5 redenen waarom je niet regelmatig zou moeten werken

In deze dag en leeftijd, uit te werken is een must. Voor de meeste jongens, het zijn mollig is niet heet. En dat is slechts een reden waarom je zou moeten werken - religieus. Hier zijn 5 meer redenen waarom u moet zorgen voor je lichaam.

5 redenen waarom je niet regelmatig zou moeten werken

Hey girls! Werken regelmatig kan hard zijn. Het is niet gemakkelijk om jezelf te motiveren. Er is altijd iets "meer belangrijk om te doen" dat je gewoon "niet kan uitstellen." Yeah right. Wie ben je gek?

Stop met liegen tegen jezelf en stop het maken van domme excuses. Moet je eerlijk tegen jezelf, want niemand anders wil. Stop met vragen je vriendinnen (of erger nog, je vriendje) of je dik bent of niet. Als je moet vragen, je waarschijnlijk bent. Of heb je een aantal ernstige onveiligheid problemen.

Zoals ik al zei, ik weet het is niet makkelijk om jezelf te motiveren, en het is heel, heel eenvoudig, zoals u wellicht weet, om excuses te maken. Laat ik dingen in het juiste perspectief voor u, zodat u nooit missen een uit te werken weer.

1. Looks zijn belangrijk

Ja, looks zijn belangrijk. Periode. Jongens zijn visueel. Zeer, zeer visueel. Je persoonlijkheid kan groot zijn, kunt u wellicht charmant, grappig, en al die andere "leuke" dingen - maar aan het eind van de dag, de meeste jongens zijn gewoon... holbewoners. Maakt niet uit hoe hard we ook proberen om het te verbergen. Als je niet van plan om te kijken geweldig voor hem, een ander meisje wil. Ik ben niet vertel je dit om je bang te maken (oke, misschien ben ik), maar toch, wees gewaarschuwd.

Natuurlijk, het is niet allemaal om looks - u kunt een supermodel te zijn, maar als je me kwaad te maken met wat onzin en je gedraagt ​​als een hersenloos diva, je bent ontslagen. Het is voorbij. Maar toch, als je goed kijkt - je kunt wegkomen met meer, veel meer, en met een aantal jongens - je kunt lopen allemaal over hen als je wilt. Waarom niet naar een dergelijke bevoegdheid te hebben? Het leven is makkelijker voor goed uitziende mensen. Ze krijgen meer betaald, krijgen ze vaker gepromoot, en ze kunnen vaak wegkomen met het zijn... nou ja, niet zo intelligent.

2. Je zult veel beter voelen in je vel

Wanneer u regelmatig uit te werken, zult u het gevoel strak, sterk en gezond. Uiteraard zul je meer zelfvertrouwen te zijn. Je zult stralen met een krachtige energie die spreekt, zonder dat u hoeft te zeggen een enkel woord. Deze energie trekt mensen in je leven, het maakt je aantrekkelijker, sexy en succesvol op elke manier je maar kunt bedenken.

Wanneer u uit te werken regelmatig je een bepaald ritme te ontwikkelen, krijg je om jezelf beter te leren kennen, je uitbreiden van uw grenzen. Je het gevoel dat alles mogelijk is. Je leert jezelf en je leven te houden. Dat is de kracht van werken regelmatig. En als je nooit te werken, dan is dit gevoel is moeilijk voor te stellen - probeer het zelf. Uit te werken voor een maand elke dag en je weet wat ik het over heb.

3. Je krijgt meer opties

Ik weet niet of je genomen of single.

Als je een man hebt - hij zal willen dat je meer dan ooit. Wanneer u afgezwakt, strak en sexy zijn voor hem zal hij je wilt de hele tijd. Hij zal uw inspanning waarderen en je zult een geweldige ROI in de slaapkamer te zien. Het is makkelijker om hem te laten met uw wensen en zelfs eisen samenwerken. Wanneer u meer te geven, moet je een argument om te vragen om meer. Geven en u zult terug te krijgen.

Je zou een probleem hebt maar, als je te warm heb je een harde tijd om hem af van jezelf.

In het geval dat u niet beschikt over een vriendje, heb je veel meer opties als je eenmaal begint te werken regelmatig. Je zal niet alleen voldoen aan hete studs (en IQ 50 gorilla-on-steroïden) in de sportschool, maar je zult ook hebben MEER maar betere opties in het algemeen.

Hete meisjes krijgen benaderd door een) dronken kerels, b) echt, echt dronken kerels, of c) coole jongens die het vertrouwen om te komen tot u.

U weet waarschijnlijk dat goed uitziende meisjes krijgen minder benaderd omdat ze verjagen de meerderheid van de niet-zo-vertrouwen jongens. En een man met zelfvertrouwen is vertrouwen voor een REDEN (bv. hij weet wie hij is, wat hij wil en hij is niet bang om te gaan voor het -! You). Hij heeft waarschijnlijk iets dat een back-up zijn zelfvertrouwen. Dus hij is niet een of andere loser. Dit betekent dat, wanneer je regelmatig uit te werken, kun je beter zult kijken en je hebt de mogelijkheid te kiezen uit een grotere pool van jongens hebben - dan kies je Mr Right jezelf in plaats van te wachten tot hij uit de lucht vallen.

4. Je zult meer ontspannen en zelfverzekerd

Als je niet uit te werken, je lichaam krijgt zwakkere, je hebt minder controle over je spieren en je lichaam. Je voelt gewoon niet 100% in harmonie met jezelf. Dit maakt je stemmingswisselingen alsof je in een constante PMS. Oke, misschien is het niet zo slecht, maar je krijgt het beeld.

Wanneer u uit te werken regelmatig je hit uit alle negatieve energie verzamelt u gedurende de dag. Daarom is het een goed idee om ofwel vroeg uit te werken in de ochtend (je hebt meer energie gedurende de dag), of 's avonds laat (je zult slapen als een baby).

Hoe dan ook, door te werken, krijg je te ontdoen van al die negatieve energie... al die mensen die je wilt CRUSH en dat maakt je gek ineens lijkt niet zo'n groot probleem, je ze met gemak. Opeens lijkt alles meer rust en gemakkelijker op te lossen. Problemen worden uitdagingen. Uitdagingen geworden fun. Niets lijkt onoplosbaar. Plus je kont is zo strak dat je gek met haar kan verpletteren, en zelfs knappe jongens gedragen zich als werknemers Colombiaanse bouw wanneer je langs, mamacita!

Kom op, handelen niet cool! Een compliment is altijd leuk.

Spul dat gebruikt om je boos opeens niet meer invloed op je. Kortom, u stoppen met het geven van een vloek over onzin je gebruikt om te laten storen eerder. Het maken van een shopping beslissing zal plotseling niet voor 3 uur, zou je af tot slechts een uur (dat is een wonder voor je vriendje!). Besluitvorming in het algemeen zal u minder tijd, je zult een beter begrip over wat je wilt in het leven.

5. Je zult gezonder en je zult sexier voelen

Duidelijk. Wanneer u uit te werken regelmatig ontwikkel je een sterker lichaam, ziel en geest. Dus, amp up de kracht van uw lichaam tot een niveau dat je beschermt tegen elke vorm van gezondheidsproblemen. Wanneer je ziek, (hopelijk niet) je gezonde manier sneller. Je zult de snelheid van uw stofwisseling en versterkt je immuunsysteem. Uw huid wordt strak, en je zult zeker meer fris en jonger uitzien. Ik ben altijd af waarom 20 iets jarigen laat ze zichzelf dik, toen met slechts een beetje moeite ze groot konden kijken. Dan zie je 30-40 jarige vrouwen die kijken veel beter dan 20-jarigen. Wat de F # $ k? Deze jongere generatie wordt steeds luier en luier. Photoshop werkt niet wanneer u daadwerkelijk uit te gaan op die datum.

Dat is het. Er zijn tientallen bij de tientallen redenen waarom u elke-een-dag zou moeten werken, in ieder geval voor 45 minuten. Dit waren de belangrijkste iemands.

Word lid van een sportschool. Wees niet lui. Het maken van excuses en het opgeven is makkelijk, maar het is niet de beste keuze. Lijden een beetje vandaag, en leef een gelukkiger leven morgen. Het is niet makkelijk, maar niets waard meestal doen is.

Niet over nadenken. Probeer niet om te beslissen of u moet bezoeken de sportschool vandaag of niet - gewoon GO. Het is een no-brainer. Gaan en dat is het. Vergeet over het maken van domme smoesjes. Je hebt waarschijnlijk gehoord van de uitdrukking "er zijn geen lelijke vrouwen, alleen luie iemands. 'Wie zei dat eerst had zeker een punt.

Er is geen excuus voor zijn vet. Maak de tijd voor. We hebben allemaal 24 uur in een dag en het is onmogelijk dat je niet kunt organiseren zelf uit te werken gedurende minstens 45 minuten. Kijken minder tv. Gooi het eruit. Als u kinderen hebt, krijg je een babysitter. Uw man zal HAPPY om te zorgen voor de kinderen zijn als je zegt "Ik moet naar de sportschool te sexy voor je verblijf." Welke man zal daar nee tegen zeggen? Het hebben van "no time" is een leugen - als je echt wilt om tijd te maken voor het, je wil.

Nu laten vallen en geef me vijftig!

Vervolgens delen, tweet of als dit, wees niet egoïstisch.

Onze selectie