Top 7 jeuk oplossingen

Er zijn niet veel dingen die kunnen net zo vervelend als een hardnekkige jeuk. Argh, ik haat jeukende huid! Ik heb het verzamelen van remedies voor jeukende huid al jaren en ik wil ze graag met u delen. Ok, dit zal je niet helpen als u te maken met een ernstige huidaandoening zoals eczeem. Dat vraagt ​​om een ​​bezoek aan uw arts. Maar, alle andere jeukt kon gewoon terug naar beneden in de voorkant van deze fantastische oplossingen. Check ze uit.

Top 7 jeuk oplossingen

1. Maak geen krassen op het

Ik gok dat de meesten van u herinneren aan de afbeelding van je moeder zeggen: "Maak geen krassen op dat!" Heb ik gelijk? Nou, mam wist wat ze het over had. Krabben de jeuk maakt het alleen maar meer jeuken. Dus, niet krabben. Beter nog - niet eens aanraken. Het zal jeuken als de hel voor de eerste paar minuten, maar dan zal het beginnen langzaam weg te gaan. Krabben zal het alleen maar erger.

2. Ijs

Ijs kan echt nuttig zijn als het gaat om het herbeleven van de jeukende huid. Het is vooral goed voor muggenbeten. Neem eens een ijsblokje en zet het op de plek die jeukt. Het zal verlichting brengen in een kwestie van seconden. Als je niet kan omgaan met de kou van het ijs - een doek nat met koud water zal het lukken.

3. Zuiveringszout

Een andere remedie uit oma's kast - zuiveringszout. Neem een ​​theelepel bakpoeder en oplossen in water. Van toepassing op de jeukende plek. Als u problemen ondervindt met grotere delen van je lichaam, probeer dan maak je jezelf een bad met warm water en soda. Niet van toepassing zijn deze als uw huid is gebroken, zal het veel pijn!

4. Kamille thee

Elk meisje weet dat kamille thee is een grote remedie voor het wegwerken van die vervelende wallen onder je ogen. Maar wist u dat het ook een fantastische jeuk remedie. Maak jezelf een kopje kamille thee en laat het afkoelen voor een tijdje. Solliciteer warme thee op de plek die jeukt en het zal binnenkort beginnen aan een stuk beter voelen.

5. Aloë vera

Ik heb gezien in de bevoegdheden van de Aloë Vera voor zo vele malen, dat heb ik altijd wat in huis. Aloë Vera is, naast vele andere dingen, perfect voor jeukende huid. Maakt niet uit of de jeuk werd veroorzaakt door een muggenbeet, allergie of zelfs wat meer ernstige huidaandoening - aloe vera komt aan de redding. Het beste is om vers sap direct gebruik maken van de cactus, maar aloë vera gel zal ook wel goed. Alleen betrekking op de jeukende plek meerdere malen per dag.

6. Citroen

U mag niet denken dat citroen een geweldige jeuk oplossing zou kunnen zijn, maar het is echt. Je mag niet toepassen op een beschadigde huid, want het zal je verbrandt. Lemon is geweldig als het gaat om het hebben van een jeukende hoofdhuid. Gewoon knijp vers citroensap op het en laat het gedurende 10 tot 15 minuten vóór het wassen van je haar. Het helpt met andere huid jeukt ook.

7. Shea butter

Je weet hoe slecht droge huid kan jeuken? De oplossing is shea boter. Het is het beste als het gebruikt pure, maar producten die zij bevatten, kan ook helpen. Shea boter is over het algemeen een goede oplossing voor een droge huid. Het zal niet alleen u bevrijden van de jeuk, het zal de algemene toestand van uw huid te verbeteren. Zorg ervoor dat je het probeert.

Nou, nu weet je het - het komt allemaal neer op het regelen van jezelf niet te krabben, en een van deze oplossingen. Als je jeuk is hardnekkig, zelfs na het toepassen van deze middelen, zorg ervoor dat u uw arts te bezoeken.

Onze selectie