Korte hippie kapsels

Hippie kapsels zijn het behalen van hun populariteit in de laatste paar jaar. Ze zijn schattig en leuk, ze meestal niet veel van uw tijd in beslag nemen en ze werken perfect op een ongewassen haar. Ontdek meer over hen.

Korte hippie kapsels

Hippie kapsels zijn meestal gereserveerd voor meisjes met middellange of lange haren. Toch betekent dat niet dat je jezelf niet kunt behandelen met een hippie kapsel, zelfs als je kort haar. Ik presenteer u de coolste korte hippie kapsels.

1. De hoofdband

Elk type haar, zal elke kleur en elke lengte direct een hippie kapsel geworden met een eenvoudige punt. Je raadt het al - het is de hoofdband.

Hoofdbanden waren meer dan alleen populair tijdens de jaren 1960. Zij waren de onvermijdelijke accessoire van elke hippie meisje. Zij zijn de gemakkelijkste manier om je kapsel eruit ziet als een hippie kapsel te maken in een kwestie van seconden.

Kies hoofdbanden met aardse kleuren. Hippies waren allemaal over de natuur, dus bruin, beige en groen zou kunnen zijn de beste keuzes voor hoofdband kleur. Het wordt zelfs naar beter zijn als je een grote bloem in de mix kunt toevoegen. De hoofdband moet worden geplaatst, zodat het gaat over je voorhoofd.

2. Strand hippie

Ik denk persoonlijk dat dit een zeer romantische en mooie kapsel. Het doet lijken op een hippie-stijl een beetje. Het is perfect wanneer je haar is een beetje vies en je hoeft niet de tijd om het te wassen hebben.

Deze stijl kijkt best op meisjes die licht golvend haar. Ook je haar moet net onder je oren. Het ziet er zelfs beter op een lange haren, maar we praten hier korte hippie kapsels.

Je gaat nodig een krultang en een paar bobby pinnen om dit kapsel te maken. Maak golven op je haar en zet ze vast met een beetje haarlak. Schud je haar om het te rommelig te maken. Plaats uw vingers er niet doorheen rijden, is er een kans dat je zal het rechtzetten die manier. Neem een ​​deel van het haar aan elke kant van je gezicht en trek het terug. Trek niet te strak, moet het er rommelig. Speld de secties met bobby pinnen en je bent klaar. Mooi, toch?

3. Psychedelische golven

Zoals ik al zei, golvend haar was een stijl van de keuze voor hippie vrouwen. Deze stijl is ook geweldig als je haar krijgt een beetje vies, omdat het minder zichtbaar is op golvend haar.

De eenvoudigste manier om hippie golven te maken is om je haar vlechten en slapen met het vlechten. Natuurlijk, dit is alleen mogelijk als je genoeg haar te vlechten in de eerste plaats. Nogmaals, het is het beste als je haar is niet echt een jongensachtige kapsel. Volgende ochtend net unbraid het haar, zet de golven met weinig haarlak en je bent klaar.

Als je haar een jongensachtig kapsel, kunt u nog steeds kleine golven. Neem een ​​kleine krultang en draai een centimeter delen van je haar. Vergeet niet, is het niet nodig om er netjes. Integendeel - de Messier hoe beter.

4. Accessoires

Er zijn een paar accessoires, naast de reeds genoemde hoofdband, die u kunnen helpen een hippie kapsel te bereiken. Geen van hen zijn duur, hebt u waarschijnlijk al wat in uw huis, en het kapsel zal slechts een paar minuten duren.

Haarspelden met grote bloemen zullen altijd doen. Bloemen waren het handelsmerk van de hippies na alles. Slechts pin een achter je oor en je goed om te gaan. U kunt zelfs pin een frisse bloem achter je oor en ga voor de natuurlijke look.

Als bloemen zijn niet uw keuze, neem een ​​fel gekleurde vloeiende sjaal en bind het rond je hoofd. Zelfgemaakte gebreide caps zijn ook een goed idee.

Hippie kapsels zijn echt schattig en kan worden gedaan op elke haar. Probeer een van deze stijlen, en laat de innerlijke hippie in u. Voeg een paar grote zonnebril en een glimlach op je gezicht en je niets anders nodig.

Onze selectie