7 regels om je handen zacht te maken

Ze zeggen dat je elke verjongingskuur kan doen, en dragen allemaal de make-up in de wereld, maar je handen zal altijd zien uw leeftijd. Hoewel dit in de meeste gevallen waar, is het niet een regel. Er zijn dingen die je zou kunnen doen om je handen zacht te maken.

7 regels om je handen zacht te maken

Nu al zijn er tal van tips die u via het internet kunt vinden, zou ik willen presenteren met zeven die echt werken. Dit zijn de regels Ik volg al jaren, en tot nu toe zo goed - mijn handen zijn vrij zacht.

1. Handschoenen zijn je vrienden

Zodra temperaturen krijgen lage buiten, pak een paar handschoenen in je tas. Kan je het gevoel alsof je ze niet nodig hebt, maar koude lucht doet veel schade aan je huid, waardoor het ruw, en waardoor het te breken. Handschoenen zijn gewoon verplicht tijdens de winter.

Probeer nooit om uw huis schoon te maken zonder het dragen van beschermende rubberen handschoenen. De reinigingsmiddelen kan niet alleen uw huid ruw, kunnen ze ook leiden tot een aantal ernstige brandwonden. Hetzelfde geldt als u niet beschikt over de vaatwasser, en hebben de afwas doen op de ouderwetse manier. ALTIJD handschoenen dragen.

Handschoenen zijn ook een geweldig idee als u de behandeling van wat te eten. Ik draag ze altijd als ik aan het koken ben iets met chili pepers. Ze beschermen mijn handen uit de hotness en voorkomen dat ik het branden van mijn ogen toen ik, bij verstek, raken ze na het hanteren van chili pepers.

Ik draag ook rubberen handschoenen als ik omgaan courgettes en aubergines. Om een ​​of andere reden, de vloeistof uit deze planten maakt mijn handen echt droog en jeukerig. Het is geen regel, zou het gewoon een soort van allergische reactie, maar als je iets dergelijks ervaart - rubberen handschoenen zijn je redders.

2. Hydratatie

Goede hydratatie is het belangrijkste element om het hebben van mooie en gladde huid. Ze zeggen dat je minstens 8 glazen water per dag moeten drinken. Echter, ik persoonlijk vind dit te veel.

Het is geweldig als je kunt drinken dat veel, maar niet jezelf dwingen om te drinken. Sta jezelf niet toe om dorst te krijgen, en houden een glas water in de buurt van je de hele dag. Op die manier zult u bereiken voor het vaker en meer water drinken.

3. Moisturizers

Outer hydratatie is net zo belangrijk als binnen is. Dit is waar moisturizers komen in het eerste plan.

Veel vrouwen dragen een handcrème met hen de hele tijd, en pas het een miljoen keer per dag. Hoewel dit is iets dat je handen zacht zal maken, niet gek gaan met de handcrème. Nu, begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat je niet moet gebruiken op alle, ik zeg alleen dat je handen een pauze nodig van tijd tot tijd.

Het zou ideaal zijn als u gebruikt de handcrème twee keer per dag - eenmaal 's morgens en eenmaal' s avonds. Natuurlijk, als je hebt gedaan wat klusjes, en je handen nodig extra hydraterende, niet verwaarlozen dat.

De reden voor het verlagen van de hoeveelheid handcrème is, dat na een tijdje je handen zullen wennen aan alle extra hydraterende u hen te voorzien. Dat betekent dat uw huid zal stoppen met het beschermen van zichzelf. Het resultaat is dat je in principe moeten de handcrème 30 keer per dag toe te passen, omdat je handen te krijgen extreem ruwe zodra ze genieten van de crème die je al toegepast.

4. Nee om warm water

U moet hebben gehoord hoe warm water is niet echt zo goed voor je huid. Het maakt ze droog, en verlangen naar extra hydraterende. Hetzelfde geldt voor de huid op je handen.

Was uw handen alleen met warm water, nooit met warm. Warm water in combinatie met sterke zepen echt doet veel schade aan je huid en je zult extra inspanning om het zacht te maken nodig.

5. Het kiezen van een goede soap

Soaps zijn de grootste vijanden van de zachtheid van je handen, geloof het of niet. Daarom is het heel belangrijk om een ​​goede soap te kiezen.

Dit is sterk afhankelijk van uw huidtype en de tolerantie ten opzichte van een aantal van de ingrediënten van zeep. Probeer een paar verschillende degenen, en kies degene die het beste is voor jou. Ik persoonlijk vind Dove zeep het beste te werken voor mij, maar dat betekent niet dat ze je ook passen.

In ieder geval voorkomen sterke antibacteriële zeep. Kiezen die zijn gelabeld, hetzij als vochtinbrengende of als voor de gevoelige huid.

6. Packs

Bij eenvoudige vochtinbrengende gewoon niet de truc wel doet - wenden tot verpakkingen. Er zijn echt een stelletje van die je kon kopen, moet je degene die het beste bij u past (voel je vrij om het aan te bevelen in de comments) vinden.

Verpakkingen worden gewoonlijk toegepast in de avond. Na het aanbrengen van hen moet je speciale handschoenen op, en gaan slapen. Je handen zullen worden glad, zijdeachtig en zacht in de ochtend.

7. Zon scherm

We kennen allemaal het belang van de toepassing van zon-scherm, maar de meesten van ons niet toe te passen op handen. De reden hiervoor is, meestal, want de zon schermen zijn vette en plakkerige, en hebben we de neiging om onze handen te wassen na het aanbrengen van hen. En dat is een slecht idee.

Zon maakt je huid droog. Geen van deze factoren draagt ​​bij aan die zachte handen. Dus, volgende keer dat je uit te gaan in de zon - vergeet niet om je handen te beschermen ook. Als je kunt niet echt staan ​​de zon scherm op je handpalmen, verwijder het met vochtige doekjes, maar houd het op het deel van je handen dat wordt blootgesteld aan de zon.

Dus, hoe zou u willen zijdezachte handen? Volg deze tips en je zal ze zeker hebben. Als u wilt een aantal van uw eigen ervaringen en tips te delen, voel je vrij om dit te doen in opmerkingen.

Onze selectie