De # 1 sleutel tot het krijgen en blijven, gemotiveerd

Ooit gestart met een dieet of trainingsprogramma met zoveel verve, dat je het gevoel alsof je uit zijn voegen barst, alleen om uit te lopen van gas slechts een dag of twee nadat je beginnen? Wil je om gewicht te verliezen en in vorm te krijgen meer dan wat dan ook, maar je kan het gewoon niet je motivatie vuur lang genoeg om uw doelen te realiseren houden?

De # 1 sleutel tot het krijgen en blijven, gemotiveerd

Getting gemotiveerd is vrij eenvoudig

Als er iets is helder, glanzend en nieuw, het is niet moeilijk om enthousiast over te krijgen. Het is net als wanneer je een nieuw stuk van fitnessapparatuur. Je loopt rond en te bewonderen. Je ziet jezelf op het, werk je weg naar tip-top vorm. Het is uw symbool van succes.

En, als je het gebruikt de eerste keer of twee, je voelt je als een koning of koningin. Je bent niet te stoppen. Je vertelt jezelf dat, deze keer, zal je je doelen te bereiken.

Dan begint de werkelijkheid te stellen inch Na een paar dagen of een paar weken, u niet meer kijkt naar uw nieuwe apparatuur als een leuk, spannend speeltje. Het is nu slechts een object dat neemt kostbare ruimte en is in de weg.

Wat ooit was bewondering wordt nu minachting als je angst je dagelijkse sessies met dit monster dat voortdurend probeert om je te verslaan beneden. U vindt redenen om het te vermijden. Je doet het huishouden. De kinderen moeten helpen met hun huiswerk. Je moet de wattenstaafjes op de badkamer teller herschikken. Alles om eruit te komen van het stappen een voet in de richting die niet langer gekoesterde stukje van de hel.

Tot slot, op het einde, het wordt niets meer dan een dure kleerhanger of iets voor een bezoek aan kinderen om te proberen om zich aan bezeren. Hoe dan ook, het is nu uit commissie en je bent niet dichter bij je doel dan je was voordat je het hebt.

Hoe kan je van pure en volslagen opwinding over iets, om te kunnen kijken in de kamer en niet eens zien dat het bestaat? Hoe vind je de passie die je had toen je begon, zodat u uw doelen kunt bereiken, eens en voor altijd houden?

Ken je 'waarom'

De sleutel tot een verblijf geëngageerd om iets op lange termijn is tweeledig. Ten eerste, moet je weten wat uw 'waarom'. Je hebt helemaal begrijpen "waarom" je doel is belangrijk voor je.

Bijvoorbeeld, als je doel is om gewicht te verliezen, waarom wil je het? Ja, het gemeenschappelijk antwoord is omdat je willen zich goed voelen en er goed uitzien, maar wat precies betekent dit voor u?

Als je beter wilt voelen, wat er concreet zou het eruit zien als je dit te bereiken? Is het de mogelijkheid om een ​​spel van de tag met je kinderen te spelen zonder dat adem? Of, zal je een goed gevoel wanneer je in staat om gemakkelijk te lopen op de vier trappen op uw kantoor?

Misschien heeft het meer van een component voor u gezondheid. Zou verliezende gewicht geven u de mogelijkheid om uit te stappen van de bloeddruk medicatie, of kunt u rustig slapen zonder te vertrouwen op je apneu machine? Hoogst waarschijnlijk zal krijgen in vorm voorkomen dat het ontstaan ​​van vele gevaarlijke omstandigheden die komen samen met obesitas, dus dit is wat je zoekt?

Misschien is uw reden is minder gezondheid gerelateerde en meer ijdelheid gebaseerd? Dat is geen slechte zaak. Er is niets mis met trots te zijn op je lichaam en willen er goed uitzien.

Net zoals je nodig hebt om specifiek te zijn als je doel is om een ​​goed gevoel, hetzelfde geldt als je gewenste resultaat is er goed uitzien. Wat betekent dit voor u? Als je verloren gewicht en waren niet zo zelfbewust, zou het leven beter? Zou het geven je het zelfvertrouwen je verlangen geweest?

Welk beeld heeft zijn dun vertegenwoordigt u? Zie je de nieuwe u zijn niet bang om te lopen in een kamer vol vreemden, omdat je goed voelt over jezelf?

Het definiëren van het specifieke resultaat u hoopt te bereiken is de sleutel tot het vinden van je motivatie. Het is te weten waarom je wilt de wijzigingen die u gaat door de moeilijke tijden blijft maken.

Oke. Nu als je eenmaal hebt je motivatie gevonden, hoe hou je het?

Motivatie is een continu proces

Zodra u volledig begrijpen uw 'waarom', je moet werken om het in de voorhoede van je geest te houden. Gewoon weten dat nog niet genoeg is, zoals je waarschijnlijk al hebt meegemaakt in het verleden. Hoe vaak heb je uiteengezet om gewicht te verliezen, je vertelt waarom je het wilt of nodig hebt dat het gebeurt, en nog steeds niet gelukt?

Het deel van de motivatie die reizen de meeste mensen up is dat ze denken dat als ze het krijgen, moeten ze altijd hebben. Alsof het een tastbaar object. Zoals het hebben van een akte aan een huis betekent dat het van jou. Maar, wat gebeurt er als je niet om de betalingen te doen? Het gaat terug naar de bank, toch?

Nou, je moet blijven 'betalingen' om uw motiverende bank te maken. Het enige verschil is dat de motivatie is niet iets wat je koopt met geld. Het is iets wat je koopt, bij gebrek aan betere woorden, bij voortzetting van het werk en toewijding, en een mentaliteit die niets minder dan succes accepteert.

Wanneer u eerst uw huis te kopen, kalender je de betalingen, toch? Wilt u ervoor zorgen dat u niet vergeet om de bank het geld te sturen, zodat u het op te schrijven op uw agenda-item of maak herinneringen in uw budget softwareprogramma. U kunt dezelfde techniek toe te passen met je motivatie. Eigenlijk schrijf herinneringen om beter te eten of uit te oefenen op uw kalender zodat je niet vergeet.

En, net zoals het voelt goed om uw hypotheek balans daling zien met elke betaling die je maakt, je weer kunt dit concept toepassen op uw gewichtsverlies doel. Bijvoorbeeld, misschien uw doel is tot veertig kilo te verliezen. Vul een pot met veertig gekleurde stenen. Elke keer als je een pond te verliezen, dragen de ene rots naar de andere pot. Alleen het zien van de eerste pot leeg en de tweede pot vullen kunt u te bewegen in de juiste richting omdat je daadwerkelijk kunt zien uw prestaties.

Als je een persoon die houdt van het krijgen aanmoediging, maak jezelf merkt dat inspirerende citaten of motieven zeggen op hen hebben. Zet ze op uw bureau op het werk. Bind ze aan uw badkamerspiegel. Of, als u een ondersteunende vriend of familielid, vraag hen dan om uw cheerleader te zijn en sturen u teksten die ervoor zorgt dat u in beweging in de goede richting.

Misschien bent u een overzicht persoon? Begin elke ochtend door te komen met 3-5 dingen die je die dag dat u dichter bij uw doel krijgt kan doen. Zorg ervoor dat ze zijn dingen die je kunt voltooien binnen de vierentwintig uur tijdsbestek. Als je elk item te bereiken, steekt het af.

Motivatie kan zijn ongrijpbaar, maar alleen als je laat het zijn. Echter, als je eenmaal onder de knie bepaalde technieken, zoals die hierboven, zal het een tweede natuur geworden. Nu er even uit en het te laten gebeuren. Bereik je doel!

Onze selectie