Top 5 john frieda haarproducten

Professionele haarverzorging thuis? Je hebt het! Check out deze ontzagwekkende John Frieda haarproducten.

Top 5 john frieda haarproducten

De in Engeland geboren, in New York gevestigde celebrity haarstylist is het maken van haar er heerlijk voor tientallen jaren, en zijn haarverzorging lijn is beschikbaar in de VS als in vele andere landen.

Van alledaagse shampoos om noodreparaties, John Frieda biedt professionele hoogwaardige producten die u gemakkelijk kunt gebruiken thuis om schoon, stijl of je haar verven. Kijk op de website waar u kunt invullen van een gedetailleerde quiz over je haar, zodat je het perfecte product combo die zal helpen om uw haar gezond en mooi kan vinden. Hier geven wij u onze persoonlijke favorieten voor elke kleur.

Sheer blonde glanzende aanraking versterking shampoo

Geweldig voor blondines, zowel natuurlijke en geverfd! Geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik, het zal je haar glanzend en uitnodigend om aan te raken te maken. Combineer met bijpassende conditioner om je haar een boost van vocht en voeding geven. Ruikt hemels, ook!

Volledige reparatie perfecte uiteinden mist

Ik weet niet wat ze in deze fles, maar het werkt als magie! Eigenlijk, ik doe - het is Inca Inchi, een soort van micro-olie die was als onzichtbaar secondelijm voor mijn gespleten haarpunten (tussen trims), en gaf de uiteinden een glanzende, zachte afwerking. Het beschermt tegen styling breuk en warmte, en de mist textuur is gewichtloos en trekt snel in.

Ga blonder gecontroleerde bliksem spuiten

Je hoeft niet te gaan naar de salon highlights gedaan te krijgen, gewoon gebruik maken van John Frieda Lightening Spray! Het zal uw sloten te geven dat perfecte, zonovergoten look. Het bevat fixatief en verzorgingsingrediënten en waterstofperoxide, die samen met de warmte van de droger u natuurlijke hoogtepunten. Geweldig voor meisjes die allergisch zijn voor haarverf, en kan niet de kleur die ze willen krijgen door te gaan naar de salon. Als u wilt snel resultaat, dit werkt 3-5 toepassingen!

Precision foam permanente kleur in lichtgevende natuurlijke zwart

John Frieda lanceerde zijn eerste premie haarkleur in een revolutionaire niet-druppende foam formule. Eenvoudig aan te brengen thuis - gewoon op de handschoenen en masseer het in je haar en hoofdhuid zoals je zou doen tijdens het wassen. Dit is een geweldige, rijke schaduw van zwart-bruin dat niet je zal geven dat onnatuurlijke zwarte look. Er zijn 30 kleuren om uit te kiezen. Dekt grijze haren 100%, en de kleur is stralend, langdurig en glanzend. Need tips over DIY kleurplaat? Klik hier!

Ultieme favoriet - geheime wapen vlekkeloos afwerken creme

Mijn zus kocht dit en wij beiden zweren erbij - en we meestal niet gebruik maken van dezelfde haarproducten. Ze heeft de heerser steil haar die geen styling dan ook vereist, terwijl de mijne is golvend, soms kroes, en duurt altijd 20 minuten met een borstel en een droger tot half-fatsoenlijk uitzien.

Toepassen op gedroogde haren, het geheime wapen Crème transformeert direct gezwollen, breekbaar haar in een glad en glanzend doe. Het effent weg gerafeld gespleten haarpunten, herstelt vocht en natuurlijke oliën, en maakt uw afgewerkte kapsel kijk vlekkeloos. Breng een erwt klodder, en niet overdrijven. Nu was ik een beetje huiverig om het te gebruiken, aangezien ik normaal niet gebruik maken van de producten voor finishing zodra ik heb geföhnd mijn haar, want ze maken het soms plakkerig of te stijf, maar dit werkte als magie! De sis zet het op haar steil haar en het helpt om de vorm mooi, dus ik zou dit aanraden voor krullend en rechte-haired meisjes. Als u nodig hebt haar rechttrekken tips, check deze uit.

In vergelijking met andere professionele-stijl lijnen, dit is eigenlijk vrij redelijk geprijsd. Shampoos gaan voor ongeveer 10€ kleur kits voor ongeveer 10€ en styling producten zal u terug 6-10 dollar, afhankelijk van waar je koopt. Heeft een van jullie dames geprobeerd? Gedachten, reacties, aanbevelingen?

Onze selectie