Hoe je haar als kim kardashian hebben in 11 eenvoudige stappen

Laten we het toegeven. Iedereen wil graag mooi, glanzend en golvend haar Kim Kardashian's hebben. Haar luxueus dik en glanzend haar is waarschijnlijk beschouwd als een van de mooiste kapsels van Hollywood.

Hoe je haar als kim kardashian hebben in 11 eenvoudige stappen

Als uw droom is om te kijken als haar, lees dan gewoon de onderstaande tutorial en leer je hoe je haar als Kim Kardashian hebben in een paar simpele en eenvoudige stappen.

Stap 1

Om een ​​kapsel als Kim Kardashian te krijgen, moet u eerst om een ​​haar knippen en verwijderen van ¼ inch van haar. Het afsnijden van gespleten en doodlopende zal je haar er gezonder en glanzender, evenals gemakkelijker om controle en stijl.

U kunt ook overwegen het sterven je haar hetzelfde bruinzwarte nuance die Kim heeft. U kunt uw kapper te raadplegen over de juiste kleur en de juiste hair-dye merk.

Stap 2

Als je je haar wast moet u gebruik maken volumizing shampoos en conditioners die geen olie of siliconen bevatten, omdat deze ingrediënten zal alleen verzwaren je haar, in plaats van het verlaten van het licht, soepel en makkelijk te stylen.

Stap 3

Toepassing altijd een vochtinbrengende leave-in product voor je haar voordat het föhnen. Het zal meer zachtheid, glans en volume toe te voegen aan je haar.

Stap 4

Wanneer u klaar bent met wassen en toepassen van de leave-in product, moet je je hoofd buigen naar de grond, en föhnen je haar ondersteboven op matig vuur, met een grote ronde borstel. Dit zal je haar extra volheid te geven, en voeg meer volume aan de wortels.

Stap 5

Als je haar niet lang genoeg is, kunt u clip in een paar uitbreidingen om die extra body en lengte toe te voegen aan je haar, en maken het precies zo uitzien als Kim Kardashian's.

Stap 6

De volgende stap is om je haar te krullen, om diepe en losse golven Kim's te creëren.

Breng eerst een aantal warmte-beschermer over je haar, van de wortels tot tips, om je haar te beschermen tegen het krijgen van verbrand en beschadigd door de krultang.

Kim Kardashian (via accesstothegoodlife.blogspot.com)

Stap 7

Nu, gebruik een kam om uw haar te verdelen in twee gelijke delen: van het centrum van je hoofd naar de nek van je nek. Deel elke helft in kleinere secties, en twist en klem elke sectie.

Stap 8

Neem een ​​2 inch krultang en wikkel je haar rond het vat, uitgaande van de wortels van je haar. Krul elk deel van je haar in de richting weg van je gezicht.

Stap 9

Zodra u klaar bent met het krullen van je haar, scheid de krullen met je vingers en borstel je haar lichtjes om de krullen los te maken en te creëren golven.

Stap 10

Als je pony, houd ze opzij vallende of scheiding in het midden.

Stap 11

Gebruik een kleine hoeveelheid glans serum om je haar een glinsterende gloed geven, en eindig met een lichte nevel van haarlak om je golven zijn plaats te houden de hele dag lang.

Dat is alles! Als u de hierboven beschreven stappen, zult u zeker slagen om je haar stijl, net als Kim Kardashian doet. Laat het ons weten en deel uw ervaringen met ons in het commentaar hieronder.

Onze selectie