9 stappen om uw huid zacht te maken

Elk meisje droomt over zachte, luxueuze huid. Ongeacht wat de commerciële wil doen geloven, geen lotion met "parel-extract" of iets dergelijks zal je zachte huid te geven, tenzij u bepaalde regels. Leren welke ze zijn.

9 stappen om uw huid zacht te maken

Zachte huid komt als een grote genetische gave om een ​​aantal van ons, terwijl anderen moeten heel hard vechten om het te krijgen. In elk geval moeten deze 9 stappen om uw huid zacht te maken worden gevolgd door elk meisje.

1. Een woord - hydratatie

De basis van het hebben van gladde, zachte huid komt neer op een woord - hydratatie. Er is geen betere bondgenoot in de strijd tegen de droge huid, en het is zeer belangrijk voor uw algehele gezondheid. Blijf altijd gehydrateerd.

Ok, laten we 'niet meeslepen, hoef je niet echt hoeft te liters water drinken elke dag, maar je moet echt minimaal 6 glazen drinken. Het bedrag varieert afhankelijk van dingen die je eet, en andere dranken die je hebt. Koffie en alcohol, bijvoorbeeld, moet u de hoeveelheid water te verhogen, terwijl de vers geperste sappen toestaan ​​om het een beetje te verlagen.

De algemene regel is - probeer niet dorst te krijgen. Drink water na alles wat je hebt gegeten en verhoging van het bedrag na het sporten, en tijdens de warme zomermaanden.

2. Gezonde voeding

Misschien wil je niet om dit te geloven, maar de dingen die je eet te tonen op uw huid. Een gezonde voeding is een van de belangrijkste ingrediënten in de richting van het hebben van een zachte huid.

Probeer om alle slechte dingen uit je dieet te elimineren - zoals fast food, gefrituurd voedsel, frisdranken etc. maar niet elk ingrediënt volledig uit te sluiten. Je lichaam heeft vlees, net zoals het moet groente, fruit, zuivel en granen. Natuurlijk moet je de hoeveelheid rood vlees je eet te beperken, en de verhoging van het bedrag van verse groenten en fruit.

3. Niet roken en geen drinken

Roken is in feite een van de ergste dingen die je zou kunnen doen om uw gezondheid en uw huid. Zeker, er zijn sommige rokers, waarvan de huid ziet er geweldig uit, maar geloof me - dat zijn een paar gelukkigen. Roken maakt je huid droog, en geeft het een vreselijke grijsachtige kleur. Niemand wil dat.

Alcohol, hoewel niet zo schadelijk als roken, nog steeds is slecht voor je huid. Het grootste probleem met alcohol is dat het uitdroogt u. Beperk uw drankjes, en altijd het dubbele van de hoeveelheid water die je drinkt, na het drinken van alcohol.

4. Geen stress

Ok, we kunnen niet helemaal weg van stressvolle situaties lopen, maar we kunnen leren hoe om stress te verminderen. Geloof het of niet, stress is een van de ergste vijanden van mooie, zachte huid.

Stressvolle situaties niet alleen maken je nerveus, maar ze kunnen ook een aantal ernstige schade aan uw gezondheid te doen. Uw huid is waarschijnlijk wat het meest te lijden. Je kunt stress-geïnduceerde roodheid en huiduitslag krijgen en, zoals we allemaal weten, stress veroorzaakt vroegtijdige rimpels. Doe je best niet te worden benadrukt.

5. Geen warme douches

Warme douches en bubbelbaden uw huid droog. Ik weet, het is niet iets wat je wilt horen, omdat elk meisje houdt van een warm bad, maar helaas het is waar.

Dit, natuurlijk, betekent niet dat je een warm bad ooit weer niet kunnen hebben, maar probeer ze te reduceren tot een minimum. Douche met warm water, of zelfs beter combineren koude en warme tussenpozen - dit is goed voor uw huid en uw bloedsomloop ook.

6. Goede douche producten

Douche gels en crèmes kunnen een heleboel goede veel slechte om je huid te doen, maar ook. Helaas is er geen universele douchegel ik kan aanbevelen (als je kunt, doe dat dan), want het hangt allemaal af van hoe je huid reageert op een bepaald product.

Toch zou ik altijd adviseren u om natuurlijke en biologische zepen en douchegels proberen. Deze producten zijn gemaakt met biologische ingrediënten, zoals bijenwas en geitenmelk, en zijn vrij van alle chemische stoffen die slecht voor je huid zou kunnen zijn. Ik heb organische zepen gevonden om de enige oplossing voor mijn huid die wordt zeer droog, tijdens de koude, winter maanden zijn. Probeer ze, maar wees voorzichtig als u zou zijn met een ander product - uw huid kan reageren op iets.

7. Moisturizers

Elk meisje weet dat body lotions en moisturizers zijn een sleutel tot het maken van uw huid zacht en glad. Probeer voorkeur een van die zijn gelabeld met "zacht en zijdeachtig" of iets dergelijks.

Houd in gedachten dat je een reactie op een body lotion kan krijgen, probeer het dus altijd op een klein deel van je huid, en wacht 24 uur. Ook niet gek met lotions, en geef je huid een pauze elke keer in een tijdje. Op die manier zul je het niet vergeten dat het zou moeten zijn eigen afweermechanisme hebben, niet altijd voor u klaar om het kunstmatig te bieden.

8. Vermijd zout water

Er is niets zoals zwemmen in de oceaan, is er? Het kristalheldere water, de machtige golven en dat gevoel dat je een deel van iets groots. Helaas, kan dit heel slecht voor je huid.

Zout water maakt je huid droog en jeukerig. Indien vaak blootgesteld aan zout, kan uw huid blijvend droog geworden, en als het gevoelig je kunt zelfs een soort van chronische huiduitslag ontwikkelen. Nu, ik zeg niet dat je nooit meer zou moeten zwemmen in de zee, maar zorg ervoor dat je douche met gewoon water direct na.

9. Vermijd zon

Zon schade zijn de meest ernstige, en het ergste zoek schade op uw huid. Ik weet dat de meesten van u waarschijnlijk graag te zonnen, maar serieus - snijd het beneden een beetje.

Tijdens het zonnen buiten kan aanvaardbaar zijn in redelijke hoeveelheden, en altijd met bescherming tegen de zon, het looien cabines zijn volledig verboden. Ik ga niet eens beginnen over hoe deze dingen zijn slecht, ik heb maar twee woorden voor u om na te denken over - huidkanker.

Bescherm de huid met zonnescherm. De SPF factor die u gebruikt hangt af van je natuurlijke huidskleur. SPF 20 betekent dat u veilig kunt verblijven in de zon 20 keer langer, dan kunt u zonder zonnescherm. Verlaag de hoeveelheid tijd die je doorbrengt in de zon, maar niet helemaal weg te blijven van het. Je moet het nog steeds voor de productie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor je natuurlijke huidskleur.

Dat is al het advies dat ik heb voor u over hoe u uw huid zacht te maken. Als u nog gedachten over het onderwerp, voel je vrij om ze te delen.

Onze selectie