How to: eenvoudige grote nederlandse bang vlecht

Herinnert u zich Rihanna's kapsel voor de 2011 Met Gala, dat mooie vlecht die haar gezicht omlijst en ging naar haar taille? Als je wilt om het zelf uit te proberen, bent u op de juiste plek!

How to: eenvoudige grote nederlandse bang vlecht

Het eerste wat de eerste: voor deze stijl moet je de kunst van het vlechten beheersen. Het is niet moeilijk, maar oefening baart kunst. En je zult er geen spijt, want vlechten kun je improvisatie, heb je de ruimte om te spelen, te combineren, uitvinden, overdrijven, of gewoon jezelf. En de bonus is dat je vriendinnen je zullen aanbidden!

Dus, vandaag maken we een Nederlandse vlecht, dat is het tegenovergestelde van de Franse vlecht. Het is als de Franse vlecht binnenstebuiten gekeerd, wat betekent dat je vlechten de zijkant streng (links of rechts) onder het middelste onderdeel, in plaats van boven. Je zou willen proberen dit uit door het maken van een gewone vlecht voordat u probeert een Nederlandse vlecht. Na het oefenen, het verzamelen van deze paar eenvoudige gereedschappen en we kunnen beginnen.

Eenvoudige Grote Nederlandse Bang Braid (via www.networkpanda.com)

Gereedschappen:

  • een haarborstel
  • elastische banden
  • bobby pins
  • een haar clip
  • hairspray

Wat te doen?

Stap 1

Het zal gemakkelijker zijn om deze stijl te maken als je haar niet pas gewassen (dit geldt voor, vrijwel, alle stijlen met vlechten). Borstel je haar om geen knopen te verwijderen.

Stap 2

Maak een diepe zijscheiding. Deze stijl zal houd je pony, zelfs als ze zijn kort. Als je niet al je haar in de vlecht wilt, kunt u deze scheiden met de clip, die het vlechten gemakkelijker zal maken

Stap 3

Neem het kleine gedeelte van het haar aan het begin van de zijscheiding, en verdeel het in drie onderdelen. Begin vlechten langs je gezicht door het invoegen van de kant strengen onder de middelste streng. Houd het toevoegen van delen van het haar van de zijkanten als je vlecht langs (zoals u dat doet voor de Franse vlecht).

Stap 4

Als u tevreden bent met de lengte van je vlecht vast met de elastiek. Je kunt al je haar vlechten in een lange zijde vlecht. U kunt een lange paardenstaart extensie toe te voegen en vlecht het als je een zeer, zeer lange vlecht. De andere optie is om te vlechten stoppen bij je oor, veilig met de elastische en bobby pins, en laat de rest van het haar naar beneden.

Stap 5

Als u op de stijl van uw grote Nederlandse bang vlecht besloten, nu is het tijd voor de finishing touch. Begin zachtjes trekken de zijkanten van de vlecht om het er groter. Als je een gelaagde snit, zou haarlokken start coming out, maar maak je geen zorgen, je kunt het vast met haarlak en haarspelden.

Stap 7

Spuit wat haarlak op de haarborstel en glad uit de kroezen. Bobby pin de strengen die kwam uit de vlecht.

Hoe je deze look te dragen?

Deze stijl is behoorlijk veelzijdig en heeft een bohemien gevoel. Het kan u helpen uw haar te houden uit je gezicht, vooral als u in het proces van groeien uw pony. Dus, hoewel het enige tijd en vaardigheid om draait, is het geschikt voor elke dag.

Maar het kan een zeer glamoureuze look met een beetje overdrijving in sommige elementen zijn. Vraag het maar aan Rihanna met haar vurige rode, super lange vlecht. Combineer hem met de even glamoureuze kledij, en zijn de belle van het bal.

En maak je geen zorgen als je het niet maken bij de eerste poging, probeer het uit een paar keer, en als je verliest geduld kun je altijd vragen een vriend om u te helpen. Maar geloof me het zal allemaal de praktijk en de moeite waard als je eenmaal een vlechtwerk meester.

Onze selectie