Hoe je haar te stoppen van kroezen

Hey, meisjes. Wist u dat, volgens recente studies, merkt het eerste wat mannen over een vrouw is - nee, dat niet, schaam je! - Het is haar haar.

Hoe je haar te stoppen van kroezen

Blijkbaar, jongens als vrouwen met mooie, gezond haar meer dan ze willen elk ander lichaamsdeel. Sterker nog, veel bedrijven zijn eigenaar van hun bestaan ​​om dit interessante feit. Ach, soms haar heeft een testament van zijn eigen, en Google vindt hoe om te zetten dat zal in iets dat kan sensatie.

Eerst en vooral, denk twee keer bij het kiezen van een kapsel.

Er is geen enkel punt in sportief een indrukwekkende, complexe kapsel als kroezen maakt het eruit ziet als een slordige puinhoop. Picking iets minder opeisbaar zal het gemakkelijker voor u om te controleren en vorm je haar.

Trim je gespleten haarpunten regelmatig.

Wacht niet tot ze te duidelijk om te negeren. Knip ze zo snel mogelijk om undercover frizzes dat je haar zal ruïneren zodra het droogt vermijden. Trimmen je gespleten haarpunten om de drie maanden zal u helpen beheersen haren uit kroezen en maken het er fris en netjes.

Niet wassen je haar elke dag.

Ik weet het, voor ons meisjes, problemen met vettig haar, het klinkt als een wrede grap, maar kijk eens op deze manier - vettig haar kan, voor een keer, nuttig blijken! Natuurlijke oliën van je haar zal helpen verminderen haren van kroezen.

Voldoende conditioner.

Zoek een conditioner die voor u werkt en hou je eraan. Het vinden van de juiste balans van vocht zal je haar glanzend en gezond zonder kroezen of overmatige smering te houden. Het lastige is te veel vocht zal, eigenlijk, toe te voegen aan kroezen, omdat het de nagelriemen van je haar kan sluiten en maakt het gevoelig voor zwelling. Diepe conditioning op weekbasis helpt, maar overdrijf het niet.

Probeer niet om shampoo te veel, want het stimuleert kroezen.

Met koud water zal nuttig zijn omdat het "zwelling" zal verminderen en houdt uw kapsel in lijn. Teveel shampoo is ook slecht voor je huid en kan leiden tot roos. Als je je haar wast vaak kiezen voor een mildere shampoo.

Vermijd föhnen je haar.

Twee redenen - het zal je haar droog en droog haar te maken wordt gemakkelijk beïnvloed door statische. Dat is waarom je haar borstelen, vooral na het föhnen produceert die pluizige kroezen kijken we alle angst. Als u geen gebruik van een föhn gooi het niet rond zinloos, gebruiken slagen van de bovenkant van je hoofd naar beneden, maak de zwaartekracht je bondgenoot. Wrijf je haar met een handdoek. Het is niet gezond voor je haar en bijna dodelijk voor je kapsel.

Als het gaat om producten die u moet gebruiken - het is allemaal over het vocht. Vermijd producten die alcohol bevatten, zullen ze je haar droog en breekbaar maken. Gebruik in plaats daarvan siliconen gebaseerde producten.

Het zou het beste zijn om je haar te wassen voor het slapen gaan en laat het drogen. Op die manier, morgenochtend, zal je haar zowel schoon en gesmeerd met natuurlijke oliën en minder kans op kroezen. Genieten!

Onze selectie