5 eenvoudige manieren om beter te voelen over jezelf

Wij meisjes hebben de neiging om te kritisch naar onszelf. We vinden altijd dingen die zal ons slecht voelen en geven ons een reden om te zeuren over het - om onszelf of anderen. Het is meestal onze looks, op de voet gevolgd door onze banen. Nou, stop zeuren rond en doe er iets aan!

5 eenvoudige manieren om beter te voelen over jezelf

Ok, kun je niet gewoon bestellen jezelf beter te voelen, het is een proces dat enige tijd en inspanning nodig. Hier is wat je moet doen.

1. Glimlach

Ja, zo simpel als dat - glimlach! Nu meteen! Maakt niet uit of je zin hebt of niet, gewoon lachen. Het is niet echt zo moeilijk en je zeker een reden voor is.

Lachen is besmettelijk en als je eenmaal begint, zul je niet in staat zijn om te stoppen. Het is een perfecte remedie voor slecht gevoel en het is ook een lange termijn oplossing beter te voelen over jezelf. Mensen die vaak lachen, hebben de neiging om te gaan door ontberingen van het leven in een eenvoudiger manier dan de chagrijnige degenen. Plus, ze leven langer - ik zou zeggen dat is genoeg reden om te beginnen lachend op een regelmatige basis.

2. Zet je beste kleren aan

Of u persoonlijk wilt toegeven of niet - meisjes besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Sommige zelfs teveel aandacht aan, maar dat is niet het onderwerp van deze discussie. Toch, het zetten van uw beste kleren aan, zal de kleine maar belangrijke truc.

Nu, dit is niet om te kijken alsof je bereid bent voor de Red Carpet - het gaat over het aantrekken van kleding die je maakt zowel de look en feel good. Je hebt die ene spijkerbroek die je kont te laten lijken ongelooflijk sexy? Zet deze op. Voeg een mooie top, je favoriete schoenen en op een aantal make-up.

Natuurlijk zou het ideaal einde van dit ritueel te gaan en feest, maar het is niet verplicht. Gewoon jezelf zien er goed uit zal je een goed gevoel. Hoeft niet een Slob - uit uw sweatshirt een keer in de zoveel tijd en zeggen "hallo" naar de mooie, sexy meisje dat u vanaf de andere kant van de spiegel. Ziet er goed uit is een goed gevoel.

3. Bel je vrienden

De meeste van ons hebben onze vrienden dankzij verwaarloosd te zeer populaire sociale netwerken laatste tijd. Maar echt, het zien van iemand's foto's op Facebook is niet hetzelfde als ze te zien in persoon.

Richten, ten minste een dag per maand wanneer je pak de telefoon en bel je vrienden om ze te zien. Bel uw beste vriend of bel iemand die je niet hebt gezien in jaren - het maakt niet uit. Het punt is om op te staan ​​uit. En ten slotte, kunt u uw vrienden praten over de dingen die maken je je slecht voelt. Zelfs als ze geen hulp bieden, zult u zich beter voelt, alleen maar omdat iemand naar je geluisterd.

4. Leer een nieuwe zaak

Dit is vooral effectief voor mensen die slecht over hun vak voelen. Het leren van een nieuw ding werkt als een charme.

Ik zou moeten voorstellen geven dit een een beetje meer tijd en wijden aan iets als het leren van een nieuwe taal. Echter, als je niet echt dat doen - alleen maar leren iets nieuws. Het zou een vers van uw favoriete gedicht of een interessant feit over het heelal te zijn. Behandel uw hersenen met een nieuwe kennis elke keer in een tijdje. Het maakt niet alleen je beter te voelen - het is ook een goede preventie van dementie en de ziekte van Alzheimer.

5. Zingen

Ik heb ooit geleerd dat muziek is de remedie voor elk probleem. Het bleek te zijn zeer waar. Alle ontberingen zijn niet zo moeilijk als gepaard met een lied.

Ik weet, hoef je niet echt het gevoel alsof zingen als je je slecht voelt, maar brengt wat kracht en gewoon beginnen. Na het eerste couplet van je favoriete liedje begin je beter te voelen. Oh ja - en niemand schelen als je niet kan zingen. Geloof me - het helpt!

Nou, daar heb je het. Stoppen met medelijden over jezelf en er iets aan doen. Je kunt beter voelen, je hoeft alleen maar te willen en volg deze 5 eenvoudige tips.

Onze selectie