Audrey Hepburn citaten om u te inspireren

Net als veel kwam ik eerst weten van Audrey Hepburn door haar rollen in iconische films als 'My Fair Lady' en 'Breakfast at Tiffany's', het was pas later dat ik leerde over haar opmerkelijke leven en inspirerende humanitaire werk voor UNICEF. Het volgende is een verzameling van een aantal van haar meest inspirerende quotes.

Audrey Hepburn citaten om u te inspireren

Bejubeld door velen als een van de mooiste vrouwelijke actrices aller tijden is er sinds die met succes hebben weten te de gratie, schoonheid en stijl van Audrey Hepburn combineren paar zijn geweest.

[Lees: Style iconen van Hollywood ]

Uit een verzameling van haar citaten die volgen kan men zien dat Audrey was niet alleen een getalenteerd actrice en tijdloze schoonheid, maar ze was ook een vriendelijk en bescheiden persoon die haar praten liep.

Niets is onmogelijk, het woord zelf zegt: 'Ik ben mogelijk'.

Niets is onmogelijk-het woord zelf zegt dat ik mogelijk (via www.imore.it)

En niemand wist dit beter dan Audrey Hepburn. Geboren op 4 mei 1929 in België aan ouders John Victor Hepburn-Ruston en barones Ella van Heemstra, haar vormende jaren waren allesbehalve gemakkelijk. Haar ouders uit elkaar toen ze relatief jong en na de echtscheiding Audrey en haar moeder vond zichzelf wonen in Arnhem in Nederland tijdens de brute nazi-bezetting.

Tijdens de strenge winter van 1944 als gevolg van de in beslag genomen voedselvoorziening, veel mensen in Nederland ofwel verhongerd of doodgevroren op straat. Audrey zelf leed aan ondervoeding en verschillende gezondheidsproblemen ontwikkeld. Het was haar ervaringen tijdens deze moeilijke tijden, die zou gaan om haar leven en de waarden vorm te geven voor de toekomst.

Ik geloof in het roze. Ik geloof dat lachen is het beste calorie-brander. Ik geloof in het kussen, kussen veel. Ik geloof in sterk zijn wanneer alles verkeerd lijkt te gaan. Ik geloof dat gelukkige meisjes zijn de mooiste meisjes. Ik geloof dat het morgen is een andere dag en ik geloof in wonderen.

Dit belichaamt alles over Audrey Hepburn, wat ze verblijft is ja, ze is zacht aan de buitenkant, ze houdt van lachen en lief, ze is een meisje in hart en nieren. Maar aan de binnenkant is een kracht zo sterk als staal. Hepburn wist dat het is hoop dat ons ziet door de moeilijke tijden.

Audrey was recht om te geloven in wonderen.

Na de oorlog, Audrey en haar moeder verhuisde naar Londen, en het was hier dat ze de rol van hoofdpersonage in het landde Broadway toneelstuk Gigi. Naar aanleiding van dit succes Audrey was een hoofdrol tegenover Gregory Peck in de film Roman Holiday, die was om haar beroemd te maken aangeboden.

Er is meer aan sex-appeal dan alleen metingen. Ik heb geen slaapkamer op mijn vrouwelijkheid te bewijzen nodig. Ik kan net zoveel sex-appeal te brengen, plukken van appels uit een boom of staande in de regen.

Audrey Hepburn (via magellanstraits.com)

Hepburn wist dat ze niet hoefde aan te trekken sexy ondergoed om haar sex-appeal te portretteren. Ze wist hoe ze aantrekkelijk zijn in alles wat ze deed. Het gaat niet om hoe je het bekijkt, het is hoe je je voelt, en hoe je project dat gevoel over een kamer of straat of waar u ook bent. Allure en sex-appeal zijn over wat er aan de binnenkant, niet per se wat je kunt zien aan de buitenkant.

Je kunt zelfs zeggen dat ik haatte mezelf in bepaalde periodes. Ik was te dik, of misschien te hoog, of misschien gewoon te lelijk... je kan zeggen mijn bepaaldheid komt voort uit de onderliggende gevoelens van onzekerheid en minderwaardigheid. Ik kon niet deze gevoelens te veroveren door te handelen besluiteloos. Ik vond de enige manier om de betere van hen was te krijgen door het aannemen van een krachtig, geconcentreerd rijden.

De ultieme 'gewoon doen' houding. Hepburn wist, net als Susan Jeffers, die in het leven moet je de angst voelen en doen het toch. Hoewel Hepburn was een mooie filmster, ook zij last van zelftwijfel net als de rest van ons, het verschil was dat ze het niet laten haar zelf-twijfel en angst te krijgen op haar manier. Om je angsten en twijfel moet je gewoon accepteren wat is en aan de slag gaan overwinnen.

[Lees: Hoe te aanvaarden en goedkeuren van jezelf ]

Je moet objectief naar jezelf te kijken. Analyseer jezelf als een instrument. Je moet absoluut eerlijk met jezelf. Confronteer je handicaps, probeer niet om ze te verbergen. In plaats daarvan, ontwikkelen iets anders.

Het gaat niet om het hyper kritisch of hard voor jezelf maar het is over het erkennen van wat je goed (en niet zo goed) op zijn en het ontwikkelen van en het werken aan het vanaf daar. Als je niet goed in iets, dan richten op waar u goed in bent; spelen om je sterke punten.

Ik besloot, heel vroeg op, gewoon om het leven onvoorwaardelijk te aanvaarden, ik had nooit verwacht dat het om iets bijzonders te doen voor mij, maar ik leek veel meer dan ik ooit had gehoopt te bereiken. De meeste van de tijd het gebeurde gewoon om me zonder dat ik ooit op zoek naar het.

Audrey werd een van de meest populaire box-office attracties Hollywood's en tijdens haar carrière mede-starred met acteren grootheden als Fred Astaire, Humphrey Bogart, Gary Cooper, George Peppard, Cary Grant, Rex Harrison, Peter O'Toole en Sean Connery. Als dat is wat het leven onvoorwaardelijk te accepteren voor u kan doen, dan is het duidelijk niet een slechte houding te ontwikkelen.

Ik hoorde een definitie eens: geluk is gezondheid en een kort geheugen! Ik wou dat ik het verzonnen, want het is zeer waar.

Een goede observatie van hoe belangrijk het is om te leven in het nu en niet stilstaan ​​bij het verleden. Zoals voor het behoud van een goede gezondheid, zonder dat we zijn zeer slecht inderdaad. Dus geluk is over het feit dat in goede gezondheid en het verlaten van de lasten van het verleden achter.

Ik denk nooit van mezelf als een icoon. Wat is in de hoofden van andere mensen is niet in mijn gedachten. Ik doe mijn ding.

Audrey Hepburn Quotes (via awesomepeople.com.ua)

Een grote beetje advies voor 'doen je ding' en niet zorgen te maken over wat andere mensen denken. De angst voor wat anderen zouden kunnen denken samen met een angst voor mislukking maakt mensen niet eens dingen beginnen in de eerste plaats. Zorgen te maken over wat andere mensen wel of niet denken daadwerkelijk kan verlammen ons.

Als mijn wereld waren naar de grot in de morgen, zou ik terug kijken op alle genoegens, opwinding en worthwhileness's Ik heb het geluk gehad te hebben geweest. Niet het verdriet, niet mijn miskramen of mijn vader uit huis gaan, maar de vreugde van al het andere. Het zal voldoende zijn geweest.

Hepburn kende de waarde van het leven en hoe belangrijk het is om niet te laten het verleden bepalen onze toekomst, of laat zorgen of spijt om ons te beroven van de schoonheid van vandaag. Ondanks dat het een filmster met alle attributen van roem en fortuin, had Hepburn niet een gemakkelijk leven en gaf weer veel meer dan wat was geschonken aan haar.

[Lees: 3 dingen die je vandaag kunt doen om geluk te vinden ]

Vergeet niet, als je ooit een helpende hand nodig hebben, is het aan het einde van je arm, als je ouder wordt, herinner je een andere kant: de eerste is om jezelf te helpen, de tweede is om anderen te helpen.

Geluk is alles over het helpen van anderen, want door anderen te helpen we onszelf helpen op zoveel niveaus. Ons collectieve doel in het leven is om anderen te helpen.

Gered door UNICEF als een uitgehongerd kind zelf, Audrey was later tot een goodwill ambassadeur voor de organisatie die haar gered geworden. Audrey was gepassioneerd over haar werk met UNICEF en geloofde dat de armoede was de grootste menselijke tragedie. Ze erkende dat kinderen vaak het slachtoffer waren en door bewustmaking gehandeld als een stem voor de kinderen die niet konden spreken voor zich.

Wanneer de chips naar beneden, je bent alleen, en eenzaamheid kan worden angstaanjagend. Gelukkig, ik heb altijd een maatje ik kon bellen. En ik hou van om alleen te zijn. Het deert me niet een beetje. Ik ben mijn eigen bedrijf.

Dit is een interessante offerte en reflecteert op iets dat velen van ons vrezen; eenzaamheid. Maar als we kunnen leren om gelukkig te zijn in ons eigen bedrijf, dan is dit een groot voordeel, want aan het eind van de dag, we zijn onze grootste vrienden.

De schoonheid van een vrouw is niet in de kleren die ze draagt, het cijfer dat ze draagt, of de manier waarop zij haar haar kamt. De schoonheid van een vrouw wordt gezien in haar ogen, want dat is de deur naar haar hart, de plek waar de liefde woont. Ware schoonheid in een vrouw wordt weerspiegeld in haar ziel. Het is de zorg dat ze liefdevol geeft de passie die ze toont en de schoonheid van een vrouw groeit alleen met passerende jaar.

Wat een prachtig citaat en een die prachtig belichaamt de geest liefde en vastberadenheid van Audrey Hepburn, de vrouw die de deur naar haar eigen hart geopend.

Na haar vroegtijdige dood aan kanker in 1993 op de leeftijd van 63, het was Gregory Peck, haar grote vriend en acteur uit Roman Holiday, de film die haar beroemd die tranen gereciteerd haar favoriete gedicht op camera gemaakt.

U kunt kijken naar hem reciteren "Oneindige Liefde." Door Rabindranath Tagore hier.

Cover foto: http://jestherent.blogspot.com/

Onze selectie