Nieuwste haarkleur trends die je zeker moet proberen

Bent u het denken over het veranderen van je haarkleur? Je weet niet echt welke kleur te kiezen? Check out nieuwste haarkleur trends die je zeker moet proberen.

Nieuwste haarkleur trends die je zeker moet proberen

1. Een trend die is goed voor je haar

Geloof het of niet, op dit moment, het is eigenlijk heel trendy om grotere, meer zichtbare wortels hebben. Dit, natuurlijk, alleen kan werken als je genoeg jong bent en niet grijs te hebben. En als je niet het kleuren van uw haar in een kleur, dat is ook anders dan je natuurlijke tint.

Dit is eigenlijk echt geweldig voor je haar, want hoe goed is het haar kleur je koopt, het nog steeds beschadigt je haar. Kleuring je haar elke maand kan heel verwoestende, dus het is een geweldig idee om deze trend te gebruiken en geef je haar een kleine pauze. In plaats van te kleuren elke maand, laat het een paar maanden om te rusten, en dan kleur het weer.

2. Grijs

Oh, ja, geloof het of niet - grijs haar is eigenlijk heel "in" dit jaar. Toch is het niet erg handig voor jonge dames, want het maakt je het gevoel helemaal ouder.

Ok, het is niet alsof je gaat je hele haar grijze kleur. Dat ziet er belachelijk. De trend is om grijze highlights hebben. Deze look is vooral goed op blond haar en de trend is nu al populair onder beroemdheden wint. Kate Moss is een van de meisjes uit te proberen deze trend. Als je al blond en wil een twist - probeer grijze highlights.

3. Gedurfde kleuren

Heb je altijd wilt paars of groen haar hebben? Als het antwoord ja is, nu is de tijd om dit uit te proberen. Dit jaar, gedurfde en levendige kleuren zijn de nieuwste trend.

Ik moet adviseren u, om echt dat dit door voordat je het doet. Je wilt niet eindigen met de kleur die u wilt direct te wijzigen. Als je van te proberen iets vet, maar niet echt in het hebben van een volledig blauw of kauwgom roze haar, probeer de nadruk. Het is erg populair op dit moment tot bruin haar en blauwe en blonde highlights hebben.

4. Kleurenmix

Ik heb eigenlijk over dit gehoord van een paar jaar geleden, als een van de beste manieren om de meest natuurlijk ogende haarkleur te bereiken. Eruit ziet, nu meteen, het is steeds heel populair.

Het hele punt is niet om je haar te kleuren met een enkele kleur, maar eerder met een mengsel van kleuren. Maakt niet uit wat je echte kleur is, neem twee tinten lichter en twee tinten donkerder en meng het allemaal samen. Als je het kleuren van je haar zelf, hoef je niet eens te mixen volledig homogeen. Het is geweldig als je een effect dat je haar iets lichter op sommige plaatsen en iets donkerder van anderen kunt krijgen.

Dit kan ook worden bereikt met een product genaamd Zon in. Dit is een spray die wordt geactiveerd door warmte en lichter het haar. Je moet gewoon om het te spuiten, kam je haar en stap uit in de zon of föhnen het. Krijg je die leuke look van haar dat van nature wordt verlicht door de zon.

5. Warme kleuren

Warme kleuren zoals bruin en rood zijn populairder dit jaar dan de blondines. Je moet zeker proberen een warme toon voor je haar.

Als je nog niet wilt volledig te ontdoen van de blonde, het is ok om blonde highlights hebben. Zeker de heetste kleur trends van dit jaar zijn kastanjebruin en kastanjebruin, dus, als je een nieuwe kleur, kiest u een van hen.

Onze selectie