7 manieren om je leven te veranderen en leef je leven op doel

Zitten in een sleur en niet weet hoe verder te gaan? Weet u een verandering nodig, maar weet niet wat of hoe pak je het aan? Weet wat je wilt, maar heb koude voeten? Lees verder voor een aantal tips over hoe je de persoon die u werden verondersteld te zijn en leef het leven dat je bent geboren om te leven geworden.

7 manieren om je leven te veranderen en leef je leven op doel

1. Wees trouw aan jezelf

Voordat u begint met het veranderen van je leven rond het eerste wat je hoeft te doen is eerlijk zijn met jezelf. Misschien heeft u wel dat je bent, maar dit kan niet per se het geval te zijn. Wij mensen zijn meesters in zelfbedrog. Veel mensen hebben hun leven, werk, partners, ligging, enz., veranderd alleen te vinden het was niet echt wat ze wilden na alles. Soms is het een goede zaak om te weten wat je niet wilt, en de enige manier waarop je ooit echt weten, is door het te doen.

Echter, kunt u een aantal van de onnodige hartzeer uitgesneden door eerlijk met jezelf in de eerste plaats. Het is al te gemakkelijk om iemand anders zijn droom te volgen en niet je eigen. Dit kan zijn door middel van de verplichting, misschien om degenen ouders die wil je zien familietraditie, of door liefde te volgen, je van iemand houdt en dus hun droom te volgen, of misschien gewoon omdat je niet echt weet wie je bent of wat je wilt, dus je emuleren iemand anders idee van succes of geluk.

Dit is het lastige beetje en dat is waarom het moet prioriteit nummer een zijn op de top van de lijst.

Alleen jij weet wie je werkelijk bent en wat je zal blij zijn met.

2. Identificeer wat houdt je tegen

De meest voorkomende excuus dat we gebruiken voor het niet volgen van onze dromen is gebrek aan geld. Wij kunnen dit of dat kunnen wij niet doen niet doen, omdat nog niet de gelegenheid gehad, of hebben niet het geld. U bent geboren in een schuur en moest op blote voeten naar school lopen, wat het excuus is, laat het daar.

Mensen in een veel slechtere situatie dan het je lukt om te leven gelukkig en 'expres' leven.

Als je echt iets wilt, zijn er manieren van het maken van het gebeuren. En als het niet gebeurt, dan moet je echt een goed gesprek met jezelf, eerlijk, waarom is het niet. Het is misschien je lot niet. Het universum heeft een vreemde manier van u te voorzien van alle middelen die u nodig hebt en het is aan jou om de kans te nemen als het zich voordoet.

Ander blok zou kunnen zijn familie of peer pressure. Als mensen liefde en respect voor je, en wat je doet is met een goede intentie en uit het hart, moeten ze hun zegen geven aan bijna alles wat je doet.

Sommige mensen beschuldigen dingen op gebeurtenissen in hun verleden en misschien heb je om terug te gaan en te identificeren wat het is om een ​​situatie in het verleden, dat houdt je terug, maar daar niet wonen, of je zal je toekomst missen.

3. Maak een beslissing en actie te ondernemen

Als je eenmaal een beslissing hebt gemaakt, moet je handelen. Anders ben je veranderd je gedachten en mentaliteit, en niet naar voren verplaatst. Dit is een martelende plek om te zijn. Ik besloot dat ik niet graag mijn werk en het was een ongeschikte beroepskeuze een goede jaren voordat ik het lef had om de hand in mijn bericht. Ik ook deed hetzelfde met een relatie die niet was uit te werken. Had ik net handelde over mijn beslissing toen ik het had gedaan, zou ik mezelf en anderen veel onnodige angst gered hebben. Niet aan de tijd dat ik verspilde noemen; zowel mijn eigen en andermans. Dus onthoud, zodra je een weloverwogen beslissing, waarvan je weet dat je moet nemen hebben gemaakt, neem dan actie.

Het is gemakkelijk om te kijken naar anderen voor een oplossing voor de situaties die we ons bevinden Tuurlijk, nemen op adviezen en begeleiding raad van andere mensen, maar vergeet niet, aan het eind van de dag uw beslissingen en acties zijn je eigen. Door jezelf toe te vertrouwen met de beslissing, en verantwoordelijk is voor het resultaat, maakt je sterker en mondiger.

4. Overleg uw wandeling

Ja, ik heb schrijven dat correct. Uw taal heeft een enorme impact op de manier waarop je je voelt en de beslissingen die je maakt. Ik heb het niet alleen over uw interne zelf-chatter, maar ook uw externe taal die u met anderen gebruiken. In plaats van het gebruik van negatieve taal over uw situatie, te vervangen door positieve leven bevestigt woord spelen. Als iemand vraagt ​​over uw leven te plannen, in plaats van een reactie die vol is van twijfel aan zichzelf proberen een 'Ja, ik volg mijn droom, is niet zo spannend' of 'Ja, ik ben slagen' of 'Ja, ik ben bevoegd en gelukkig '.

Let op de woorden die uit je mond, want ze hebben een vermogen al hun eigen.

5. Verwijder zelf-beperkende overtuigingen

Dus, je kan onmogelijk dit te doen, dat of de andere, want je bent niet goed genoeg. Rechts?

Wie zei dat? Je deed het meest waarschijnlijk. Of een familielid heeft, of een vriend of collega op het werk deed.

Het maakt eigenlijk niet uit wie het zei, maar eerlijk gezegd weet u niet, tenzij je het probeert.  

6. Stop op zoek naar goedkeuring van anderen

Stop ermee, juist nu. Geloof me, het zal je in je tracks te stoppen en zeggen dat je beslissingen te nemen op basis van wat andere mensen denken. Wat andere mensen denken of mening te maken met u of uw leven? Niets is het antwoord. Als iemand niet goedkeurt wat je dan doet eerlijk gezegd, dat is moeilijk. Het is tijd om een ​​ruggengraat te ontwikkelen, en als u op zoek bent naar goedkeuring, probeer dan op zoek naar het van jezelf.

Immers, u bent degene die zal leven het leven dat je hebt gekozen.

7. Wees flexibel

In het leven, dingen zelden precies zoals we gepland. Het leven is een rijke reis, en we leren veel dingen langs de weg, door het nemen van omwegen, het maken van pitstops en af ​​en toe oppakken van passagiers. Echter, flexibel zijn betekent niet krabbelen bij de eerste hindernis in de weg, of het toegeven aan de eisen van andere mensen. Dat is niet flexibel zijn, dat wordt zwak. Ja, bomen zijn flexibel en buigen met de wind, maar ze niet gaan liggen en sterven en doen alsof ze niet een boom. Je bent wat het is in je aard te zijn en uw taak is om het beste van je uit te snijden, en gebruik je sterke en zwakke punten voor het welzijn van allen.

En tot slot...

Vergeet niet, het geluk niet aan het einde van een grote banksaldo, of de nieuwste technologie, of een snelle auto liggen.

Geluk ligt waar het altijd heeft; binnen.

Dus ga naar buiten en iets uitzonderlijks met je leven te doen. Iets wat je wilt doen. Echt.

Wat houdt je tegen?

Onze selectie