10 artikelen die je leven kan veranderen

Als je weinig een beetje inspiratie en wilt voelen gemotiveerd en gestimuleerd om een ​​gelukkig en briljante leven te leiden, dan zullen deze 10 artikelen zal je daarbij helpen.

10 artikelen die je leven kan veranderen

Het is logisch dat zo nu en dan onze voet glijdt de inspiratie gaspedaal en onhandige pogingen een versnelling verandering in de motivatie versnellingsbak. We zijn ook maar mensen.

Maar wat belangrijker is dan niet rommelen is een manier om een ​​gevoel van inspiratie en opnieuw gemotiveerd vinden. Om te leren hoe aan te boren in uw eigen interne bron van inspiratie. Te herontdekken tonen hoe u zichzelf motiveren. Want als je dit kunt doen, kunt u uw leven veranderen.

Om u te helpen daar te komen, hebben we opgejaagd de top 10 meest inspirerende artikelen dan kan, en zal, je motiveren om je leven te veranderen.

Hier zijn ze.

1. Tijd: de meest waardevolle hulpbron

De meest waardevolle hulpbron (via thefuturebuzz.com)

Lees het hier

Dit artikel van Adam Singer duikt in het concept van tijd als onze meest waardevolle hulpbron. Geen geld, materiële bezittingen of zelfs sociale status - tijd.

Er is een citaat dat rondt dit concept heel netjes:

"Toen Ik geef je mijn tijd, ik geef je een deel van mijn leven dat ik nooit zal terug te krijgen. Dus verspil het niet."

Dit is een krachtig niet, veel van ons richten op de resultaten die de accumulatie van tijd met zich meebrengt, in plaats van tijd zelf. Wij richten ons op geld, macht, status en materiële bezittingen.

Zonder te beseffen dat de munt zijn we echt te maken met tijd. Geen euro, ponden, dollars of pesos. Tijd. U zult nooit dit ogenblik, nu, terug.

Dus is het niet eens tijd dat je begon de uitgaven van uw meest waardevolle munt verstandig?

[Lees: 5 meest inspirerende films aller tijden ]

2. Hoe te vriendelijk te zijn om jezelf in een drukke wereld

Lees het hier

Becky Potter laat zien hoe een paniekaanval maakte haar heranalyse haar leven en identificeren wat niet werkte. Deze eenvoudige artikel, subtiel en intiem geschreven, illustreert hoe verstrikt we in ons eigen leven kunnen krijgen.

Toen hebben we deadlines, taken, taken en verantwoordelijkheden, kunnen we vergeten te leven. We kunnen vergeten te aardig voor onszelf te zijn. Maar het verzorgen van onze geest en ons lichaam is belangrijker dan het voldoen van een deadline of afwerking van het huis werk. Het is belangrijker dan het krijgen van een promotie of het inpakken van een project.

We zijn alles wat we hebben. En persoonlijk verslag van deze Potter's helpt ons dit idee verder te begrijpen.

[Lees: Hoe kun je jezelf omringen met goede mensen ]

3. Niemand heeft toestemming om zijn ontzagwekkende

Niemand hoeft Toestemming om te Awesome (via www.43folders.com)

Lees het hier

Dit artikel van Merlin Mann is kort maar krachtig. Het gebruikt het voorbeeld van Steve Jobs '2005 Stanford Aanvang adres om te illustreren dat ondanks levensveranderende momenten, niemand van ons eigenlijk toestemming om zijn ongelooflijke nodig. Ook hebben we een excuus te zijn verbazingwekkend.

Alles wat we nodig hebben is om te begrijpen dat het is een mogelijkheid. Dat onze awesomeness is iets helemaal in handen van ons, en iets dat we controle over. Beginnen met de zorg over de dingen in je leven dat zal blijven als je weg bent, zegt Mann. Zorg over hoe je een verschil in de wereld kan maken.

Tuurlijk, gebruiken de dood als een inspiratie voor ieder moment laten tellen, maar laat het niet om het einddoel te overweldigen: ontzagwekkend.

4. Een handleiding voor de praktijk tevredenheid

Lees het hier

Velen zeggen dat Leo Babauta is de ultieme expert op zelfontplooiing. Zijn ideeën en theorieën zijn zo erg boggingly eenvoudige maar ontwapenend effectief dat het is moeilijk om niet aan zijn woorden van wijsheid ter harte te nemen.

Dit uitgangspunt blijkt duidelijk in zijn artikel over praktische tevredenheid. Leo roept het idee dat in plaats van zich te richten op geluk, moeten we allemaal focussen op inhoud. Want terwijl geluk kan omhoog en omlaag, afhankelijk van onze dag-tot-dag en van moment tot moment ervaringen, tevredenheid is iets dat diep in ons ligt.

Tevredenheid, Leo zegt, is over het zijn volledig comfortabel met wie je bent. Die klinkt eenvoudig in theorie, maar is eigenlijk heel moeilijk in de praktijk. Omdat het over het zijn blij met elk aspect van je. Waar u bent professioneel, waar je leven is en wordt geleid en wie je bent als persoon, partner, vriend en familielid.

Leo biedt eenvoudige tips die u in staat in contact te komen met de innerlijke, tevreden u.

[Lees: De # 1 aan het leven een gelukkig leven ]

5. 7 gemeenschappelijke gewoonten van ongelukkige mensen

7 Gemeenschappelijke Gewoonten van Ongelukkige mensen (via www.positivityblog.com)

Lees het hier

En voor degenen onder u op zoek naar uw dagelijkse geluk te krikken, kunnen Henrik Edberg je daarbij helpen. Zijn artikel, '7 Gemeenschappelijke Habits of Ongelukkige People 'identificeert makkelijk gewoonten en denkpatronen kunnen we glijden in die een negatieve impact hebben op onze geluk niveaus.

Van targeting perfectie te focussen op het verleden en de toekomst, Henrik illustreert en verklaart de gewoonten voor het aanbieden van eenvoudige, maar diepgaande oplossingen om deze te verhelpen.

De andere gewoonten zijn negatieve self-talk en negatief denken, jezelf te vergelijken met anderen, egocentrisch en overcomplicating leven. Die elk geluid vrij ongecompliceerd (heck, waarom niet wij aan hen denken?) Maar resoneert zo diep met de fouten kunnen we allemaal gemakkelijk te maken in ons leven.

[Lees: De kracht van inspiratie en hoe de jouwe te vinden ]

6. De meditatie dieet: hoe ik verloor 60 + lbs. Door genieten

Lees het hier

Heb je ooit opgevallen hoe we lijken te haasten door het leven, altijd wachten op de 'volgende ding' te gebeuren? Het zou een dinner date, een film, een concert, een promotie, een nieuwe auto, nieuw huis of zelfs de komst van een nieuw familielid zijn.

Wat het ook is, we wachten. En wanneer het aankomt... goed na een snelle moment van opwinding en erkenning, zijn we naar het volgende ding weer. We zijn zelden in het moment. We zelden genieten van de ervaringen die we hebben.

Dit is de basis van Leo's artikel over gewichtsverlies, die beschrijft hoe hij erin geslaagd om een ​​enorme hoeveelheid gewicht te verliezen in minder dan een jaar en dan, alleen maar omdat hij kon, een marathon lopen ook.

Leo legt uit hoe hij begon overgewicht en verslaafd aan junk food. Hoe hij het vernietigen van zijn gezondheid, bestrating van de weg naar diabetes en voelde me machteloos om het te laten gebeuren. Maar toen ontdekte hij een oplossing...

Deze oplossing is niet nieuw. In feite is het al eeuwen. Het is niet verbeterd. De basics zijn nog steeds hetzelfde als wat onze voorgangers werden lang geleden oefenen. Maar het is buitengewoon krachtig.

Het is meditatie.

Tegenwoordig zijn de meeste mensen begrijpen de gezondheidsvoordelen van meditatie. Van het verbeteren van zelfvertrouwen en het stimuleren van geluk te vergroten cognitieve vaardigheden en geheugen capaciteit, er is niet veel dat meditatie niet kan helpen.

Waaronder gewichtsverlies.

Dit artikel beschrijft hoe Leo benut de kracht van meditatie om gewicht te verliezen en zijn leven compleet te veranderen. Als dit u niet inspireren, zal niets.  

[Lees: Hoe meditatie doen thuis in 6 stappen ]

7. 10 manieren om de persoon te zijn je wilde worden als een kind

10 Manieren om de persoon die je wilde worden als een kind te zijn (via tinybuddha.com)

Lees het hier

Weet je nog wat je wilde worden toen je klein was? Was het een astronaut? Een brandweerman? Een dierenarts? Of misschien heb je gewoon wilde een goed mens te zijn.

Dus, bent u de persoon die je dacht dat je zou zijn? Doe je wat je wilde doen?

Als uw antwoord 'nee' is, dan is dit artikel moet worden op uw must-read list.

Geschreven door de Tiny Buddha oprichter zelf, Lori Deschene duikt in hoe we transformeren van zijn open-minded, moedig en gepassioneerd mens in bange, zachtmoedig nee-zeggers.  

[Lees: Waarom kinderen zijn gelukkiger - En hoe je het ook kan zijn ]

8. 6 krachtige vragen die je leven voorgoed zal veranderen

Lees het hier

Wanneer was de laatste keer dat je ging zitten en echt gedwongen jezelf te denken over de 'grote vragen'? Of heck, als je eens wat de grote vragen waren?

Waarschijnlijk, het was rond oudejaarsavond, wanneer u verwoed besefte dat geen van de doelen die u uiteengezet om vorig jaar te realiseren werden bereikt. Of besefte dat je niet iets om naar te streven had in het nieuwe jaar.

Maar na deze tijd?

Hoe vaak ga je echt nadenken over de belangrijke dingen, de dreigende vragen die zijn verborgen in je onderbewustzijn, maar die van invloed op uw algehele geluk en welzijn?

Dit artikel van James McWhinney op de Tiny Buddha site helpt u om de vragen die we ons moeten stellen op een regelmatige basis te identificeren en te onderzoeken. Deze vragen kunnen veranderen van tijd tot tijd, maar het idee erachter niet: zelfonderzoek als pad naar innerlijke tevredenheid.

[Lees: Verander uw visie - Verander je leven ]

9. Flip je gedachten: ze belangrijke gewoonte om gewicht te verliezen, soberheid, geluk, succes

Flip je gedachten: Ze Key Gewoonte voor gewichtsverlies, Zuinigheid, Geluk, Succes (via www.lifeclever.com)

Lees het hier

Een ander groot artikel van Leo Babauta dat bekijkt hoe negatief denken kan voorkomen dat u gelukkig zijn en het bereiken van uw doelen.

Maar door positief denken of 'flipping je gedachten', kunt u de controle over elke situatie, ervaring en moment te nemen om je leven drastisch veranderen. De kracht van positief denken is niet nieuw, maar het is netjes beschreven in dit artikel en levert een mooie introductie tot het concept.

10. Handelen de manier waarop je wilt voelen

Lees het hier

Last but not least is een fantastisch artikel uit Gretchen Rubin. Beschreven als een van de meest invloedrijke schrijvers over het onderwerp van het geluk, heeft ze twee New York Times bestsellers gepubliceerd en beheert een succesvolle website en blog als onderdeel van The Happiness Project.

Het artikel dat we hebben gedeeld met u vandaag gaat over het kiezen van hoe je je gedraagt, om invloed op hoe je je voelt. Gretchen aandelen hoe ze gebruik maakt van deze theorie om vriendelijk toen ze voelt zich verlegen en lief als ze daadwerkelijk is geïrriteerd. En door te handelen zoals ze wil voelen, transformeert ze haar stemming. Ze begint eigenlijk op die manier voelen.

Dit is een geweldig idee dat we allemaal kunnen nemen aan boord. Omdat het niet over het feit dat de hele tijd gelukkig. Het gaat niet om het perfect. Het is gewoon over het maken van ons leven het beste kunnen worden.

En we hopen dat deze artikelen u zal helpen bij een of andere manier om het leven dat je altijd al van gedroomd leven.

Good luck!

[Lees: 30 positieve citaten over het leven ]

Onze selectie