5 verrassend goede dingen voor je huid

Een goede verzorging van haar huid is een van de belangrijkste dingen in schoonheid van elke vrouw routine. Maar, laten wij u 5 dingen die je zou nooit denken zou kunnen werken wonderen voor je huid te introduceren, maar ze doen!

5 verrassend goede dingen voor je huid

We hebben allemaal onze kleine trucjes en rechtsmiddelen en weten wat werkt voor ons

1. Seks

Het is bekend dat het hebben van seks verbetert de bloedsomloop, die helpt om zuurstof te pompen om uw huid en maken het helderder. Dus, kan seks principe geef je huid de perfecte gloed. Het helpt ook de controle acne, als het evenwicht van uw hormoonspiegels, elimineert toxines, en reinigt je poriën (dat is als de dingen krijgen zo heet en vochtig als ze zouden moeten).

Studies hebben ook aangetoond dat het krijgen van het op in de zak daadwerkelijk kan duren een paar jaar van je uiterlijk later in het leven, want seks is bekend om de productie van collageen te stimuleren. Er zijn meer studies die verschillende manieren dat seks gunstig voor de gezondheid kan zijn laten zien, maar hebben we echt nodig om te blijven verkopen het aan u? Ga aan de slag!

2. Chocolade

Nou, in dit geval kunt u te veel van het goede! Dus, kan maar liefst 40 gram chocolade per dag eigenlijk heel goed voor je hart, de huid en de gezondheid in het algemeen. Maar overdrijven kan breakouts op mensen met bepaalde types huid veroorzaken.

Dit is omdat de boter die is gemengd met de chocolade. Vanwege dat, kiezen voor donkere chocolade is een slimme keuze. Het zou goed zijn voor je huid zijn, zoals cacaoboter algemeen is. Heb je niet gehoord van chocolade gezichtsbehandelingen? Ze zijn aangeboden in vele salons en zijn erg populair, zoals chocolade zeehonden vocht in je huid en maakt het zachter!

3. Aardbeien

Aardbeien zijn rijk aan vitamine C, dat is waarom ze kunnen helpen bij het maken van wonden sneller genezen en het vergroten van de productie van collageen. Collageen, zoals we allemaal weten, is een belangrijk eiwit voor de huid.

Bovendien hebben recente studies aangetoond dat aardbeien bevatten ellaginezuur. Ellaginezuur kan helpen bij het beschermen van uw huid tegen schadelijke UV-stralen die kanker, zonnevlekken en snellere huidveroudering kunnen veroorzaken.

4. Citroen

Citroensap is een natuurlijke huid tonic en reinigingsmiddel. Je kunt het gebruiken elke dag je huid helder en fris te houden, en het werkt net zo goed als een dure gezicht product. Dit komt omdat de citrus zuur werkt op het reinigen van uw huid en het wegwerken van alle dode cellen, en vermindert ook je poriën, zodat je een vlekkeloze teint.

5. Olijfolie

Olijfolie is gevuld met anti-oxidanten en vitamine A en E. Daarom verdient een eervolle plaats in elke huidverzorging schoonheid routine.

Het kan de wereld van verschil maken als het gaat om de donkere kringen onder je ogen na slechts een paar dagen, en werkt beter dan een crème. Het maakt de huid zachter en is een perfecte vervanging voor nachtcrème. Ook olijfolie is het ultieme product als het gaat om make-up te verwijderen.

Onze selectie