10 inspirerende citaten te leven

Inspiratie kan toeslaan op de vreemdste tijden. Misschien zie je iemand iets dat maakt je wilt een beter persoon te worden te doen. Of misschien heb je een zin of uitspraak die je motiveert om te streven naar nieuwe hoogten te horen. Maakt niet uit hoe het gebeurt, het stopt je dood in je tracks en verandert de manier waarop je denkt.

10 inspirerende citaten te leven

Hier zijn tien dergelijke uitspraken die zeer diepgaande en, als je leven door hen, zal je leven vooruit op vele manieren:

Ik haatte elke minuut van de training, maar ik zei: "niet stoppen. Suffer nu en leeft de rest van je leven als een kampioen." ~ Muhammad Ali

Muhammad Ali (via www.tonysclassroom.com)

Zo vaak, mensen willen resultaten zonder de invoering van de inspanning. Ze hebben het gevoel dat de dingen te hard of het zal te lang duren om de vruchten te plukken. Echter, zoals Muhammad Ali opmerkt, als je nu hard werkt, zult u later genieten van de beloningen.

Als je de verleiding om op te geven, houd je einddoel in het achterhoofd. Niet uit het oog van wat je zoekt in het leven, want als je blijft inspanning voort te zetten, zal uw volharding loont niet verliezen.

Wees trouw aan datgene wat in jezelf bestaat ~ Andre Gide

Hoe vaak heb je het zicht van je eigen verloren wil of nodig heeft omdat je iemand anders belangrijker dan zelf hebt gemaakt? Toegegeven, er zijn momenten waarop je moet offers brengen, maar de meeste van de tijd is het niet een noodzaak voor u om te verliezen in andere voor iemand anders om te winnen. Zorg goed voor jezelf en alles valt op zijn plaats.

Geloof schept de werkelijkheid ~ William James

William James (via www.famouspsychologists.org)

Je geest is zeer krachtig. Het kost wat je denkt en gelooft, en geeft het leven door het maken van het een realiteit. Als je zegt dat je iets niet kunt doen, je geest wil dat je gelijk hebben. Het helpt je tegenhouden en snuifsels uit je dromen, zelfs wanneer u niet realiseren.

Dus, als je wilt om grote dingen te bereiken, moet je geloven dat je kunt. Gebruik de macht van je geest om je te helpen bevorderen in plaats van het stoppen van je. Vergeet niet, het gelooft wat je hem vertelt, dus vertel het al de prachtige dingen die je in staat bent.

Er zijn twee manieren van verspreiding van het licht: om de kaars of de spiegel die reflecteert het ~ Edith Wharton zijn

Veel artikelen vandaag aandacht voor mensen die vernieuwers. Ze verafgoden mensen die denken van prachtige nieuwe producten en organisaties die helpen de mensheid te bevorderen. En terwijl die mensen veranderen de wereld, kan je niet vergeten over iedereen die het mogelijk heeft gemaakt. Alleen maar omdat je niet komen met het oorspronkelijke idee betekent niet dat je niet kunt helpen bevorderen.

Heb elke dag niet oordelen naar de oogst die u maar door de zaden plant u ~ Robert Louis Stevenson

Robert Louis Stevenson (via www.famousauthors.org)

Er zal een tijd komen dat al het goede dat je doet terug zal tot u komen. Maar, als je de hele dag, elke dag te wachten, zul je een leven van frustratie en teleurstelling te leven omdat de dingen zeer zelden gebeuren in ons beoogde tijdsbestek.

In plaats van de uitgaven van uw leven te wachten voor uw daden te worden erkend, blijven sturen goede dingen van andere mensen weg. Spread vriendelijkheid en juichen. Maak iemand anders leven makkelijker en beter. Wanneer je iemand anders koesteren, het is alsof je bemesten de bodem voor uw oogst later in het leven.

Geluk is niet iets wat je uit te stellen voor de toekomst, het is iets wat je ontwerp voor de huidige ~ Jim Rohn

Hoe vaak hoor je iemand zeggen: "Toen ik (invoegen doel hier), dan zal ik gelukkig zijn"? Misschien is het als ze gewicht verliezen, of misschien is het als ze een promotie op het werk. Ongeacht hun doel, ze hebben een bewuste beslissing om niet laten geluk in hun leven tot dat gebeurt gemaakt.

Waarom wachten? Trek je fijn porselein uit en gebruik het elke dag. Draag kleding die u zich speciaal voelt op een dag dat er geen buitengewone betekenis heeft. Zet op een mooie sieraad enkel omdat. Leef elke dag tot zijn recht en laat u nu gelukkig.

Verander je gedachten en je je wereld ~ Norman Vincent Peale wijzigen

Norman Vincent Peale (via en.wikipedia.org)

Leven gaat over perspectief. Als je kijkt naar de wereld met een negatieve bril, alles wat je ziet is verdriet en teleurstelling. Echter, als u ervoor kiest om te kijken naar de wereld in een positief licht, dan zult u uw visie veranderen naar een van zegeningen en tevredenheid.

Ooit een 'a-ha' moment waarop je plotseling realiseren dat de dingen niet zoals ze aanvankelijk leken? Het is hetzelfde principe, behalve je niet hoeft te wachten tot iemand anders je dat moment te geven. U kunt het aan jezelf door te focussen op alle grote dingen die het leven te bieden heeft.

Man nooit enig materiaal als veerkrachtig gemaakt als de menselijke geest ~ bern williams

Niets kan iemand die niet zal opgeven verslaan. Een vechtlust heeft gekregen mensen door een aantal pretty amazing omstandigheden. Het heeft geholpen mensen leven als de wetenschap zegt dat ze het niet moeten gemaakt en het is mensen geduwd om hoogtes niemand voor mogelijk had gehouden.

Wanneer u het gevoel dat het leven is een strijd, ontketenen je innerlijke krijger. Laat het uit te helpen bestrijden je gevechten. Trekt energie uit en gebruiken om dingen te draaien voor u. Als de kansen worden gestapeld tegen u, kunt u de kansen tarten. Mensen doen het elke dag.

Elke kunstenaar werd voor het eerst een amateur ~ Ralph Waldo Emerson

Ralph Waldo Emerson (via www.pickthebrain.com)

We vergelijken onszelf soms om anderen te kleineren en ons gebrek aan vermogen, want we zijn niet zo goed. Maar wat we niet beseffen of herinneren is ze waren niet altijd geweldig. Het duurde een enorme hoeveelheid tijd en inspanning van hun kant om zo goed als ze doen.

Laat je angst om niet goed in iets je ervan weerhouden te doen wat je wilt doen. Zit niet aan de zijlijn van het leven, omdat je niet denkt dat je goed genoeg om het spel te spelen bent. De enige manier waarop je gaat om beter te krijgen is om het te doen.

Het probleem met het niet hebben van een doel is dat u kunt besteden uw leven op en neer het veld en nooit scoren ~ bill copeland

Als je niet dromen en aspiraties hebben, bent u niet werken in de richting iets. Tuurlijk, kunt u genieten van het leven en het hebben van een goede tijd, maar als je wilt om grote dingen te bereiken, moet u uw zinnen gezet op hen en streven naar hen.

Geen van de groten kreeg voor zover ze deden per ongeluk. Ze had een idee. Creëerden ze een plan. Ze gebruikten hun visie om ze te rijden en hen motiveren om hun doel te bereiken. Beslissen wat je wilt en te werken aan het maken van het gebeuren. Ga niet zitten op de bank wanneer u de MVP kan zijn.

Laten inspireren houden u vast en beweeg je naar voren. Laat het je dragen naar nieuwe hoogten. Live van deze eenvoudige, maar diepgaande woorden en je krijgt een leven te ervaren dat je niet alleen kunt hebben, maar verdienen.

Onze selectie