6 manieren om meer energie te hebben

Zou het niet ideaal om te beginnen elke ochtend met een gevoel van frisheid en constante concentratie? Dit is echter niet altijd eenvoudig te realiseren. Soms worden we wakker in de ochtend klaar om de wereld te veroveren, maar vaker, we doen alsof we niet geslapen. Door het volgen van deze 6 eenvoudige regels voor het hebben van meer energie, wij garanderen u een aanzienlijke verbetering van uw stemming, gezondheid en algemeen welzijn.

6 manieren om meer energie te hebben

1. Sla geen ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, kan niemand beweren dat. Als je het overslaan, voel je je uitgeput, hoewel de dag is net begonnen. Het is omdat je laatste maaltijd was meer dan 10 uur vóór en uw organisme is verlangen naar energie. Zorg ervoor dat u de dag beginnen met iets gezond en vol vitaminen en eiwitten - in feite, zal elke vrucht je goed doen. Niet voorkomen dat koolhydraten voor het ontbijt, je lichaam ze nodig heeft om te gaan door de dag zonder uitputting. Ons advies is - drink een glas koud water direct na het wakker worden en u zult het verschil zien - onmiddellijke energie boost!

2. Niet gek op koffie

Dit kan een moeilijke taak voor velen van ons zijn, vooral als je gewend bent aan die eerste slok hete koffie in de ochtend, maar de waarheid is - koffie is een diureticum, wat betekent dat vermindert de hoeveelheid vloeistof in je lichaam en dat voel je je leeg en uitgeput. Uw organisme heeft voedsel nodig na een goede nachtrust, maar dat betekent niet dat je moet haar dorst verwaarlozen. Glas water, vers geperst sinaasappelsap of grapefruitsap, citroenthee - dat zijn allemaal fantastische vervangers voor koffie. Het opbouwen van het immuunsysteem en het versnellen van uw stofwisseling. Probeer ze uit!

3. Uitoefening

Het kan net zo goed een aantal stretching of licht joggen rond de kamer. Of, als je in goede vorm - het draaien van een paar mijl zal zeker toenemen de serotonine-niveaus in het bloed. Begin de dag met een lichamelijke activiteit van uw keuze. Rush van bloed zal wakker je geest en zorgen voor positieve gedachten.

4. Overwegen opknappen

Het is bewezen dat de omgeving waarin we leven beïnvloedt onze stemming en processen in de hersenen. Er zijn een aantal kleuren, zoals geel, wat gunstig voor onze zenuwstelsel zijn. Groene en blauwe kleuren zijn perfect voor ontspanning van onze ogen en daarom, onze geest. Denk na over uw kamer decor en kleuren erin. Als het nodig is om opnieuw te versieren de ruimte waarin je woont, maken het een comfortabele, rustige plek waar u kunt rusten en het verzamelen van alle benodigde energie.

5. Juiste houding

Behoud van een goede lichaamshouding is essentieel voor de bloedstroom, wat essentieel is voor het behoud van energie. Strek je lichaam, met je voeten plat op de grond, draai je buik en de rug te strekken om de spanning te verlichten. Herhaal dit een paar keer door de dag, wanneer je gestresst voelt of bij gebrek aan energie.

6. Juiste ademhaling

Het eerste wat je moet doen als je uit bed is om diep te ademen, uitademen de lucht langzaam, beetje bij beetje. Dit is een eenvoudige en uitgebreide manier om je hersenen te ontspannen aan het begin van de dag. Dit is vooral belangrijk als je chaos op de werkplek verwachten. Gebruik deze techniek om weg te rijden angst.

Dus daar heb je het - de sleutel tot het hebben van meer energie gedurende de dag is: minder koffie, meer water en natuurlijke sappen, voedzaam ontbijt, stretching, de juiste ademhaling en houding, en je omringen met rustgevende kleuren. Combineer verschillende methoden, geef ze een proberen voor twee weken, we zijn er zeker van dat u energiek en in goede geest zal voelen. Genieten!

Onze selectie