De heetste zomer kapsels

Kapsels voor de zomer 2012 kan op veel verschillende manieren. Ze kunnen romantisch, schoon, casual of aan de andere kant felle, rommelig en soort jongensachtige. Het is de zomer voor elk type haar, dus maak je geen zorgen als je dun, dik, golvend, rechte, korte of lang haar hebt, zul je trendy deze zomer zeker!

De heetste zomer kapsels

1. Paardenstaarten

Paardenstaarten zijn geweldig en goed uitziende manier om je haar uit je gezicht. Dit is de oplossing voor warme en vochtige zomerdagen. Hoge en lange paardenstaart is bijzonder trendy. Als u niet lang haar hebt, kun je haar uitbreiding of zelfs een lange paardenstaart die je kunt toevoegen aan jou en niemand zal merken dat het niet je haar te kopen. Dit soort kapsel is het beste voor nacht-outs. Met de juiste make-up kunt u kijken zeer elegant en glamoureus. U kunt dansen en plezier hebben zonder zich zorgen te maken over hoe je haar ziet en heb je het verpest. U kunt een wrap-around paardenstaart voegen voor 90's geïnspireerde looks. Paardenstaart is groot soort kapsel en je kunt het af te trekken in je slaap. Het is makkelijk te maken.

2. Messy high up-dos

Dit is de tweede manier om je haar uit je gezicht. Het ziet er mooi en toch informeel. U kunt het af te trekken naar het strand, koffie, club en zelfs bij een diner in chique restaurant. Het is maar net hoe je het dragen en welke accessoires je zet. Je kunt het er erg stijlvol en elegant als je een tiara of een sparkly haarband voegen. En aan de andere kant kun je gewoon een regelmatige hoge rommelige up-do en ga naar het strand. Het zal groot een van beide manier.

3. Amazing gevlochten kapsels

Vlechten zijn erg romantisch, leuk en girly. Er zijn zo veel verschillende soorten vlechten, je zult in liefde met hen vallen. U kunt al uw haar, de helft van je haar, een zijde vlecht, net pony, het is aan jou. Lauren Conrad is bekend om haar kapsel met gevlochten pony. U kunt vele video's op YouTube te vinden met instructies over hoe u verschillende soorten gevlochten kapsels te maken, stel ik voor deze bijzondere video:

4. Glad haar of "wet look"

Dit soort kapsel was erg warm op de start-en landingsbanen in de lente / zomer van 2012 New York Fashion Week. Het is een geweldige oplossing voor de tweede, derde dag haar wanneer je haar ziet er gewoon en saai. Het is makkelijk te maken en het is perfect voor jongensachtige, woest, te-cool-to-zorg en rock'n'roll look.

Zo, nu heb je zo veel kapsels te denken. Ze zijn geschikt voor elke situatie, of je gaat naar het strand of op een datum in een chique restaurant. Zomer 2012 kapsels kan worden gedaan op een haar, het is alleen aan u om te kiezen en veel plezier ermee.

Onze selectie