Angelina jolie quotes

De intelligent, getalenteerd Oscarwinnaar heeft veel te zeggen over een heleboel onderwerpen! Een VN goede wil ambassadeur, een drukke moeder van zes en een van de mooiste dames in Hollywood, Angelina is een van de beroemdheden die het brein we graag op te halen!

Angelina jolie quotes

Citaten over het leven

"De waarheid is dat ik hou van het leven. En ik hou van het gevoel vrij. Dus als ik niet kan hebben die dingen dan voel ik me als een gekooid dier en ik liever niet in een kooi. Ik zou liever dood zijn. En het is heel simpel. En ik denk dat het niet zo ongewoon. "

"Als je mensen wat ze altijd al wilde doen vragen, hebben de meeste mensen het niet gedaan. Dat breekt mijn hart. "

"Mensen zullen altijd zeggen allerlei dingen. Laat ze. Ik geniet van mijn leven. "

Het moet een van Angelina's voorouders die kwam met de "Leef elke dag alsof het je laatste is." De actrice wijst erop dat er geen tijd is om belast, gebonden-down of onder druk gezet voelen tot iets, wat we kunnen vertalen naar veel aspecten van ons leven. Doe wat je wilt en voelt, en leven tot het maximum.

Quotes over schoonheid

On Beauty (via www.aboutangelinajolie.com)

"Ik zie mezelf niet zo mooi, want ik kan heel veel gebreken te zien."

"Ik ben vreemd uitziende. Soms denk ik dat ik eruit als een grappige Muppet. "

Pardon? Een grappige Muppet? Maar ja, u leest het goed - zelfs de mooiste vrouwen ter wereld kunnen zich onzeker over hun uiterlijk. Terwijl Angie kijkt in de spiegel en ziet iemand "vreemd uitziende ', de meesten van ons zien een prachtige vrouw. Gaat gewoon om te bewijzen dat schoonheid in het oog van de toeschouwer.

Quotes over de dood

"Als ik denk meer aan de dood dan sommige andere mensen, het is waarschijnlijk omdat ik hou van het leven meer dan zij doen."

"Er is iets over de dood, dat is een troost. De gedachte dat je morgen zou sterven, bevrijdt je om je leven te waarderen nu. "

"Zonder pijn, zou er geen lijden zijn, zonder lijden zouden we nooit leren van meer dan fouten."

Ze is soms wel donker om haar liefde voor kettingen met flesjes van bloed en negatieve tekens. Emotionele of fysieke pijn krijgt uw aandacht en maakt je wilt extra hard werken om alles te maken weer rechts. Dit bewijst Angelina is echt een gelukkig mens voor alles open leven gooit haar weg.

Quotes over de liefde

On Love (via www.justjared.com)

"We komen om niet lief door het vinden van de perfecte persoon, maar door te leren om een onvolmaakte persoon perfect te zien."

"Love een persoon, voor hen zorgen totdat je sterft. Je weet wel, te verhogen kinderen. En proberen om volledig wie je bent. En erachter te komen wat je persoonlijk hou. En net gaan na het met alles wat je hebt maakt niet uit hoeveel het kost gekregen. "

Elke relatie is een work in progress, zelfs als het duurt een mensenleven. Vechten en wel wat mee doen. Hoewel, ik denk dat het makkelijker is om je partner te zien als perfect als hij Brad Pitt.

Quotes over kinderen

Op Kids (via momgelina.com)

"Ik ben gewoon blij dat ik in staat was om terug te keren naar een aantal van de onschuld en schoonheid die ik als kind had toen ik begon mijn eigen familie, en mijn kinderen bracht me terug wat van die geest."

Ah, ja - een Oscar winnaar, een sekssymbool en nog een kind bij hart. Dat is Angelina!

Onze selectie