Beste Eckhart tolle quotes

Vind innerlijke rust, en je geest te stimuleren met inspirerende citaten uit de Duits-Canadese schrijver.

Beste Eckhart tolle quotes

Eckhart Tolle (64) is de auteur van spirituele begeleiding boeken zoals "De kracht van nu 'en' Een nieuwe aarde ', en vorig jaar werd hij benoemd tot de geestelijk meest invloedrijke persoon in de wereld door de watkins beoordeling.

Hij heeft verkocht miljoenen exemplaren van zijn boeken over de hele wereld, zoals veel mensen vinden zijn gedachten en gelooft relatable en genezing. Tolle heeft openlijk gesproken over zijn gevecht met depressie in de twintig, die hij genezen door een innerlijke transformatie, de methoden waarvan hij geeft les in zijn boeken. Stilte van de geest, u van de natuur, het omarmen van je leven in het hier en nu zijn enkele van de dingen Tolle adviseert voor een beter, rijker leven.

Op het denken

"Niet om te kunnen stoppen met denken is een vreselijke kwelling, maar we weten dat niet omdat bijna iedereen lijdt aan het, dus het wordt als normaal beschouwd. Deze onophoudelijke mentale ruis voorkomt dat u het vinden dat rijk van de innerlijke stilte die onlosmakelijk verbonden is met het Zijn '(' De kracht van het nu ")

Iedereen had dit probleem minstens duizend keer in hun leven. U kent het gevoel wanneer je naar bed uitgeput, maar kan niet in slaap vallen omdat gedachten racen door je hoofd. Negeren deze ruis, stoppen geobsedeerd over dingen die je niet kan veranderen, en focus op je innerlijke welzijn.

Op wijsheid

"Wijsheid komt met de mogelijkheid om stil te zijn. Gewoon kijken en gewoon luisteren. Niet meer nodig. Omdat het nog steeds, kijken en luisteren activeert de niet-conceptuele intelligentie in je. Laat stilte direct uw woorden en daden "(" Stillness spreekt ")

Laat uw zintuigen u begeleiden en vergeet over-analyseren van alles. In contact met je omgeving, zowel fysiek als abstract, en laat je instincten bepalen je acties, in plaats van uw multi-tasking bewustzijn.

Op tijd

"De eeuwige heden is de ruimte waarin je hele leven ontvouwt, de ene factor die constant blijft. Het leven is nu. Er was nooit een tijd dat je leven was nu niet, noch zal er ooit "(" De kracht van het nu ")

Veel grote denkers, evenals het leven goeroes, wijzen erop dat we te veel tijd te denken over het verleden, de toekomst en de wat-ifs, in plaats van het omarmen van het moment waarin wij wonen Omarm het, nu beginnen.

Op geluk

"Zoek niet geluk. Als je het te zoeken, zul je het niet vinden, want die is de antithese van geluk "(" Een nieuwe aarde ")

Wees voorzichtig met wat je wenst, maar blij zijn met en te genieten van wat je wel hebt. Neem een ​​moment om alle goede dingen in je leven, in plaats van het streven naar de dingen die je niet hebt, en waarschijnlijk niet eens nodig.

Op de natuur

"Kijk eens naar een boom, een bloem, een plant. Laat je bewustzijn rusten op het. Hoe toch zijn ze, hoe diep geworteld in Zijn. Laat de natuur om je te leren stilte "(" Stillness spreekt ")

In de huidige maatschappij, de mens-natuur relatie is een vreemde een. Alledaagse vernietigen we onze planeet en de omgeving, ongeacht de reden, in plaats van te genieten van de prachtige wereld waarin wij leven inch Haal diep adem van verse lucht, worden gefascineerd door de steeds veranderende natuurlijke schoonheid om je heen. Krijg een plant, wandelen in de bossen, luister naar het water in de beek... Er was eens een tijd waarin het leven was het niet allemaal om geld, uiterlijk en technologie, en de echo's van die wereld nog steeds te vinden door een verbinding met de natuur. Probeer het vandaag nog.

Onze selectie