Leuke doe opsteekkapsels voor halflang haar

Ben je ziek en moe van het gaan naar de kapper om je haar te doen voor uren voor een groot evenement? Of wil je gewoon graag kruid omhoog uw dagelijkse kapsels voor werk? Nou, je bent op de juiste plaats. Lees over 3 leuke en eenvoudige opsteekkapsels voor halflang haar, waardoor je je voelen als je loopt de rode loper waar je ook bent.

Leuke doe opsteekkapsels voor halflang haar

Als je halflang haar, je geluk, want je kunt een verscheidenheid van stijlen, vrijwel alles wat je wilt maken. En als je van opsteekkapsels, hier zijn een paar stijlen die zijn snel en makkelijk te maken en je zult ze gemakkelijk kleden omhoog of omlaag, afhankelijk van de gelegenheid, door gebruik te maken van de juiste haaraccessoires. Kijk en voel chic en glans voor een speciale gelegenheid of gewoon breken de dagelijkse routine die saaie gekregen.

Gereedschappen: een haarborstel, bobby pins, elastiekjes, haarspray, haarspeldjes, en, optioneel, haar accessoires zoals pennen, strikken of hoofdbanden.

Hoe je haar te bereiden

Was je haar, breng uw gebruikelijke producten, en laat aan de lucht drogen of föhnen. Laat je haar lichtjes vochtig. Om het volume en textuur toe te voegen, kunt u het krullen met grote krultang of middelgrote tot grote rollers. Of, om warmte te vermijden, kunt u gewoon uw haar draait het in hoge knot 's nachts. Nu ben je klaar om uit te proberen uw kappers vaardigheden of misschien je vriend, zus, of mama's kappers vaardigheden.

Bohemien vlechten (laten we een briefje van nicole richi, de Boheemse koningin)

Bohemian Braids (via www.celebrity-hair-styles-magazine.com)

1. Begin met het nemen ongeveer een centimeter van het haar boven uw oor en vlechten. Vervolgens neemt u de vlecht over de kruin van je hoofd en speld het achter het andere oor.

2. Herhaal hetzelfde aan de andere kant en je zult een hebt gevlochten haarband.

3. Neem nu het deel van je haar in de voorkant van een van de vlechten (beslissen of u wilt de pony en een paar onderdelen weg te laten) en speld het terug op het begin van de vlecht. Uw doel is om de plaats waar een vlecht begint en de andere wordt gespeld verbergen. Herhaal hetzelfde aan de andere kant.

4. Neem de rest van het haar en draai en pen in een lage knot bij de nek van je nek.

5. U kunt verlaat een paar onderdelen uit rond je gezicht voor een meer romantische look.

Chignon (laten we nog wat Franse chic)

Chignon (via smartgirlconsulting.com)

1. Verdeel je haar in twee helften, dan terug slick het en binden in twee lage paardenstaarten. U kunt verlaat de pony uit.

2. Neem een ​​van de paardenstaarten, draai het en maak een rommelige knot van te maken. Doe hetzelfde met de andere. Zet ze beide met bobby pinnen.

3. Zorg ervoor dat de broodjes zijn dicht bij elkaar, zodat ze eruit zien als een groot broodje (zoals op de foto). Ook proberen om de bobby pinnen zo veel als je kunt verbergen met haar. En voila je bent klaar!

Twisted elegance

Twisted Elegance (via mediumhairstyleupdate.com)

1. Verdeel het voorste deel van je haar in drie secties, een op de top van je hoofd en twee aan de zijkanten. Scheiden met clips.

2. Neem nu het gedeelte van het haar bovenop je hoofd en verdeel het in twee secties. Neem elk van de twee strengen en draai ze weg van je gezicht helemaal tot het einde. Zet ze aan de achterkant van je hoofd.

3. Neem nu het gedeelte van het haar aan een kant van je gezicht en weer draai het uit de buurt van je gezicht en speld het aan de achterkant. Herhaal hetzelfde aan de andere kant.

4. Tot slot, het verzamelen van al je haar, draai het in een lage rommelige knot en zet hem met bobby pinnen. Verberg de bobby pinnen zo veel als je kunt.

Afwerking tips

Al deze stijlen zal er beter uitzien als je haar is een beetje rommelig. Eindig elke stijl met een beetje haarlak en zorg ervoor dat de bobby pinnen zijn goed verborgen.

U kunt ze dragen als alledaagse stijlen zonder accessoires of met een schattig strikje pin. Maar als je een meer elegante pen of een hoofdband toevoegt, kunt u een geweldige look voor elke te realiseren speciale gelegenheid.

Onze selectie