10 grappige dingen die je beter te voelen

We zijn allemaal wel eens naar beneden. Soms is het voor een goede reden, soms is het gewoon omdat we er zin in. In ieder geval, je verdrinkt in slechte gevoelens is niet erg gezond. Doe iets waardoor je je beter voelt.

10 grappige dingen die je beter te voelen

"Glimlach, het ergste moet nog komen", zeggen de sarcastische degenen. "Als je gaat door een hel, de enige optie is om door te gaan," zei Winston Churchill. Wat ook is geland op u, het zal niet breken je naar beneden, tenzij je het laat. Hier zijn de dingen die je zou kunnen doen om weg te komen van de problemen.

1. Zet de TV uit

Je weet hoe je je beperken van de tv-tijd voor uw kinderen en laat ze niet om iets dat eventueel kan worden verontrustend kijken? Nou, doe hetzelfde voor jezelf.

Beperk de hoeveelheid nieuws en schadelijke informatie je krijgt over de tv. Je kunt niet echt stoppen geïnformeerd over alles, maar het bekijken van nieuws een keer per dag is meer dan genoeg. U zult niet in staat zijn om iets belangrijks te missen toch, want je zult worden gebombardeerd met het op uw werk en over het hele internet.

Niet films die je slecht voelt, ongeacht hoe goed ze ook mogen zijn kijken. In een paar dagen of maanden, zult u zich beter voelt en je zult in een stemming voor een hartverscheurende film. Niet opstapelen op uw bestaande verdriet, maar eerder iets om zich te ontdoen van het te doen.

2. Eet wat fruit

Nu dit is echt een grappig ding dat kon je beter te voelen. Geloof het of niet, het eten van wat fruit kon gewoon brengen een glimlach op je gezicht.

Ok, we weten allemaal dat er bepaalde troost-eten dat ons verdriet te genezen, maar wat gebeurt er de volgende dag? De volgende dag alleen maar slechter voelen omdat je de hele pizza of een ijsje pak in je keel duwde. Nou, weet je wat - volgende keer doe het niet! Daarom fruit bestaat.

Fruit is in calorieën veel lager dan alles wat je zou kunnen knabbelen. Knip je fruit in kleine stukjes en troost jezelf met dat. U zult niet schuldig te voelen in de ochtend en je voelt je beter meteen.

3. Geur sinaasappels

Wetenschappers zijn gekomen tot een conclusie dat de geur van sinaasappels maakt mensen gelukkiger. Dit is de reden waarom je deze bijzondere geur vinden in veel kantoren, evenals in vele spa's en massagesalons. Introduceren om uw huis zo goed.

Je kan altijd gaan voor geurkaarsen, maar laat me je vertellen dat er niets ruikt oranje als de oranje zelf. Vooral een organische een. Net schil het en laat de schillen in de kamer en laat ze vullen met een rustgevende geur. Je kan ook de schillen op de radiator verlaten tijdens de winter - ze zullen nog meer geur vrij bij verhitting.

4. Word lid van de sportschool

Wij meisjes hebben de neiging om veel zeuren en doe een beetje over ons uiterlijk. En dat maakt ons allemaal het gevoel slecht. In plaats van dat te doen - lid worden van de sportschool. Tuurlijk, zal het niet brengen u veel vreugde in het begin, maar zodra je daadwerkelijk begint met het zien van de veranderingen op je lichaam, zul je veel beter voelen. Een meisje dat ziet er goed uit is een meisje dat voelt goed, dus zorg ervoor dat je iets over je uiterlijk zo snel mogelijk te doen.

5. Kies je vrienden verstandig

Je moet niet rond mensen die er graag op wijzen je gebreken. Velen van hen betekenen niet kwaad, maar ja ze zijn nadelige gevolgen voor u. De zogenaamde "energie-vampieren" doet ook. Stoppen met het zien van alle mensen die je gebruikt als een ballon die al hun negatieve energie zou moeten houden. Kies in plaats daarvan vrienden die je aan het lachen en een goed gevoel over jezelf.

6. Geef iemand een groot compliment

Meisjes meestal graag complimentjes meer dan ze willen hen te krijgen. Toch, het geven van iemand een mooi groot compliment kon zelfs u zich beter voelt dan het zou kunnen ze zich goed voelen. Probeer het!

Volgende keer zie je een collega zoekt vooral goed - haar te vertellen dat. Ze zullen waarschijnlijk lachen, wat een kettingreactie van glimlachen zal leiden, en zij zal waarschijnlijk ook complimenten. Het is een win-win situatie - twee lachende en tevreden meisjes.

7. Maak een wandeling buiten

Meeste van uw problemen weg zou gaan met een eenvoudige wandeling rond het park of in het bos. Volgende keer dat iemand je kwaad maakt uit of je slecht voelen om een ​​andere reden, zet je sneakers aan en ga voor een lange wandeling.

Dit klinkt misschien gek voor u, maar het eigenlijk werkt. De groene kleur van de planten zullen over het algemeen ontspannen u en alle extra zuurstof je in zult ademen zal je kalmeren. Wandelingen buiten zullen natuurlijk niet oplossen een van uw echte problemen, maar het zou wel eens je hoofd leeg en laat je gaan met hen op een betere manier.

8. Trakteer uzelf

Elk meisje weet wat "therapeutisch winkelen" is. Het is het ding jongens niet echt graag over ons, maar we vinden het nuttig, dus wie de hell cares wat iemand anders denkt.

Het behandelen van uzelf met iets zo klein als een nieuwe case voor uw mobiele telefoon kan zeer voordelig zijn. Net die daad van om iets voor jezelf herinnert u eraan dat u goede dingen verdient - zowel om te hebben en te overkomen. En geloven dat de goede dingen zullen komen, brengt de goede dingen mee.

9. Leer hoe je beter te voelen over jezelf

Al onze problemen hebben de neiging om te kijken zo veel groter als we al niet tevreden met onszelf. Om deze problemen kleiner te maken, moet je beginnen met het leren hoe je goed voelt over jezelf. Het is niet echt zo moeilijk, het gaat allemaal vrij veel neer op 5 kleine dingen die je kunt vinden in dit artikel.

10. Leer hoe je iemand anders beter te voelen

Gelukkige mensen om ons heen zullen geluk in ons leven ook. Omring jezelf met positieve mensen en laat een deel van hun energie krijgen overgedragen aan u als goed.

Toch kunnen we niet echt verwachten van al onze vrienden om altijd gelukkig te zijn. Daarom is het van groot belang om te leren hoe te maken onze vrienden voelen zich beter als ze eenmaal beneden. Alleen dan kunnen we verwachten dat ze ons te helpen wanneer we niet in onze beste stemming. Leren een aantal nuttige tips over het maken van iemand beter te voelen in dit artikel.

Onze selectie