5 manieren om de droge huid te genezen

Heb je ooit je gezicht gewassen met kraanwater en vond het ongemakkelijk om nadien lachen? Is wintertijd vooral moeilijk voor u omdat u huid bochten zweven en bladderde is als een masker? Maakt het kriebelen? Als je antwoord JA op deze vragen, hebben jullie xeroderma of in duidelijke woorden - droge huid. Het enige wat je hoeft te doen om een ​​droge huid te genezen is om ons enkele fundamentele richtlijnen te volgen en implementeren ze in je dagelijkse routine.

5 manieren om de droge huid te genezen

1. Denk niet te veel tijd doorbrengen in de douche

Wat? Je hoorde me. Niet meer dan twee douches per dag. Het is absoluut verboden als je een droge huid hebt, omdat kraanwater droogt het uit enorm. Ook - hot tubs, openbare zwembaden, met badschuim in heet water - laat deze tot een minimum beperkt, zijn leuk, maar het is niet te doen je geen goed. Het is genoeg om je gezicht te wassen en het lichaam twee keer per dag, in de ochtend en in de avond, alles op de top van dat is gewoon het helpen van je huid run droog. In plaats van zeep, maken gebruik van verschillende voedende oliën. Het zal uw huid gehydrateerd en zijdezacht te houden.

2. Niet gek op producten

Pinda grootte hoeveelheid gezicht wasgel is net genoeg. Als u meer van toepassing zijn, zal het niet de tijd hebben om op te lossen in warm water en daarom zal alleen leiden tot uitdroging van de huid. Breng het voorzichtig en stel het niet agressief wrijven, gaan van jukbeenderen tot mond en neus gebied en weer terug. Wrijven voorhoofd afzonderlijk en oppassen niet naar het product in uw ogen. Als dat zo is, onmiddellijk spoelen. Aloë Vera is uw beste metgezel dus zorg ervoor dat producten die sap deze gezonde plant bevatten gebruiken. Vergeet niet, in dit geval - minder is meer.

3. Gek op voedende crèmes

In tegenstelling tot gels en baden, waar de uitgebreide hoeveelheid kan contra-productief, kunt u uzelf trakteren met zoveel voedzame gezichts-en body crèmes als je wilt. Woohoo! Woord van advies - niet vasthouden aan slechts een favoriete crème, experiment! Soms zijn onze huid ontwikkelt immuniteit voor wat gezonde onderdelen dus ofwel gebruik weinig van hen of ze te veranderen eens per 6 maanden. Het is gunstig om een ​​royale hoeveelheid van het lichaam crème direct na het douchen en het te laten absorberen. Kleed je niet direct na, laten weken in elke droge porie op je lichaam. Op die manier zal je niet het gevoel dat de aanneming van het lichaam van een andere vrouw, meestal twee maten kleiner dan de jouwe. Geen jeuk, geen draai huid, net gladheid.

4. Gebruik anti-allergisch, parfum-vrije producten, indien nodig

Soms droge huid gaat gepaard met een allergie voor bepaalde onderdelen van een droge huid product. Meestal kan u vertellen of u allergisch bent voor een aantal product hebt gelijk na het gebruik ervan, als roodheid verschijnt en de huid begint te verschrikkelijk jeuken. Als dat zo is, afspoelen met koud water en wachten tot het weer normaal. Gebruik nooit dat product weer, het zal niet het negatieve effect te veranderen. In plaats daarvan, over te schakelen naar crèmes zonder parfum, kunstmatige kleur-, of andere soorten additieven. Misschien zullen ze niet kijken of ruikt zo lekker als je dacht, maar zeker beter dan jeuk roodheid voelen.

5. Olie het omhoog!

Dit is eenvoudig - gebruik voedende essentiële oliën zoveel als je kunt. Olie is je vriend, zeep is niet. Of je het als massageolie of een douche-olie toe te passen, hoeft het niet uit, zal het vorstelijk voelen en zal wonderen doen als genezen tot droge huid. Lavendel, druif, olijf-, kokos, aloë vera, zelfs zonnebloemolie kan brengen u comfort en gladheid van de huid u zijn verlangen naar. Go crazy!

Dat waren de weinige fundamentele do's en don'ts over hoe je droge huid te genezen. Verander je douchen en voedende gewoonten en kijk hoe je droge, pijnlijke huid te zetten in fluwelen hemel die u verdient. Vergeet niet - geen zeep, geen bubbelbaden en veel en veel room en olie. Klinkt niet zo slecht, ha meisjes? Genieten.

Onze selectie