3 manieren om uw huid te voorkomen dat schade door de zon

Behalve de duidelijke zonnebrand kan veroorzaken, kan de zon nog ergere dingen doen om je huid, waardoor droge, bruine of rode vlekken, en zelfs huidkanker. Leer hoe u uw huid moeiteloos te beschermen tegen beschadiging door de zon.

3 manieren om uw huid te voorkomen dat schade door de zon

Liggend in de zon de hele dag kan zeer ontspannend, en gebruinde huid kan verleidelijk zijn, maar blijkbaar zon kan meer kwaad doen om je huid dan het u kan helpen. Gelukkig zijn er manieren om uw huid te beschermen tegen schade door de zon, dus blijven lezen om te leren hoe dit te doen en houdt je huid gezond en stralend.

1. Bedek het

Uw huid is het veiligst wanneer het niet blootgesteld aan de zon helemaal niet, dat is alleen als u binnenshuis bent. Zodra u het huis verlaat, is er een risico van schade door de zon. Toch kun je bedekken uw huid zo veel mogelijk. Zorg ervoor dat de meest gevoelige delen van je lichaam zijn bedekt en beschermd - je gezicht, nek, oren, handen, enz.

Draag een shirt met lange mouwen, een lange broek of een maxi rok en kies een hoed met een brede rand die een schaduw voor je gezicht en nek zal bieden. Vergeet echter niet - de schaduw zal uw huid niet volledig te beschermen, dus moet je de gewone hoeveelheid zonnebrandcrème toe te passen op je gezicht en hals, zelfs als je een hoed je draagt.

2. Gebruik zonnebrandcrème op een dagelijkse basis

Het beste wat u kunt doen om uw huid te beschermen tegen beschadiging door de zon is aan de zon te vermijden! Ga niet uit 10:00-05:00 tenzij je moet, en nooit het huis verlaten onbeschermd. Wees niet lui en elke keer dat u het huis verlaat toepassing zonnebrandcrème.

Zorg ervoor dat u een zonnebrandcrème met een hoge SPF heeft en pas het toe op zijn minst een half uur voor het uitgaan, zodat uw huid heeft genoeg tijd om het te absorberen. Een ander goed idee zou zijn om een ​​hoge SPF lippenbalsem gebruiken. Vergeet niet dat de bescherming van je zonnecrème biedt duurt slechts ongeveer twee uur, dus het moet opnieuw worden aangebracht!

3. Vermijd zonnen

Zonnebaden is een van de vrouwen de favoriete zomer activiteiten en het geeft je een heerlijke zonovergoten tan dat ziet er geweldig uit, maar het doet zo veel schade aan je huid die je moet proberen te vermijden. Er zijn andere manieren om een ​​mooi kleurtje.

Sommige van de zonneweide alternatieven zijn zelfbruinende sprays, lotions, gels, enz., en je kon al deze producten te gebruiken in huis, zonder dat uw huid om de schadelijke ultraviolette stralen. Al deze producten veilig geacht indien goed gebruikt.

Voor het beste resultaat, hebben een professionele spray tanning bij een salon. Vermijd echter zonloze looien pillen, want ze kunnen je huid oranje te kleuren of zelfs leiden tot beschadiging van de lever.

Onze selectie