Je kunt niet stoppen met grijze haren, maar je kunt het vertragen

Als mensen ouder worden, hun huid wordt ouder en hun haar wordt wit. Dit is het natuurlijke proces van het ouder worden en ieder mens heeft te gaan doorheen. We kunnen niet voorkomen dat dit, maar we kunnen zeker voorkomen vroegtijdige veroudering, evenals vroegtijdig grijs worden van ons haar.

Je canand # 8217; t stop grijs haar, maar je kunt het vertragen

Door het volgen van de onderstaande tips, zult u aanzienlijk vergroten de kans op behoud van uw natuurlijke kleur voor een langere tijd, terwijl het nemen van alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om grijs haar groei te voorkomen.

Slechts een paar woorden over grijs haar

Onze haar grijs wanneer begint verliest zijn natuurlijke pigment-producerende cellen, melanocyten genoemd, die haar een kleur.

Hair vergrijzing is voornamelijk gevolg van veroudering, maar kan ook worden veroorzaakt door een aantal andere factoren, zoals genetica, stress, ondervoeding of gezondheidsproblemen, evenals bepaalde slechte levensstijl.

Echter, als je echt van toepassing zijn alle van de volgende tips om uw dagelijks leven, zal je waarschijnlijk in slagen om die grijzen op afstand te houden. Voor een tijdje langer op zijn minst.

Hoe meer je rookt het grijzer je haar krijgt

Praten over slechte levensstijl keuzes roken is zeker een van hen. Roken versnelt het verouderingsproces van het hele lichaam, je haar opgenomen. Dus het eerste wat je moet doen om grijze haren te voorkomen is om te stoppen met roken.

Bye bye koffie, alcohol, en junk food

Te veel alcohol en cafeïne, maar ook een dieet rijk aan schadelijke en devitalizing en voedsel kan heel slecht zijn voor uw huid en haar en leiden tot vroegtijdige veroudering.

Vermijd verwerkt en junk food, en beperken de inname van witte bloem en geraffineerde suiker. Deze voedingsmiddelen zal alleen verminderen uw energie niveaus, en je zult er niets voor terug te krijgen van hen. Je lichaam en je haar nodig voedingsstoffen om jong te blijven.

Water is de naam van het spel

Als je niet gehydrateerd genoeg is, zal voedingsstoffen hebben een harde tijd het bereiken van uw haarzakjes. Gebrek aan hydratatie en voedingsstoffen zal daarom leiden tot de vergrijzing van je haar.

Ben je onder te veel stress?

Grijs haar kan ook worden veroorzaakt door stress en angst. Langdurige perioden van spanning, nervositeit, angst, zorgen, of andere soortgelijke psychische toestanden kan leiden tot een plotselinge of geleidelijke verschijning van witte haren.

Bedien uw stress door het beoefenen van ontspanningstechnieken zoals yoga, diepe ademhaling, meditatie, etc. Je zal haar dankbaar zijn!

Een betere matras zal niet alleen helpen beter slapen, maar zal ook vertragen grijs haar

Voldoende slaap is een goede manier om stress te verminderen en houdt je lichaam, huid en haar gezond en jong.

Oefenen op een dagelijkse basis helpt ook

Goede bloedsomloop en een goede doorbloeding van essentieel belang zijn voor het voorkomen van grijze haren als ze ervoor zorgen dat alle noodzakelijke voedingsstoffen te bereiken uw hoofdhuid en het haar. In feite is het bijna nutteloos om te consumeren juiste voedingsmiddelen, vitaminen en mineralen als ze niet kunnen komen op je haarzakjes.

Om een ​​goede bloedtoevoer naar de hoofdhuid te garanderen, moet u regelmatig te masseren met de juiste olie, evenals oefening op een dagelijkse basis om het verkeer te vergroten en verbeteren van de doorbloeding.

Eet meer kip kan vertragen grijze haren? je inzet.

Eiwit is nodig voor de productie van melanine, het pigment dat kleur geeft aan het haar en de huid. Om grijze haren te voorkomen, eet veel eiwitten - rijk voedsel zoals kalkoen, kip, gekiemde volkoren granen, graanproducten en soja.

Take b-groep vitaminen - B2, B6 en B12

Het tekort aan deze vitaminen kan voortijdige vergrijzing van het haar veroorzaken. U moet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine B, zoals volkoren brood, granen, bananen, eieren, zuivelproducten, gevogelte, vlees en groene bladgroenten te eten.

Wat je eet is wat je krijgt. Eet dit, niet dat.

Koperdeficiëntie kan ook aanzienlijk bijdragen tot vroegtijdig grijs worden. Een van de manieren om grijze haren te voorkomen is om voedingsmiddelen met een hoog gehalte van koper, zoals raapstelen, spinazie, runderlever, zonnebloempitten, cashewnoten, linzen, amandelen, mosselen, krabben, oesters, eidooier, en paddestoelen eet.

Zet jodium rijk voedsel op uw boodschappenlijstje

Jodium is een mineraal dat is belangrijk voor het behoud haarkleur. Voedingsmiddelen rijk aan jodium bevatten bananen, wortelen, spinazie en vis.

En selenium!

Selenium kan ook helpen voorkomen dat grijs haar. Selenium rijke voedingsmiddelen zijn: schelpdieren, tonijn, zalm, maïs, tarwe, soja, walnoten, paranoten en zonnebloempitten.

Hoe zit thuis haar behandelingen?

Er zijn een paar echt goede haarbehandelingen die aanzienlijk kan helpen voorkomen dat grijze haren. Maar als je echt wilt profiteren van hen, moet u ervoor zorgen dat u ze regelmatig toepassen. Hieronder worden de meest efficiënte bedrijven.

1. Amla is Indiase kruisbes en het is een van de beste haarbehandelingen om grijze haren te voorkomen. Gewoon regelmatig de amla plakken in je hoofdhuid wrijven, en u zult verbluffende resultaten zien.

2. Fo-ti is een Chinees kruid, ook wel bekend als de levensduur tonic, die is gebruikt voor eeuwen om grijs haar en voortijdige veroudering te voorkomen. Zijn naam betekent "zwartharige Mr Hij".

3. Masseer je hoofdhuid met kokosolie en citroen. Dat is een andere goede manier om grijs haar te voorkomen.

Daar heb je het. Als je echt volg alle van de hierboven genoemde adviezen, zal het je lukt om grijzen op afstand te houden en onderhouden van uw natuurlijke haarkleur voor zolang als uw leeftijd het toelaat. Als u nog andere interessante tips te suggereren, dan kunt u ze delen met ons of met een vriend die nodig zou kunnen hebben deze tips.

Onze selectie