DIY zeemeerminstaart zijde vlecht kapsel

Hier is een idee voor een kapsel dat zal u verfijnd voor elke gelegenheid, of het nu een middag datum koffie met een vriend of een huwelijksreceptie.

DIY zeemeerminstaart zijde vlecht kapsel

Zeemeerminstaart zijde vlecht kan klinken en zien er ingewikkeld en uitgebreid, maar in werkelijkheid is het zeer eenvoudig en makkelijk te maken. Het enige wat je hoeft te doen is een simpele vlecht, goed, een Nederlandse vlecht. Maar maak je geen zorgen het is nog steeds eenvoudig. Een Nederlandse vlecht is een omgekeerde vlecht, wat betekent dat je de buitenkant strengen gebracht onder de binnenkant streng, in tegenstelling tot de normale vlecht waar het buiten streng gaan over de middelste. Wanneer u de techniek van het perfectioneren Nederlandse vlecht, je bent klaar om te beginnen aan de zeemeermin staart vlecht.

Gereedschappen:

  • een haarborstel
  • bobby pins (kleiner, als je ze kan vinden)
  • elastische banden
  • haar clip
  • (Een krultang of stijltang - optioneel)

Hoe kan ik:

1. Begin met het borstelen van je haar om geen knopen te verwijderen. De gebruikelijke producten die u gebruikt bij het doen van uw haar.

2. Breng al het haar naar een kant.

3. Verdeel het haar in 2 secties. Speld de ene verder van je gezicht weg met een haarklem weg te houden terwijl u werkt aan de andere kant.

4. Vlecht een Nederlandse vlecht (omgekeerd vlecht) uit het eerste gedeelte van het haar, dichter bij je gezicht, en bind het met een elastiek.

5. Verwijder de clip en vlecht het Nederlandse vlecht uit het tweede deel van haar en bind het.

6. Neem de vlecht die verder van je gezicht en begin zachtjes tegen de zijkant van de vlecht die het verst van je gezicht trekken.

7. Nu, doe hetzelfde aan de andere vlecht, trekken de kant die het dichtst bij je gezicht.

8. Raak de randen die naast elkaar zijn niet trekken.

DIY Mermaid Tail Side Braid Kapsel

9. Nu, line-up van de twee vlechten samen, zullen ze zien eruit als een grote brede vlecht. Zorg ervoor dat ze zijn uitgelijnd in het midden.

10. Met behulp van bobby pinnen, pin ze samen. Bobby pin onder de vlechten, zodat kunt u de bobby pinnen goed verbergen. U kunt een zet in ongeveer elke 1 ½ cm.

11. Wanneer u klaar bent met de pinning, bind de twee vlechten met een elastische (u kunt ook eerst de elastieken te verwijderen uit de twee vlechten).

De laatste paar puntjes zijn aan u en uw voorkeuren. U kunt een bloem of een vintage haarspeld zet aan het begin van de zeemeermin staart vlecht, zoals op de foto. Ook U kunt een paar onderdelen van haar rond je gezicht, die u vervolgens kunt krullen met een curling of steiltang, voor een meer romantische look.

Deze look is romantisch en veelzijdig. Je kunt hem dragen met of casual of meer formele outfits, voor elke dag of zelfs voor het werk, maar zonder de accessoires. Het kost geen tijd om te maken, maar ziet er effectieve, elegant en romantisch.

Onze selectie