8 tips om er goed uitzien zonder make-up

Dames denken meestal dat niemand in deze wereld hen ooit zou zien zonder make-up. En waarom de hel niet? Het is niet alsof je gaat iedereen bang te maken met je normale gezicht. Echter, als u wilt uw best uit te zien, zonder make-up op, er zijn een paar dingen te letten. Hier zijn ze.

8 tips om er goed uitzien zonder make-up

Je ogen

Hoewel u een paar gebreken over uw ogen met make-up te dekken, zijn er enkele dingen die je nodig hebt om voor te zorgen. En als je stoppen op make-up, moet je nadenken over dat nog meer.

1. Zich te ontdoen van de zakken

Het ding dat maakt je moe en ouder kijken, is het zakken onder je ogen. Om zich te ontdoen van hen, zorg ervoor dat je genoeg slaapt. U hoeft niet te slapen voor solide acht uur, maar proberen te slapen gedurende ten minste zes. En te ontspannen wanneer je naar bed, zodat je een grote en blijvende slaap. Wakker worden meerdere keren tijdens de nacht is het een slecht teken dat je moet afmaken.

2. Verwen uzelf met een afkoelend oogmasker

Koeling oog maskers kan worden van een grote hulp als je zakken gemakkelijk. Wakker 10 minuten eerder, krijg je masker uit de koelkast nemen en bewaren op je ogen voor die tien minuten. Het zal niet alleen helpen zich te ontdoen van de zakjes, zal het ook helpen je wakker wordt makkelijker.

3. Gebruik speciale onder de ogen moisturizers

De huid rond je ogen is erg dun en het vereist speciale zorg. Soms wordt je gezicht moisturizer zal gewoon niet genoeg zijn, dus zorg ervoor dat u een speciale onder de ogen moisturizer. Ze zijn ook gemaakt met koelend effect, waardoor de kans op het krijgen van de wallen onder je ogen verlaagt.

Je lippen

Je moet speciale zorg van je lippen te nemen als je het opgeven van de lipstick. Vergeet niet dat lippenstiften dekken alle kleine foutjes op je lippen die nu zichtbaar zal zijn. Om zich te ontdoen van hen, doet u het volgende:

4. Stoppen met likken en bijten je lippen

Ik ken veel meiden die likken en bijten hun lippen als ze nerveus. Je misschien niet beseffen dit, maar likken en bijten veel schade aan je lippen brengt. Likken maakt ze echt droog, waardoor ze veroorzaakt te scheuren, terwijl bijten kan je echt gekwetst en in sommige zeldzame gevallen zelfs leiden tot ernstige problemen, zoals infecties.

5. Gebruik altijd lippenbalsem

Lippenbalsem is geen make-up, het is een gezondheidsproduct, als je het mij vraagt. Als je wilt mooie lippen, zorg ervoor dat u uw lippenbalsem met u, vooral tijdens de winter, wanneer je lippen droog te krijgen vanwege de kou. Gebruik liever organische balsems, omdat de meeste anderen bevatten vaseline. Vaseline doet eigenlijk beschermt je lippen, maar het doet dit door het creëren van een dunne beschermende film over hen. Deze film niet mogelijk de lippen te ademen, waardoor droogheid. Kies lippenbalsems met bijenwas plaats.

Uw huid

Uw huid is wat je nodig hebt om te zorgen voor de meest als je wilt er goed uitzien zonder make-up. Er zijn verschillende dingen die je nodig hebt om aandacht te besteden aan.

6. Houd uw huid gehydrateerd

Als uw huid droog is zul je er niet goed uit, zelfs met de make-up. Houd altijd uw huid gehydrateerd. Drink veel water en gebruik moisturizers, een voor de dag en een voor de nacht. Niet wassen je gezicht te vaak en maken geen gebruik van sterke reinigingsmiddelen. Je kunt zelfs je gezicht wassen met warm water alleen in de ochtend en het gebruik van een reinigingsmiddel in de avond.

7. Bekijk de acne

Veel vrouwen dragen make-up als gevolg van acne en onvolmaaktheid op hun huid. Als het gaat om acne, niet, en dan bedoel ik niet ooit proberen te knijpen. Koop speciale gels die ze uitdrogen en sneller verdwijnen. Voor elke andere onvolkomenheden bezoek aan uw dermatoloog en volg zijn advies.

8. Ga weg van de zon

De grootste vijand van een gezonde huid is de zon. Het maakt je huid veroudert sneller en kan een aantal ernstige schade veroorzaken. Niet ooit uit zonder speciale zonnebrandcrème voor je gezicht en vergeet zonnebanken volledig. Ze geven je alleen een onnatuurlijke oranje kleur en het risico op huidkanker toch.

Je kan absoluut goed uitzien zonder make-up. U hoeft alleen deze stappen te volgen en geloven dat je eigenlijk niet goed uit. Zet op een glimlach, zeg tegen jezelf dat je bent een mooie vrouw en het gezicht van de wereld zonder je make-up op. U zult verrast zijn hoe bevrijdend dat ervaring kan zijn.

Onze selectie