De # 1 sleutel tot een gelukkig leven

Heb je het gevoel alsof je bent gewoon niet zo gelukkig als je zou kunnen worden? Wilt u graag op de handel in je gevoelens van vermoeidheid, verveling en ontevredenheid voor degenen van opwinding, energie en passie?

De # 1 sleutel tot een gelukkig leven

Het leven is een manier van gevoel behoorlijk mondain op keer. Het is gemakkelijk om vast komen te zitten in de sleur van opstaan, naar het werk gaan, boodschappen doen en het verzorgen van de familie alleen 's nachts in bed vallen uitgeput voelen dat u moet het opnieuw doen over morgen.

En dat is als je leven is redelijk stabiel. Als uw dagen zijn vol obstakels en hindernissen, zoals ziekten en financiële problemen, soms u wenst voor het alledaagse. Het is de energie-zuigen aan een leven vol met drama hebben, een die je geketend aan negatieve gedachten en gevoelens houdt.

Wat kunt u doen zodat u enthousiast bent om uit bed te komen in de ochtend? Hoe krijg je je leven van de ene die is gewoon goed om een ​​dat is gelukkig en diep bevredigend? Vraag het maar aan mijn vriend, die ik zal noemen Ingrid.

Ingrid's verhaal

Ingrid had gemaakt een vrij goed leven voor zichzelf. Ze maakte fatsoenlijke geld op een gebied dat ze genoten en was haar manier werken aan de top van haar carrière ladder. Ze had een man die gekoesterd en aanbeden haar en de kinderen die gerespecteerd en hield van haar. Op papier, had ze het perfecte leven.

Maar, ondanks het feit dat Ingrid had alles dat ze dacht dat ze ooit had gewild, een geweldige baan en liefdevolle familie, ze was nog niet ervaren van het niveau van geluk dat ze voor ogen had. Ze was tevreden, maar niet enthousiast. Haar leven was voltooid, maar miste passie. Zij leefde haar droom, maar ze voelde zich emotieloos en leeg.

In haar zoektocht naar geluk te vinden, Ingrid probeerde een aantal dingen. Ze werd lid van clubs en organisaties op zoek naar iets om haar innerlijke geest vonk. Ze bracht ontelbare uren lezen van boeken en artikelen van anderen die leek te leven het leven van hun dromen, nemen in hun lessen en het leren van alles wat ze bereid zijn te delen waren.

Ze zocht en zocht voor haar geluk, maar bleef op de proppen komen met lege handen. Voor een periode van tijd, dacht ze dat er iets mis met haar was omdat ze had geen echte reden om niet gelukkig te zijn, ze was gewoon niet. Toch was ze niet ongelukkig ook niet, dus wat ze was?

Net toen ze geloofde dat het leven was wat het was en het was nooit gaan veranderen, Ingrid kwam het ene stukje informatie dat het verschil maken in de wereld gemaakt. Sterker nog, het was zo simpel dat ze had aanvankelijk gepasseerd over de notie zonder er al te veel nadenken. Maar, ze was spel om alles te proberen, zodat ze gaf het een schot en wat ze ontdekten geschokt haar...

De sleutel tot een gelukkig leven

Ingrid niet ontdekt sommige oude verborgen geheim of een of andere gekke geluk potion. Maar, wat ze had ontdekt dat er is een ding dat je kunt doen om uw niveau van geluk dat veel tijd en energie niet te nemen en zal niet kost je een ding te verhogen. Wat is het?

Teneinde gelukkig te zijn in je leven, ongeacht wat de omstandigheden, moet je aanwezig te zijn. U dient volledig te worden betrokken bij het moment te kunnen dingen beleven aan hun maximum. Met andere woorden, je moet worden betrokken, geest, lichaam en geest.

Denk aan een kind dat wordt verdiept in een video game. Hij tunes uit de hele wereld om hem heen en concentreert zich uitsluitend op wat er gebeurt op het videoscherm. In feite is hij zo gefocust dat het spel wordt echt aan hem. Hij is echt het personage dat hij is het regelen en dat is zijn universum.

Besteed aandacht aan zijn niveau van passie. Hij is het meest waarschijnlijk zeer geanimeerd en gemakkelijk opgewonden omdat hij zo verdiept in het moment. Ook al is het maar een spel, het is zijn werkelijkheid want het heeft zijn volledige aandacht.

Loslaten van het verleden en de toekomst

Volledig te worden betrokken en aanwezig zijn, net als de jonge jongen en zijn video game, moet je loslaten van het verleden. U kunt niet teruggaan en iets dat al is gebeurd te veranderen. Je kunt niet herformuleren de manier waarop je iets zegt aan iemand anders, noch kan je de manier waarop je gedroeg veranderen. Het enige wat je kunt doen is het accepteren voor wat het is, vergeef jezelf indien nodig, en verder gaan.

Je moet ook de toekomstige release laat zijn greep op je net zo goed. Tuurlijk, het is normaal en natuurlijk om de bezorgdheid over wat ons te wachten, maar als je stilstaan ​​bij het te veel, je bent niet jezelf toestaan ​​om te verblijven in het enige kader van de tijd die u kunt bedienen - het hier en nu.

Concentreren op de taken, evenementen en gelegenheden zoals ze zich voordoen. Laat ze al je zintuigen te domineren, uit het zicht te klinken om aan te raken. Neem ze in geheel en volledig en laat ze je verzadigen. Laat uw geest een zijn plaats en je lichaam ergens anders te zijn.

Als je merkt dat je gevoel een aantal negatieve emoties, of ze stress, angst of zorgen zijn, vraag jezelf af wat je denkt over. De kans is groot dat je ofwel herbeleven enkele gebeurtenis in het verleden of de ondervraging een toekomstige gebeurtenis. Hoe dan ook, je berooft jezelf van te genieten op de plaats waar je nu bent.

Akkoord te laten de gedachten dwalen van je geest en terug naar wat je aan het doen bent op dit moment in de tijd. De beste manier om dit te realiseren?

Behandel alles wat je doet alsof het de eerste keer dat je ooit hebt gedaan, zelfs als je iets wat je een miljoen keer eerder hebt gedaan doen. Bijvoorbeeld, als je de afwas, let dan op hoe het zeepwater maakt uw handen zich al warm en zacht. Kijk de bubbels als ze cascade rond de wasbak en af ​​en toe zweven in de lucht. Kijk naar elk gerecht of een stuk van zilverwerk en waarderen het voor de schoonheid in zijn bezit.

Als je leeft in het heden, wordt niets vanzelfsprekend. U kunt echt genieten van alles omdat je niet met uitzicht op de unieke kenmerken en charme. Je ziet het voor de schoonheid die het bezit en krijgen een nieuw respect voor het.

Als je volledig bent bezig met wat er hier en nu gebeurt en loslaten van het verleden en de toekomst, net als Ingrid, je voelt een niveau van opwinding en energie die je misschien gedacht werd voorgoed verloren. Je zult met passie te leven en elke dag wakker afvragen wat geweldige nieuwe ding zul je 'ontdekken' next.

Probeer het eens. Wat heb je te verliezen, anders dan een alledaagse, onbevredigend of drama-gevulde leven?

Onze selectie