Zomer haarverzorging tips

Er zijn zo veel factoren die je haar kan beschadigen tijdens de zomer. Er is niets erger dan het beëindigen van een leuke dag in de zon alleen maar om uit te vinden uw haar droog is. Hier zijn enkele manieren om het voorkomen van schade aan je haar die ervoor zorgt dat uw sloten er goed deze zomer!

Zomer haarverzorging tips

1. Blijf gehydrateerd

Het is gemakkelijk om te vergeten, maar het is een van de eenvoudigste manieren om uw huid en haar gehydrateerd te houden. Drink veel water tijdens de dag en u zult worden bezuinigd op de schade die door je haar en huid.

U kunt echter verdere maatregelen te nemen om het verhogen van vocht in je haar met behulp van een vochtinbrengende shampoo. Houd er rekening mee dat tijdens de zomer moet je proberen met behulp van een zachtere shampoo aan de ene normaal gebruikt om te voorkomen dat je haar de nadruk te veel.

Beperk het aantal keren dat je je haar wast goed ook, want elke keer dat je je haar wassen de natuurlijk geproduceerde vocht wordt verwijderd. Probeer een droge shampoo als je nodig hebt om vaker te wassen. Een goedkope manier om dit te doen is met behulp van babypoeder en wrijven het in uw hoofdhuid. Heb bij deze truc!

2. Bescherming tegen de zon

U kunt beginnen met het dragen van een hoed, dat is een modieuze manier om te voorkomen direct zonlicht. Als alternatief zijn er reeksen van producten die u kunnen helpen doen de truc als een hoed is niet van plan om te snijden voor je.

Het toepassen van een warmte-beschermer te vochtig haar zal de schade aan je haar te verminderen wanneer het wordt blootgesteld aan de zon. Een ander probleem dat vaak voorkomt is dat je eindigt opdrogen wanneer onder de zon of in de zee.

Draai deze door ervoor te zorgen dat u een verlof in conditioner met UV-beschermende ingrediënten die zal hydrateren en voeden de schade aan je haar te gebruiken. Probeer deze producten om je haar te houden op zijn best de hele zomer lang.

  • Fekkai After Sun Hair Mask€ 20 (www.fekkai.com)
  • Ouidad Zon Schild Zon en Sport Leave in Spray 15€ (www.sephora.com)
  • Kerastase Micro Viole Protecteur 30€ (www.kerastase-usa.com)

3. Zwembaden

Als je gaat naar het zwembad, of gewoon liever die optie dan het strand moet je nog steeds bewust zijn van de zon. Niet alleen dat, het zwembad zelf bevat schadelijke chemische stoffen, zoals chloor.

Een gemakkelijke manier om je haar te voorkomen dat het absorberen van deze schadelijke chemicaliën als je gaat voor een duik is om het te nat met normaal water voordat u naar binnen

Je haar fungeert als een soort spons en door dit te doen zal het absorberen minder chemicaliën als je naar binnen Als alternatief kun je wat olie draaien alsof je haar, zal dit vul je haarzakjes uitschakelen van het chloor uit de afwikkeling inch Heb bij deze producten en ik weet zeker dat je een aantal veelbelovende resultaten zien:

  • Phyto Plage Maximum Sun Protection 15€ (www.phyto-usa.com)
  • John Frieda Frizz-Ease Heat Defeat Styling Spray 5€ 0,99 (www.johnfrieda.com)
  • Khiels Verrijkte Massage Olie voor Scalp 20€ (www.khiels.com)

Nu is er niets houdt je van het hebben van de zomer van je leven! Blijf slim in de zon en niets fout kan gaan, het is makkelijk, dus waarom niet geef het een gaan. Google wenst u een leuke en prachtige vakantie dit jaar, geniet ervan en vertel ons hoe je je haar beheerd, zouden we graag uw trucs te horen!

Onze selectie