8 manieren om snel te ontdoen van mee-eters

Mee-eters zijn een van de meest voorkomende huidafwijkingen. In principe is iedereen had een paar op een bepaald punt. Maar het wegwerken van die vervelende kleine dingen hoeft niet moeilijk te zijn bij allen, kijk dan op deze 8 super eenvoudige manieren om het te doen.

8 manieren om snel te ontdoen van mee-eters

Er zijn betere manieren van het wegwerken van hen, dan gewoon proberen om ze te persen uit, wat meestal resulteert in een ontsteking van dat hele gebied en creëert een nog grotere ramp.

1. Gebruik lijm

Ja, lijm. Zorg ervoor dat het niet giftig hoor. In feite is het beste om te gaan met iets als Elmers lijm. Frist je nodig hebt om stoom je gezicht. Als u niet de eigenaar van een stoomboot kunt u dit doen boven een kom met kokend water. Daarna gelden de lijm op de onrustige gebieden van je gezicht en wacht tot het droogt uit. Dan, peal het af, en zie de verbazingwekkende resultaten.

2. Tandpasta

Ontvang een tandenborstel speciaal voor deze en een kleine hoeveelheid tandpasta op. Voer het uit door het water en zachtjes schrobben het getroffen gebied voor een tijdje. U kunt dit doen om de paar dagen, en het zal de situatie zo veel beter in een mum van tijd te maken. Maar zorg ervoor dat je niet wat te krijgen in uw oog, en je de tandenborstel na elk gebruik met kokend heet water te steriliseren.

3. Zelfgemaakte lotion

Maak deze super effectief zelfgemaakte lotion en breng het op je huid een paar keer per week, het zal u helpen niet alleen met mee-eters, maar met andere huid problemen zoals verkleuring. Alles wat je nodig hebt is limoensap, amandelolie en glycerine - meng dezelfde hoeveelheid van deze en daar heb je het - een wonder werkende zelfgemaakte lotion!

4. Eiwit

Klop een ei wit en wrijf het in uw huid met uw vingers. Zet toiletpapier overheen dus het soort sticks op je gezicht en laat het op tot het droogt. Als je ziet dat het wc-papier kreeg stijf is het tijd om peal het af. Vervolgens, je gezicht wassen met warm water en dep het droog.

5. Tandpasta en olijfolie / amandelolie

Je gezicht wassen met warm water om het openstellen van de poriën. Doe een beetje tandpasta op een doek die u hebt gedrenkt in olijf-of amandelolie en het op het getroffen gebied van uw huid zachtjes te wrijven. Je kunt je gezicht masseren met deze gedurende maximaal 5 minuten voordat je het af te wassen met warm water en dep je gezicht droog met een schone doek.

6. Tomaten

Eerst moet je de tomaat snijden in vormen die je kunt plaatsen op de gebieden die je hebt mee-eters op. Na het reinigen van je gezicht met warm water en drogen het uit, leg de tomaat op je gezicht en laat het op voor ongeveer 15 minuten. Daarna weer je gezicht wassen en zorg ervoor dat je een product niet te gebruiken, zodat de tomaat kan zijn magische werk.

7. Honing

Deze is super eenvoudig. Een beetje opwarmen hoeveelheid honing en breng het op de getroffen gebieden van je gezicht. Wacht 10 tot 15 minuten en dan was het af met warm water.

8. Limoensap en zout

Meng de twee samen om een ​​zeer effectieve peeling kunt u dagelijks gebruikt te krijgen, maar je zult het niet nodig na paar dagen vinden - dat is hoe groot het werkt.

Onze selectie