How to: ondersteboven Franse vlecht broodje

Hier is een eenvoudige kapsel dat je haar zal zijn plaats te houden, en maak je er even stijlvol en strak, zelfs op warmste zomerdagen (of voor een elegante winter partij).

How to: ondersteboven Franse vlecht broodje

Ik veronderstel dat alles wat je kunt denken in deze lange zomerdagen is hoe je je haar af te houden van uw nek en schouders, maar je bent waarschijnlijk moe van de gebruikelijke paardenstaart, en top knoop kapsels. Dus, hier is een suggestie, probeer dan een stijl die uw twee favorieten, een Franse vlecht, en een ballerinabolletje combineert. En ja, nu kunt u kijken interessant en gepolijst, zelfs in de tropische temperaturen.

Voor het maken van de Omgekeerde Franse Braid Bun wilt u misschien een hulp van een vriend die bedreven zijn in het Frans vlechten inroepen, en het zal leuk zijn. Maar met een paar eenvoudige hairstyling tools en een beetje kennis van de wetenschap van vlechten, kunt u dit doen op uw eigen. Volg gewoon deze eenvoudige stappen.

Gereedschappen:

  • een borstel
  • elastische banden
  • bobby pins
  • broodje roll, mousse en haarlak (optioneel)

Tip: Houd in gedachten dat je haar gemakkelijker om mee te werken als het niet pas gewassen zal zijn.

Stap 1

Begin met het zachtjes je haar borstelen om geen knopen te verwijderen. Zoals u waarschijnlijk al goed bekend met wat je haar nodig heeft, is dit de beste tijd om uw gebruikelijke hairstyling producten (zoals mousse) van toepassing. Ook, als u wilt, kunt u zachtjes plagen het haar bovenop je hoofd om volume toe te voegen.

Stap 2

Upside Down French Braid Bun (via blog.flauntme.com)

Op dit moment moet je je haar delen door het maken van een deel van je linker oor over de kruin van je hoofd, naar het rechter oor. Beveilig het bovenste gedeelte van je haar met een clip en dit moet maken vlechten de onderste helft makkelijker.

Stap 3

Stap 3 (via www.bforbel.com)

Flip je hoofd ondersteboven, en dan borstel het haar voorzichtig weer. Start de Franse vlecht bij de nek van je nek, en vlecht helemaal naar de kruin van je hoofd. Bevestig vervolgens het haar met een elastische band, en laat de paardenstaart gratis.

Stap 4

Verwijder de clip van het bovenste gedeelte van je haar. Bind het haar en de paardenstaart links van de vlecht samen in een hoge paardenstaart.

Stap 5

Upside Down French Braid Bun (via weddinginrhodeisland.com)

Nu maak je een broodje. Hiervoor kunt u een broodje roll gebruiken. Schuif hem over je paardenstaart, regelen uw haar er omheen, en dan stop het voorzichtig onder de roll en beveiligen met bobby pinnen.

Of, u kunt het doen zonder het broodje roll. Gewoon plagen je haar een beetje, dan draai het (je kunt ook vlechten als je wilt), en vervolgens wikkel het om de elastische band. Uiteindelijk zet het vast met haarspelden. U kunt verlaat een paar onderdelen uit, als je wilt, voor een Messier uitstraling.

Stap 6

Op het einde kun je wat haarlak op de borstel spuiten en glad uit alle kroezen.

De schoonheid van het Omgekeerde Franse Braid Bun is dat het veelzijdig en praktisch, want het is elegant. Je kunt hem dragen op het strand, aan een partij, maar ook naar het kantoor. U kunt houden het glad en strak, of laat een paar onderdelen uit voor een leuke, relaxte look. Welke keuze u ook maakt, kun je een fout maken, en je zal zeker worden opgemerkt waar u ook gaat. Ga gewoon op en probeer het!

Onze selectie