Hoe zich te ontdoen van rec acne littekens in 7 stappen

De meeste van de mensen die hebben rode acne littekens zijn op zoek naar een snelle oplossing, iets dat de littekens 's nachts zal wissen. Nou, er is niet zoiets. Als u wilt dat uw littekens te verdwijnen, moet je het wat tijd geven. Leer hoe om zich te ontdoen van rode acne littekens in 7 eenvoudige stappen.

Hoe zich te ontdoen van rec acne littekens in 7 stappen

1. Zie uw dermatoloog

Het beste idee als het gaat om het wegwerken van rode acne littekens is om een ​​afspraak te maken met uw dermatoloog. We hebben allemaal verschillende huidtypes, je kunt niet iets dat hielp je vriend om u te helpen ook verwachten.

Uw dermatoloog moet eerst uw huidtype en het type van uw acne te bepalen. Pas daarna kan een goede behandeling worden bepaald. Acne te behandelen als elke andere ziekte en niets alleen doen. Vraag raad aan uw dermatoloog.

2. Laat de littekens niet in de eerste plaats

Je moet het onder ogen - het merendeel van de rode acne littekens die je hebt zijn je eigen schuld. Plukken, knijpen en krabben de acne is wat geeft je de littekens. Stoppen met dat te doen!

Ik weet het, je kan het gewoon niet helpen en u wilt dat uw acne weg te gaan. Het probleem is dat je niet echt waardoor ze verdwijnen door knijpen ze. Je maakt het nog erger, omdat je pijn hebt het omliggende weefsel wat leidt tot schrikken. Wacht tot de acne te verdwijnen vanzelf. Gebruik speciale producten te drogen de acne uit en maken ze sneller verdwijnen. Doe je best niet om de acne te raken.

3. Bleach cream

Als het gaat om de werkelijke producten, kunt u bleekwater crème te gebruiken. Er zijn verschillende soorten bleekwater crèmes op de markt. Raadpleeg uw arts om te zien welke de beste is voor u.

Solliciteer bleekmiddel crème direct op acne. Probeer het niet te passen op de omliggende huid, omdat het kan leiden tot lichte depigmentatie. Als de crème wordt veroorzaakt enig ongemak, stop dan onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg uw arts.

4. Glycolzuur peeling

Glycolzuur peeling is de tweede meest populaire product dat gebruikt wordt voor het wegwerken van rode acne littekens. Het is ook bekend als AHA schillen en zo goed als met de bleekmiddel crème zijn er verschillende soorten, en je moet degene die het beste is voor jouw zonden soort plukken.

Lees de instructies op de verpakking aandachtig door en volg ze grondig. Heb glycolzuur niet van toepassing schil als u het even welk type van wonden of beschadigde huid op je gezicht. Ook stoppen met het gebruik als het veroorzaakt roodheid of een ander type van ongemak.

5. Appelazijn

Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik dit niet heb geprobeerd, maar ik heb wel veel vrienden die hun acne littekens minder zichtbaar na de behandeling met appelazijn gemeld. Het zou de beste oplossing voor u zijn als u niet wilt dat uw huid bloot te stellen aan elke vorm van chemische behandeling.

Alles wat je nodig hebt is een appel cider azijn en een q-tip. Dep de q-tip in de appel cider azijn en direct toe te passen op de rode markering. Herhaal dit tweemaal per dag - 's ochtends en' s avonds. Houd in gedachten dat je niet kunt verwachten dat de resultaten meteen, je nodig hebt om het te geven ten minste twee weken aan een verschil merken.

6. Laserbehandeling

Laser Treatment is natuurlijk de beste manier om zich te ontdoen van rode acne littekens. Helaas, niet veel van ons kunnen veroorloven. Toch, als je kunt, zijn er dingen die je nodig hebt om aandacht te besteden.

Prijs heeft een grote rol in de besluitvorming. Indien een prijs voor een behandeling op een bepaalde plaats klinkt te laag voor u, is er waarschijnlijk een reden voor. Ga naar een toegekend met betrekking plaats die een dermatoloog werken voor hen heeft. Het is het beste om naar een kliniek, natuurlijk, in plaats van een laser schoonheidssalon. Alles vragen wat je wilt weten en neem een ​​goede blik op de laser. Het moet van de nieuwste generatie. Google de plek en kijk voor reacties van patiënten op het internet. Doe je huiswerk, omdat de laser die is slecht of niet goed gebruikt littekens groter zijn dan die je wilt om zich te ontdoen van kunt maken.

7. Geef het wat tijd

Het beste wat je kunt doen rode acne littekens is om ze met rust te laten en geef ze wat tijd om te verdwijnen. Als u niet beschikt over een heel ernstig geval van schrikken dat een speciale behandeling nodig heeft, zal uw acne littekens dan verdwijnen de tijd op hun eigen.

In de tussentijd, doe je best niet om nieuwe littekens maken en proberen om uw huid te houden zo schoon mogelijk. Gebruik speciale anti-acne producten en goede moisturizers voor de vette huid. Vraag uw dermatoloog voor eventuele adviezen die u nodig hebt om uw huid in de best mogelijke staat. De littekens zal niet eeuwig duren en tot ze verdwijnen, je kunt altijd bedekken ze met een concealer.

Onze selectie