Hoe je huid jeuk te stoppen in 4 eenvoudige stappen

Misschien wel een van de meest uitdagende strijd hebben we te maken met de in ons dagelijks leven bestaat in het voorkomen van onze vingers van krassen op de jeukende plek. We onvermijdelijk verliest de strijd en de verschrikkelijke en eindeloze jeuk-krabben cyclus begint. Lees hieronder en ontdek hoe je huid jeuk te stoppen in 4 eenvoudige stappen.

Hoe je huid jeuk te stoppen in 4 eenvoudige stappen

1. Zuiveringszout kalmeert jeuk van alle soorten

Zuiveringszout of natriumbicarbonaat, gevechten jeukt van alle soorten en verlicht irritaties van alle soorten. Het is een natuurlijk zuur neutraliserend, die kalmerende en anti-inflammatoire effecten nuttig in het verminderen huiduitslag symptomen en in rustgevende jeuk veroorzaakt door allergieën, insectenbeten, zonnebrand, gordelroos en waterpokken heeft.

Dankzij haar kalmerende eigenschappen, zuiveringszout verlicht symptomen van schrale huid, het voorkomen van verdere irritatie. Het herstelt de huid de natuurlijke pH-balans, waardoor de huid schoon, zacht en soepel.

  • Bereid een romige pasta door het mengen van zuiveringszout met water en verspreid over het getroffen gebied. Niet gebruiken op een beschadigde huid.
  • Voeg 1 kopje zuiveringszout aan uw badwater en dompel het gehele lichaam gedurende 30 tot 60 minuten. Als je uit het bad, laat uw huid natuurlijke wijze drogen, zonder gebruik van een handdoek.

2. Havermout bevat krachtige anti-jeuk verbindingen

Natuurlijke colloïdaal havermout heeft vele anti-jeuk en verzachtende bestanddelen, zoals silicium, bèta-glucan en zijn kostbare avenanthramides.

Avenanthramides zijn een belangrijke verbinding van havermout, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor zijn anti-irriterende werking. Ze hebben het vermogen om te kalmeren en te genezen ontstoken, droge en jeukende huid, en zijn ook anti-oxidanten.

De minder bewerkt de haver zijn, hoe meer avenanthramides ze zullen hebben. Gebruik altijd meel onbewerkte haver of koopt hele haver en maal ze zelf. Havermout en havermout zijn ook goed, maar iets minder effectief.

  • Voeg 1 tot 2 kopjes vlakte, ongekookte haver bloem aan uw bad water en genieten van 1 uur te kalmeren het jeukt. Als u wilt, kunt u ook een paar eetlepels zuiveringszout toe te voegen aan de kalmerende effecten van het bad te verbeteren.
  • Meng haver bloem met voldoende warm water tot een dikke pasta te verkrijgen. Breng het op het getroffen gebied, dek af met een doek om te voorkomen dat vallen en laat verblijven voor 20 tot 30 minuten.

3. Azijn geeft een snelle verlichting van jeuk en voorkomt verdere irritatie

Azijn is een natuurlijke antiseptische en een van de meest efficiënte middelen om schadelijke en irriterende bacteriën te vernietigen en hulp krijgen van jeuk. Het bevat azijnzuur dat kan regulariseren van de huid de natuurlijke zuurgraad en elimineren van micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor huidirritatie.

Azijn wordt gebruikt in vele topische behandelingen ter droog, acne, huiduitslag en jeuk verminderen. De antiseptische eigenschappen zijn ook zeer nuttig in het stoppen van de regeneratie van slechte bacteriën, en daarmee het voorkomen van verdere infecties van het getroffen gebied.

  • Giet wat azijn op een wattenschijfje en wrijf het over jeukende huid.
  • Voeg 1 tot 3 kopjes azijn aan uw badwater en geniet gedurende 30 tot 40 minuten.

4. Controle nervositeit en nemen vitamine B

Onze psychische aandoening geeft vaak op onze huid. Stress, angst en nervositeit zijn overmatige meeste van de tijd belangrijkste oorzaken van jeuk, alsmede andere vormen van huidirritatie. Stress en spanning kan ook verergeren jeukt veroorzaakt door andere factoren, waardoor ze slechter en nog meer onverdraaglijk.

In plaats van het verlichten van alleen de symptomen van uw psychologische toestand, jeuk, probeer dan het oplossen van wat de oorzaak is. Vermijd te veel stress en leren om je nervositeit onder controle.

Om een ​​snelle verlichting te bereiken van jeuk wanneer het zich voordoet, ga zitten, haal diep adem en ontspan. Bereid een kalmerende thee of inhaleren van een ontspannende essentiële olie. U zult verbaasd zijn hoe snel de jeuk verdwijnt.

Als je niet genoeg vitamine B, start met het. Vitamine B heeft positieve en gunstige effecten op ons zenuwstelsel, en op onze huid. Het vitamine B-tekort kan, in feite, vaak manifesteren in jeukende en schilferige huid, geïrriteerde zenuwen en soms slapeloosheid.

Hebben deze tips je geholpen huid jeuk te stoppen en hebben ze geven je enige verlichting? Deel je favoriete remedie met ons en laat ons leren een nieuwe truc om die ondraaglijke jeuk-krabben cycli te voorkomen! Alsjeblieft, schrijven in de commentaren hieronder.

Onze selectie