Hoe je haar met behulp van katoenen draad te verwijderen

Deze behandeling is vrijwel pijnloos en duurt 5-15 minuten, afhankelijk van het aantal haren. Threading kan worden gebruikt op de wenkbrauwen, snor, gezicht, handen en voeten, en de resultaten duren ongeveer vier weken. Als u bent altijd op zoek naar een minder pijnlijke methode plukken ongewenste haren uit je gezicht en lichaam, katoenen draad techniek is het antwoord!

Hoe je haar met behulp van katoenen draad te verwijderen

Plukken of draadsnijden wordt uitgevoerd door een snelle krimp en uitzetting van de draad, zodat u een greep van zelfs de kleinste haar kan krijgen en trek ze uit de wortels. Deze behandeling is volledig hygiënisch omdat de draad die gebruikt werd verwijderd na het aanraken van het gezicht wordt gegooid.

Deze methode kan werken, zelfs op de kortste haren en wenkbrauwen die niet gemakkelijk te temmen zijn. Tijdens de procedure geen chemicaliën worden gebruikt, zodat threading is ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

1. Gebruik alleen natuurlijke katoenen draad.

Je kunt waarschijnlijk een in uw moeders / grootmoeders naaigerei. Zorg ervoor dat je een goede kwaliteit een, sterke draad gebruikt. Er is geen speciale thread voor threading, kunt u elke draad te gebruiken, zolang het is sterk en niet gemakkelijk breken.

2. Losjes das een lus van de draad om je nek en een knoop - maak je geen zorgen, het zal je geen kwaad doen.

3. Een driehoek vormen.

Houd de losse draad in de ene hand en met de andere greep een touw rond je wijsvinger en duim. Draai vervolgens de driehoek ongeveer 7 keer.

4. Verlagen en verhogen het losse uiteinde van het koord terwijl je driehoek tot een rollende instrument te creëren.

Deze beweging zal vangen paar haren in de wendingen en pluk uit hen.

5. Zoek een vrijwilliger en stevig plaatst de lijn van wendingen om het gebied te worden geregen.

Op en neer bewegen terwijl u het losse einde van de string. Lichtjes trek je nek uit het gebied worden ingepast. De rechte lijn van wendingen zal geen haar op zijn pad te vangen en het is vooral handig tijdens het temmen van wilde wenkbrauw naar een nette, stijlvolle look te creëren.

Best practice is bereikt op uw eigen been, het is gemakkelijk te bereiken. Je moet te veel om te zoeken naar haar of om het te bereiken stam, en niet over een spiegel niet hoeft ook niet.

Terwijl comfortabel zitten op een stoel, het faillissement van een been en identificeren van het gebied waar u wilt om haar te verwijderen. Plaats de draad op dit gedeelte. Het ene uiteinde van het haar moet wond deel zijn, en de draad van de andere kant moet aan beide zijden van het haar dat u wilt plukken.

Nu, verplaats de wond gedeelte aan de andere kant als je ervoor zorgen dat het vangt het haar dat u gemarkeerd. Als het heen en weer beweegt, zal het haar vanaf de wortel tillen en trekt het uit.

De praktijk is essentieel - je moet wat moeite gestoken om deze oude vaardigheid te beheren. En als je weet hoe je je bovenlip draad zelf, kunt u draad lopen door het voor een paar minuten om de andere dag, zodat je bovenlip is altijd volledig haar vrij. Wachten voor het waxen sessie op de salon wordt geschiedenis.

Dit is hoe het moet. Nu kunt u gemakkelijk te ontdoen van ongewenste haargroei op plaatsen geen haar ooit zou zijn.

Vergeet niet om altijd gebruik maken van een andere snaar van katoenen draad en breng wat talkpoeder op het gebied dat u geplukt. Genieten!

Onze selectie