Weet je wel graag die kleur?

Veel vrouwen hebben de neiging om hun haarkleur te veranderen, alleen maar omdat een bepaalde kleur is "in" dit jaar. Dat is een heel slechte reden om je haar te verven.

Voordat je zelfs besluiten om verft je horen, zorg ervoor dat je eigenlijk net als de kleur. Niet blond gaan als je niet wilt blonds. Hetzelfde geldt voor elke andere kleur. Ook, uw kleur niet veranderen, alleen maar omdat iemand je verteld je zult er beter uitzien met een andere kleur. De beslissing om je haar te verven moet alleen jou en goed doordacht. Alleen dan zul je het resultaat dat u zoekt te krijgen.

Dus, welke kleur je sterft je haar?

Onze selectie