Hoe je je haar stylen zoals selena gomez

Wie wil er nu niet lang, glad en perfect glanzend haar Selena's hebben? Haar slanke, rechte strengen, evenals haar weelderige golven zijn wat miljoenen meisjes dromen van het hebben. Uw haar te stylen zoals Selena Gomez, volg gewoon de onderstaande tips en je zult versteld staan ​​hoe geweldig je zult kijken!

Hoe je je haar stylen zoals selena gomez

Selena gomez's kapsel - tips en trucs

Selena Gomez heeft een eenvoudige lange gelaagde kapsel met lange opzij vallende pony. Naar haar als van haar hebt, moet je het knippen precies dezelfde manier.

Haar haar is van nature krullend, maar ze rechtzetten het vaak. Of je besluit om het te steil of golvend zijn, de volgende zijn een paar essentiële stappen die je altijd in gedachten moet houden terwijl het proberen om je haar stijl als Selena.

1. Houd uw haar gezond en glanzend door het gebruik van goede kwaliteit voedingsstoffen shampoos en conditioners die uw specifieke haartype (dun, dik, droog, vet, beschadigde, zon verbrand of geverfd haar) past.

2. Toepassing altijd een kleine hoeveelheid styling mousse aan op vochtig haar, en gebruik je handen om het gelijkmatig over je haar verdelen. Het zal toevoegen volume en houden, en helpen u meer eenvoudig beheer en stijl je haar.

3. Om nog meer volume en body aan je haar toe te voegen, föhnen ondersteboven.

4. Toepassing altijd een warmte-beschermer spray, serum, gel, crème of mousse om je haar voordat u een warm tools zoals stijltangen of krultangen. Een goede warmte protecant zal uw haar te beschermen tegen hitte schade en helpt het gezond en glanzend te blijven.

5. Als u wilt Selena Gomez's steil haar look te bereiken, krijgen een goede kwaliteit stijltang. Start een centimeter uit de buurt van je wortels, en schuif langzaam de straightener de lengte van je haar helemaal naar de tips. Deel je haar iets naar links en houd je pony kant geveegd. Haarlak om de stijl te stellen en te houden.

Hoe je je haar stylen zoals Selena Gomez (via xnys.blogspot.com)

6. Om haar golvende look te bekomen, moet u gebruik maken van een 1 ½ of 2 inch krultang, of 2 of 3 inch hot rollers.

  • Krultang

Wikkel grote delen van het haar over je hoofd rond een 1 ½ of 2 inch krultang. Houd elke sectie voor 5 seconden, en laat dan los. Als je klaar bent met het krullen, zachtjes lopen je vingers door je haar om de krullen los te maken en licht vegen een borstel over je haar om golven te creëren. U kunt ook uw haar lichtjes te plagen met een fijne kam om volume toe te voegen.

  • Warme rollers

Bij gebruik van warme rollers, rolt grote delen van het haar om hen heen (niet breder zijn dan de breedte van de rol). Start vanaf de kruin van je hoofd en ga helemaal naar beneden de achterkant van je hoofd tot je de nek van je nek te bereiken. Voeg 2 hot rollers aan elke kant van je hoofd. Laat de rollers voorzichtig afkoelen en verwijder ze. Plaag je haar lichtjes met uw vingers of met een fijne kam om de krullen los te maken en voeg meer volume aan de wortels.

7. Wanneer u klaar bent curling en styling, wrijf een kleine hoeveelheid glad glans of was tussen je handen en breng het naar het midden van de lengtes en uiteinden van je haar. Om te eindigen, maken gebruik van een minimale hoeveelheid hairspray voor extra hold.

Zie hoe gemakkelijk het is om Selena Gomez's kapsel opnieuw! Bent u klaar om nu te pronken met je mooie haar? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Oh, en check out een andere post op zoek als Selena Gomez.

Onze selectie