Hoe een gezonde huid te krijgen in 3 eenvoudige stappen

Als uw huid ziet er droog, dof, vette of onzuivere en je wens om het uiterlijk te verbeteren, je moet alleen een paar eenvoudige regels te volgen en je gezicht zal weer stralend uitzien! Het is simpel. Lees gewoon de tips blaten en te leren hoe een gezonde huid te krijgen in 3 ongelooflijk eenvoudige stappen!

Hoe een gezonde huid te krijgen in 3 eenvoudige stappen

1. Voed je huid van binnenuit

Net als de rest van ons lichaam, onze huid moet ook worden gezuiverd en gevoed met de juiste voedingsmiddelen en vloeistoffen. Onderstaande voedingsstoffen vormen de eerste en de meest fundamentele stap naar een gezonde huid te krijgen.

Water

 • Ook bekend als de vloeistof van het leven, water is absoluut essentieel voor ons lichaam vitaal te houden, en daarmee onze huid gezond te houden.
 • Water spoelt gifstoffen en afvalstoffen uit de buurt van ons lichaam en op die manier reinigt ook onze huid.
 • Het lost met andere stof en transporteert voedingsstoffen naar elke cel in ons lichaam, onze huid opgenomen.
 • Water zal niet direct hydrateren je huid, maar het zal het te beschermen! Wanneer uw lichaam uitgedroogd het trekt water uit minder vitale en kritische delen van het lichaam, en dit voornamelijk reflecteert op uw huid.

Vitaminen

Hoe je een gezonde huid te krijgen? Te voorzien van juiste vitaminen en mineralen! Controleer of dieet rijk aan vitaminen A, B, C, E en K en mineralen zoals koper, zink, selenium, magnesium en calcium.

 • Vitamine C en E zijn zeer belangrijke antioxidanten die je huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.
 • Vitamine A bevordert de huid weefselherstel en regeneratie.
 • Vitamine K vermindert donkere kringen onder de ogen.
 • Vitamine B vormt de basis van de huid. Zijn gebrek kan leiden tot schilferige en droge huid, gevoelig voor scheuren.
 • Koper, zink, selenium, magnesium en calcium werken als antioxidanten en verbeteren en behouden huidelasticiteit.  

Yoghurt en kefir

Onze huid weerspiegelt wat we eten, maar het weerspiegelt ook onze spijsvertering. Vele huidziekten worden veroorzaakt door vele gastro-intestinale problemen, zoals verstopping, diarree, slechte spijsvertering of ontstoken maag.

Deze gastrointestinale problemen worden daarentegen door de overmatige groei van schadelijke bacteriën in onze darmen.

Het drinken van voldoende yoghurt en kefir zal vullen onze darmflora met vriendelijke bacteriën en de bestrijding van de onvriendelijke micro-organismen, die verantwoordelijk zijn voor slechte huidaandoeningen.

2. Wassen, reinigen en hydrateren je huid regelmatig

Hoe je een gezonde huid te krijgen? Het antwoord is: reinigen, hydrateren, en zuiveren.

Dagelijkse reiniging

Als u wilt een gezonde huid, reinigen het regelmatig is een van de essentiële stappen om dit te bereiken. Je moet het elke ochtend en elke avond, evenals elke keer als je buiten geweest te doen.

Het verwijderen van alle sporen van vuil, vervuiling en olie uit de poriën van uw huid is van fundamenteel belang voor het behoud van uw huid stralend en gezond.

Hydraterende

Als u de zorg voor uw huid u zal het hydrateren en voeden het elke keer als je het schoon. Door regelmatig met een geschikte crème die past bij uw huidtype, zal uw huid zijn vocht te herstellen en aan te vullen zijn cellen met voedingsstoffen. Een dag moisturizer moet een goede zonnebrandcrème bevatten, terwijl een goede nachtcrème rijk aan natuurlijke actieve bestanddelen moet zijn.

Deep behandelingen

Twee of drie keer per week, geef je huid een diepe behandeling. Stoom je gezicht met warm water verrijkt met essentiële oliën om te helpen openen de poriën, en toe te passen zuiverend of voedend masker.

Gebruik gezicht scrubs om uw huid te exfoliëren en schuur uit dode cellen, en op die manier te stimuleren de groei van de nieuwe en gezonde cellen. Door dit te doen, zult u ook alle onzuiverheden te verwijderen uit je poriën en uw huid zal gladder en frisser verschijnen.  

3. Bescherm uw huid tegen schadelijke externe factoren

Zon

Een van de belangrijkste antwoorden op de vraag "Hoe gezonde huid Get", bestaat uit het voortdurend beschermt tegen ultraviolette (UV) straling van de zon die uiterst schadelijke en schadelijke.

Overmatige blootstelling aan de zon kan vroegtijdige veroudering en schilferige en droge huid, gevoelig voor irritaties en andere aandoeningen, evenals het verhogen van het risico op huidkanker.

 • Gebruik een breed-spectrum zonnebrandcrème regelmatig, zelfs op bewolkte dagen, en zorg ervoor dat het een SPF van 15 of hoger.
 • Draag een breed gerande hoed en zonnebril als dat nodig is.
 • Vermijd zonnestralen 11:00-16:00 als ze overdreven sterk en schadelijk.

Roken

 • Roken zal uw huidweefsel blik oude, dof en ruw, en uw huid toon ongelijk en gelig maken. Maar het meest van alles, zal het leiden tot vroegtijdige veroudering van de huidcellen en bijdragen aan rimpels en andere leeftijd tekenen.
 • Roken zal leiden tot de huid van kleine bloedvaten te smal. Hierdoor wordt de bloedstroom worden verlaagd en onze huid beroofd van noodzakelijke voedingsstoffen en zuurstof, die essentieel zijn welzijn.
 • Roken vernietigt zowel collageen en elastine, die zijn vezels die onze huid stevig, elastisch en strak te houden. Het ontbreken van deze vezels veroorzaakt rimpels.

In conclusie - reiniging, voeden en beschermen je huid tegen UV-stralen, evenals stoppen met roken, zijn essentiële stappen op weg naar het bereiken van een gezonde huid. Deel je favoriete beauty geheim met ons in de comments. Wij zouden blij zijn om te horen!

Onze selectie