50 inspirerende boeken die je leven kan veranderen

Kunnen inspirerende boeken echt ons leven veranderen? Het eenvoudige antwoord is ja. Hier is een lijst van 50 inspirerende boeken je moet lezen.

50 inspirerende boeken die je leven kan veranderen

Al duurt het is een goed gemaakte frase of een real life inspirerende verhaal van een machtig gevoel roepen binnen, maak ons dingen zien vanuit een ander perspectief, of ons aansporen tot actie.

Lezen is een plezierige manier waarop we kunnen blijven leren en open onze geest een wereld van eindeloze mogelijkheden en verwondering. De boeken op de volgende lijst zijn gekozen omdat ze veel mensen hebben geïnspireerd en blijven een positieve invloed op degenen die ze lezen. Genieten.

1. De monnik die zijn Ferrari verkocht - Robin Sharma

De monnik die Verkocht Zijn Ferrari (via www.flickr.com)

Dit prachtige verhaal verteld als een fabel omvat eenvoudige maar effectieve lessen voor het verbeteren van uw leven. Het vertelt het verhaal van een advocaat die zich bevindt op een levensveranderende odyssee, en wordt geformuleerd op een manier die u waarschijnlijk niet te vergeten zijn. Dit pareltje van een boek is verhelderend, plezierig, en zo goed als diepe inspirerend.

2. Tuesdays with Morrie - mitch albom

Een mooi en het leven het bevestigen non-fictie roman waarin het verhaal en de leer van een stervende man vertelt zoals verteld aan een oud-student in zijn laatste weken. Dit inspirerende boek en memoires behandelt de gesprekken tussen de twee mannen en Morrie's gedachten en filosofie over het leven. Dit boek maakt je nadenken over wat belangrijk is in het leven en kan u voorzien van een geheel nieuw perspectief op de alledaagse ontmoetingen.

3. De alchemist - Paulo Coelho

Deze allegorische roman van Paulo Coelho is een inspirerende bestseller klassieker die Coelho en zijn werk geprojecteerd in de schijnwerpers. Sindsdien heeft hij schreef vele andere inspirerende boeken. Echter, dit is de eerste van het genre en fungeert als een metafoor van het leven als het verhaal neemt ons op de reis van de zoektocht van een herdersjongen's naar schatten. Een must read voor bibliotheek van iemand.

4. De zeven spirituele wetten van succes - Deepak Chopra

In dit boek biedt Chopra een leven veranderen perspectief op het bereiken van succes. Gebaseerd op zeven natuurlijke wetten en oude Vedische wijsheid van dit boek kunt u op het pad naar het eeuwige geluk te zetten. Quintessential Deepak Chopra op zijn best.

5. Man's zoektocht naar betekenis - viktor Frankl

Man's zoeken naar zingeving (via www.flickr.com)

Dit inspirerende boek beschrijft de ervaringen van Viktor Frankl tijdens zijn tijd als een gevangene in concentratiekamp Auschwitz tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ondanks het leed en verschrikking hij getuigen, in dit boek Frankl deelt de lessen die hij leerde voor spirituele overleving. Dit is echt een opmerkelijk werk, en is tot op de dag nog steeds een enorm invloedrijk boek.

6. The magician's way - william whitecloud

Een moderne sprookje vol van wijsheid en inzicht, deze buitengewone en onderhoudende boek is een moderne dag inspirerende sprookje voor de open minded. Eenvoudig te lezen en te begrijpen is een gids voor het weven van magie in je eigen leven.

7. Kippensoep voor de ziel - Jack Canfield en Mark Victor Hansen

Nu een reeks van inspirerende boeken, Kippensoep voor de Ziel is een schitterende verzameling van inspirerende verhalen voor de donkere tijden in je leven. Gebracht aan u door twee van Europa's meest geliefde inspirerende sprekers, hartverwarmende en motiverende verhalen niet veel beter dan dit.

8. De zetel van de ziel - gary Zukav

Blijkbaar is dit een van de all-time favoriete boeken Oprah Winfrey, en als dat niet reden genoeg om het te lezen dan weet ik niet wat is. Het heeft betrekking op transformatie in ons dagelijks leven en beweren onze authentieke kracht binnen. Als je eenmaal hebt gelezen, is het onwaarschijnlijk dat u het bericht vergeten; dit boek echt zal je kijkt naar je leven vanuit een ander perspectief.

9. Geen gewone momenten - Dan Millman

Dit boek biedt inzichten en inspiraties over hoe het leven van een vreedzame krijger leven. In navolging van de internationale bestseller Millman's 'The Way of the Peaceful Warrior', dit inspirerende boek neemt de leringen in de klassieke roman een stap verder.

10. Me nog steeds - Christopher Reeve

Christopher Reeve (via drvaleriegalante.wordpress.com)

Het opmerkelijke verhaal van het leven van Christopher Reeve, bekend van zijn rol op het scherm van Superman, en hoe hij moest zijn eigen superheld na van een paard en het breken van zijn nek gegooid worden. Deze ongelooflijke boek volgt hem op zijn reis als hij bouwt zijn leven. Ontroerend, moedige en inspirerende; Reeve verdient de titel van Superman op basis van de uitdagingen die hij zag in zijn echte leven.

11. De profeet - Kahlil Gibran

Geen bibliotheek is compleet zonder de wijsheid van The Prophet. U kunt dit boek honderd keer over gelezen en nog steeds iets nieuws en prachtige elke keer dat je het leest leren. De profeet is een verzameling van leringen samengebracht in 26 proza ​​poëzie essays die het leven en de menselijke conditie. Een van de beste spirituele en inspirerende boeken van alle tijden.

12. De kracht van positief denken - Norman Vincent Peale

Geschreven door de kampioen van positief denken, dit inspirerende boek is een moeilijk te tijdloze klassieker die hielp vonk een heel nieuw genre van zelfhulp filosofie verslaan. Peale 'positief denken' leringen hebben ingeschakeld mensen om deze concepten toe te passen in de dagelijkse situaties en geholpen hun leven ten goede te veranderen.

13. Het geheim - Rhonda Byrne

Het succes van dit boek betekent het is zeker geen geheim meer. Op basis van de wet van aantrekking en positief denken, dit boek laat zien hoe deze concepten toepassen in je leven kan brengen over het leven verandert gezondheid rijkdom en geluk.

14. De noticer - andy andrews

Dit inspirerende boek is helemaal van wijsheid. Het volgt het verhaal van een mysterous oude man die bekend staat als 'Jones' die opduikt in het leven van mensen en mededelingen dingen die ze missen, en dan geeft ze het beste geschenk van allemaal; perspectief. Geloof me, je zal niet in staat zijn om dit boek neer te zetten.

15. Onzichtbare daden van macht - caroline myss

Caroline Myss (via www.mishkaproductions.com)

Deze magische en originele werk omvat geestelijke genade, daden van vriendelijkheid, dankbaarheid mededogen en empowerment. Het boek zelf is geïnspireerd door twee kleine daden van vriendelijkheid aan de auteur, en het diep in de gevolgen dergelijke acties gaat. Prachtige spullen.  

16. De Wensen van Geluk - Max Ehrmann

Dit is een prachtig en verheffend verzameling gedichten die je weer in de tijd en de tijd kan dip. Het omvat de wereldberoemde 'Wensen' dat moet een van de meest inspirerende gedichten van alle tijden zijn.

17. 59 seconds.think een little.change Veel - richard Wiseman

Verheffend, inspirerend en ongelooflijk praktisch. Dit boek heeft de macht om de manier waarop je denkt veranderen; altijd. Het stelt zelfhulp mythen en biedt wetenschappelijk bewezen en snelle technieken om u te helpen uw doelen te bereiken.

18. Think and Grow Rich - Napoleon Hill

Napoleon Hill's 1937 classic heeft zeker de tand des tijd, het is niet alleen maar over het kweken van materieel rijk, maar je kunt ook de leringen van toepassing in dit boek succesvol te zijn in andere gebieden van je leven. Een van de eerste in de zelfhulp en inspirerende boeken genre.

19. Je kunt je leven helen - louise L hooi

Dit is een van die boeken die je altijd zal willen rond hebben, zodat u kunt in de tijd en de tijd weer dip. Vol met krachtige informatie omvat het ook het inspirerende verhaal van het leven van de auteur en hoe ze zichzelf genezen van kanker. 'Je kunt je leven helen' laat zien hoe u alle gebieden van je leven helen van de emotionele naar de fysieke.

20. Leven zonder grenzen: inspiratie voor een belachelijk goede leven - nick Vujicic

Nick Vujicic (via www.lifewithoutlimbs.org)

Ondanks wordt geboren zonder armen of benen, Nick Vujicic leeft een ongelooflijke leven, mensen over de hele wereld inspireren en motiveren. Dit boek vertelt zijn verhaal over hoe hij kwam tot een rijk en bevredigend leven te leiden en werd een rolmodel voor diegenen die het ware geluk. In dit boek moedigt hij de lezer om te accepteren wat je niet kan controleren in het leven en in plaats daarvan concentreren op wat u kunt, op dezelfde manier waarop hij moest.

21. Voel de angst en doe het toch - susan jeffers

Dit internationaal geprezen bestseller is letterlijk geïnspireerd miljoenen aan 'de angst voelen en doen het toch'. Er is niet veel dat je kunt toevoegen dat Susan Jeffers heeft niet al gedekt in deze motiverende meesterwerk. Als je bang van alles zijn, zal dit boek u de moed om gewoon 'doen het toch' en profiteren van de beloning.

22. De weg minder reisde - M scott peck

Zelfinzicht, voldoening en spirituele groei zijn de orde van de dag voor deze klassieker die is gekend als het zelfhulpboek voor mensen die niet van zelfhulpboeken lezen wel. Beginnend met de woorden 'Het leven is moeilijk' Dit boek neemt je mee op een diepgaande reis. Ouderwetse inspiratie op zijn best.

23. Awaken de reus binnen - anthony roodborstjes

Geschreven door de reus van motivatie en inspirerende boeken zelf, dit boek fungeert als een krachtig hulpmiddel om u te helpen uw doelen te bereiken. Het boek bevat zelfontplooiing technieken die echt werken dat u effectief kunt toepassen op je eigen leven. Maar kijk uit, want de resultaten zullen zijn transformationele. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.

24. Beter dan goed - Zig Ziglar

Blijf gemotiveerd en geïnspireerd voor je hele leven met deze scheurvorming inspirerende volume. Zijnde de auteur van vele inspirerende boeken, doet niemand motivatie beter dan Zig Ziglar. Bereid je te laten inspireren.

25. De kunst van het uitzonderlijke woon - Jim Rohn

Jim Rohn (via www.jimrohn.com)

'Doe gewone dingen buitengewoon goed' is de boodschap achter deze inspirerende studie, het is allemaal over het maken van je leven een kunstwerk. U hoeft niet een super uitvoerder een uitzonderlijk leven ofwel; dit boek vertelt u alles wat u moet weten. Prachtige spullen.

26. Lange wandeling naar de vrijheid - Nelson Mandela

We zijn echt in zwaar gewicht grondgebied van inspiratie en verbazingwekkende real life verhalen als het gaat om Nelson Mandela. Dit opmerkelijke boek is de autobiografie van het leven van de voormalige Zuid-Afrikaanse president inbegrip van zijn 27 jaar in de gevangenis onder het apartheidsregime. Ongelooflijk en krachtig lezen.

27. De jongen in de gestreepte pyjama - John Boyne

Deze roman is het verhaal van een 9-jarige Duitse jongen opgroeide tijdens de Tweede Wereldoorlog, het vertelt het trieste en aangrijpende verhaal van de zoon van een hooggeplaatste SS-officier die een vriendschap met een Joodse jongen van dezelfde leeftijd vormt, die is een gevangene in Auschwitz. Het biedt een uniek perspectief op vooroordelen, haat en geweld, terwijl op hetzelfde moment uitbeelden van een krachtig verhaal van onschuld en hoop.

28. Ik weet waarom de gekooide vogel zingt - Maya Angelou

Dit enorm invloedrijk autobiografie over de vroege jaren van de Afrikaans-Europese schrijver en dichter Maya Angelou beschrijft de strijd zij verdraagt ​​vanaf jonge leeftijd en haar passage in te groeien tot een jonge vrouw. Het kan een ongemakkelijk lezen zijn in tijden, maar het kost je ook voorbij aan het duister als het boek wekt ook een krachtig gevoel van hoop in de lezer. Wie kan falen te laten inspireren door het leven van de Maya Angelou?

29. De Celestijnse Belofte - James Redfield

Toen dit boek voor het eerst uitkwam veroorzaakte een storm. Niemand had ooit iets heel graag dit lezen voordat. Meer van een parabel dan een verhaal, de roman volgt de hoofdpersoon als hij zich ertoe verbindt een zoektocht te vinden en begrijpen van een serie van negen spirituele inzichten op een oud manuscript in Peru.

30. Hoe je vrienden en beïnvloed mensen te winnen - Dale Carnegie

Hoe kan ik vrienden en beïnvloed mensen (via www.davidairey.com) Win

Dit boek zet zelfhulp op de kaart. Een van de eerste in zijn soort dit boek was enorm invloedrijk in het vormgeven van de zelfhulp-genre gaan vooruit. De adviezen in dit boek is solide en net zo relevant als het was toen voor het eerst werd gepubliceerd, en dat is waarom het is een van de bekendste motiverende en inspirerende boeken in de geschiedenis.

31. De kracht van het nu - Eckhart Tolle

Geen lijst van inspirerende boeken is niet compleet zonder een werk van deze generatie meester van spiritualiteit. En waar beter om dergelijke inspiratie dan Tolle's eerste en meest bekende boek, dat een woord van mond fenomeen werd toen voor het eerst gepubliceerd zijn. Sindsdien heeft hij geschreven andere uitstekende boeken, maar dit is de papa van allemaal. Lees het, laat je ego achter, en je zult erachter te komen waarom. Nu.

32. Black beauty - anna sewell

In eerste instantie geschreven om het welzijn van paarden te bevorderen, dit ongelooflijk moedige, mooie en hartverscheurende boek vertelt het verhaal van het leven van een paard zoals gezien door de ogen van een paard. Sewell zelf was een ongeldige sinds de leeftijd van 14 en dus vertrouwd op paarden voor haar eigen vervoer. Het boek leert over liefde en respect voor alle wezens. De roman werd niet oorspronkelijk geschreven voor kinderen (hoewel het sinds klassieker voor kinderen geworden) en op het moment dat het werd gepubliceerd het leidde tot een publieke verontwaardiging over de manier waarop paarden werden behandeld. Je kunt niet meer inspirerend dan dat.

33. Verander je gedachten - uw leven veranderen. - Dr. Wayne W. Dyer

Dit boek zal de manier waarop je kijkt naar je leven te veranderen en echt voelt u zich gezegend voor elke dag. Dr Dyer heeft een manier om de lezer het gevoel dat de belangrijkste persoon in de wereld en alsof hij persoonlijk daar met u, begeleiden u elke stap van de weg. Een interpretatie van de Tao Te Ching, het is moeilijk om een ​​meer krachtige of inspirerende gids voor zelfverbetering vinden dan dit.

34. Tao van Poeh - benjamin hoff

Dit boek, dat is een inleiding tot de oostelijke geloofssysteem van het taoïsme voor westerlingen, maakt gebruik van AA Milne 's Winnie de Poeh fictieve personages te helpen verklaren de basisprincipes van filosofische taoïsme. Pooh de beer wordt gebruikt om belichamen eenvoud en wordt afgeschilderd als een beer die in harmonie met zijn natuurlijke innerlijke zelf, Pooh 'gewoon'. Een eenvoudige maar diepgaande werk, boeiend, schattig en leuk.

35. Siddhartha - Hermann Hesse

Siddhartha (via www.penguin.com.au)

Dit is een prachtig inspirerend boek over zelfontplooiing en verlichting, het boek neemt je mee op een spirituele reis naar de betekenis van het leven te zoeken want het vertelt het verhaal van een jonge man die geeft om een ​​diep innerlijk geluk en wijsheid te vinden, maar niet zonder eerst lijden ervaren.

36. Jonathan Livingston zeemeeuw - richard bach

Deze fabel gaat over een zeemeeuw die wordt verveeld met de dagelijkse ruzies over voedsel en besluit dat hij zal leren vliegen. Hij zet zijn passie in het nastreven van het vliegen boven alles en uiteindelijk zijn onwil om resultaten te voldoen in zijn uitzetting uit zijn kudde. Uiteindelijk is het een echt inspirerende verhaal over mensen volgen hun hart, het streven naar perfectie, het bereiken van hun doelen en het maken van hun eigen regels.

37. Harper Lee - To kill a mockingbird

Deze Europese klassieke onderzoekt de effecten van vooroordelen en onverdraagzaamheid, moed en compassie misschien meer dan enig ander. Verteld door de ogen van een kind, het vertelt het verhaal van Atticus Finch, een advocaat, die probeert om de onschuld van een zwarte man beschuldigd van verkrachting in het gesegregeerde zuiden van Europa van de jaren 1930 te bewijzen. Aangezien dit boek voor het eerst werd gepubliceerd Atticus Finch heeft gediend als een morele held voor vele door de jaren heen, en in een boek poll het boek is overwogen meer inspirerende dan de Bijbel.

38. A Christmas carol - Charles Dickens

O ja, ik ben bang dat deze kerst klassieker krijgt een vaste plaats in de lijst inspirerende boeken. Als je niet denkt dat Ebenezer Scrooge's transformatie van een bittere gierige en hebzuchtige kluizenaar een hernieuwde man met vreugde en liefde in zijn hart die behandelt zijn medemensen met vriendelijkheid, vrijgevigheid en medeleven is iets minder dan inspirerende, dan schaam je.

39.! Leap: sloot je baan, start je eigen bedrijf en stel jezelf vrij - ian schuurmachines

Alles over jacking in je werk en het nemen van controle over je leven. Dit inspirerende boek is een mega leuk lezen en vol goede adviezen van iemand die daar is geweest, dat gedaan en gedragen de T-shirt. Als u denkt over het verlaten van uw baan, zal dit boek u inspireren om de sprong te wagen.

40. De vreemdste geheim - Earl Nightingale

De vreemdste Secret (via www.successories.com)

In dit boek deelt Earl Nightingale het belangrijkste verschil waarom sommige mensen slagen en sommige niet. Bejubeld door sommigen als een van de grootste motiverende en inspirerende boeken aller tijden, heeft het boek het eenvoudige maar krachtige boodschap veel mensen het leven draaide zich om.

41. Gek, slecht en gevaarlijk om te weten - Ranulph Fiennes

Dit is het inspirerende boek dat de ware en ongelooflijke levensverhaal van een man die geen grenzen kent vertelt. Ranulph Fiennes staat bekend als de 's werelds grootste levende explorer' en in dit boek zult u ontdekken waarom. Zijn vele exploits bevatten zijnde de eerste persoon ooit om zowel de noord-en zuidpool bezoeken door oppervlakte middelen, en de eerste naar Antarctica oversteken te voet, op de top van dit alles op de leeftijd van 65 hij beklom de Mount Everest. Deze man heeft de benchmark zeer hoog gelegd als het gaat om inspirerende leven.

42. Angst, de vriend van uitzonderlijke mensen - geoff thompson

De auteur van dit boek was ooit een portier bij een aantal van ruwste nachtclubs Groot-Brittannië. Nu een wereldberoemde martial artist en productief schrijver, in dit boek deelt hij zijn geheimen voor het overwinnen van angsten, opdat anderen om hun leven ten volle. Geschreven in een 'vertel het zoals het is' mode, het is zeker stoten ver boven zijn gewicht in de gelederen van inspirerende boeken.

43. De kunst van het geluk - Dalai Lama en Howard Cutler

Een geliefde klassieke en natuurlijk de titel verraadt wat dit boek over gaat, kortom het dekt de Dalai Lama uitzicht over geluk en de menselijke natuur. Voor zover inspirerende boeken gaan, kun je niet krijgen iemand meer gekwalificeerd om de auteur een dergelijk werk.

44. Zero grenzen - Joe Vitale en Dr. Hew Len

Dit boek gaat over de oude Hawaïaanse praktijk van verzoening en vergeving bekend als Hooponopono. Dit boek is een real life-wisselaar en bevat leringen over liefde, vergeving en het doorbreken van mentale beperkingen.

45. Een gelukkig leven - AB facey

A Fortunate Life (via myporchblog.blogspot.com)

Een inspirerende, ontroerende en ontroerende autobiografie van een opmerkelijke man die zichzelf als gewone zag. Een verhaal van het uithoudingsvermogen en de triomf, zal dit boek heb je verslaafd van start tot finish als Facey neemt u mee door zijn leven, die twee wereldoorlogen omvat. Ondanks de moeilijke tijden die hij zag, deze ongelooflijke man nooit laten hem te stoppen van bewegen op en het verbeteren van zijn leven, dit boek maakt je dankbaar voor alles wat je hebt.

46. Gandhi - een autobiografie - Mahatma Gandhi

Een van de meest inspirerende figuren in de geschiedenis, dit boek vertelt het verhaal van Gandhi's leven in zijn eigen woorden. Het legt uit hoe hij zijn concept van actieve niet-gewelddadig verzet die de Indiase onafhankelijkheidsstrijd voortbewogen ontwikkeld. Een intrigerend en interessant te lezen, die een inzicht geeft in de geest van deze werkelijk opmerkelijke man.

47. De laatste lezing - Randy Pausch en jeffrey Zaslow

Toen Randy Pausch, een informatica-docent aan de Carnegie Mellon, werd gevraagd om een ​​lezing getiteld 'The Last Lecture' te geven, heeft hij niet nodig om zijn verbeelding veel gebruiken omdat hij net zijn gediagnosticeerd met terminale kanker. De ongelooflijke lezing die hij geleverd was om een ​​fenomeen te worden en dit boek vangt zijn humor en moed alsmede het verschaffen van inspiratie en principes te leven, die maakt het zo'n geweldige lezen.

48. Terug van veranda heaven's - danny bader

Naar aanleiding van een ongeval dat het leven van zijn vriend beweerde, en bijna zijn eigen, Danny Bader vond zichzelf stuwkracht terug in zijn eigen leven, waar hij worstelde om doel en betekenis te vinden in zijn dagelijks leven. Deze ervaring leidt hem naar vijf principes bloot te leggen die nodig om een ​​volledig leven te leiden, die ze deelt in deze prachtige en inspirerende roman.

49. Onmogelijk is dom - osayi osar-emokpae

Deze grote en brutaal boek daagt mensen uit om het prachtige leven dat ze altijd al wilde wonen. Hoewel geschreven met alleenstaande vrouwen in het achterhoofd, kan iedereen profiteren van de briljante inzichten op dit leuk om te lezen en snelle boek. Het boek leert dat er altijd hoop is, ongeacht wat en verdient terecht een plaats in de lijst van inspirerende boeken van iemand.

50. Rita Hayworth en The Shawshank Redemption - Stephen King

Stephen King (via www.fanpop.com)

Dit verhaal was oorspronkelijk een novelle uit een collectie genaamd 'Different Seasons', die ging over te worden gemaakt in een fil, die werd genomineerd voor zeven Academy Awards. Bejubeld als een van King's grootste verhalen is het verhaal van een bankier die wordt gevangen zit voor de moord op zijn vrouw. Het is een schitterend beeld van de ontembare karakter van de menselijke geest en een van de meest inspirerende verhalen van onze tijd.

Wat is je favoriete inspirerende boeken? Voeg aan deze lijst in het commentaar hieronder.

Onze selectie