De kracht van inspiratie en hoe de jouwe te vinden

Bent u op zoek naar manieren om je leven naar een hoger niveau van tevredenheid, voldoening en geluk dan u ooit voor mogelijk had gehouden? Wil je het beste wat je kan eventueel wel zijn, dus je probeert te achterhalen wat u zal inspireren om dat te doen?

De kracht van inspiratie en hoe de jouwe te vinden

Inspiratie wordt vaak verward met motivatie. Als je motivatie zoekt, bent u op zoek naar externe dingen die u gaande houden. Daarom beloningen zijn motiverend. Zij voldoen aan uiterlijke verlangens.

Inspiratie is echter totaal anders. Het is intern, wat betekent dat het oproept iets diep in je ziel. Het gaat over het leren over jezelf en uitzoeken wat drijft je passie en brandstoffen uw wens. Het gaat om het nemen van die informatie en het veranderen van de wereld.

Degenen die geïnspireerd zijn doen grote dingen

Wanneer mensen worden geïnspireerd, kunnen ze gemakkelijk verder gaan dan gewone naar buitengewoon. Neem kunstenaars, bijvoorbeeld. Als ze iets vinden dat brandstoffen hun interne vuur, ze meesterwerken te creëren vinden. Zij voegen leven aan hun werk, waardoor het meer dan alleen maar 'kunst'. Wordt het een levend, ademend ding dat neemt op een eigen leven.

Enkele van de grootste uitvindingen en innovaties gestart vanuit inspiratie. Dean Kamen is zo'n voorbeeld. Het meest gekend voor zijn uitvinding van de Segway, heeft Kamen zijn inspiratie gevonden en gebruikte het om terug te geven aan de mensheid.

Hij gebruikte zijn drive en talent in de medische sector om ervoor te zorgen dat mensen krijgen kwaliteitszorg. Hij is gekomen met pompen drugs en creëerde rolstoelen die alleen kan worden omschreven als "revolutionair", zeker verandert het leven van mensen ten goede.

En natuurlijk kun je niet praten over inspiratie zonder vermelding van Steve Jobs. Hij begreep de kracht van inspiratie en was altijd op zoek naar manieren om niet alleen zijn klanten te inspireren om zijn producten te kopen vinden, maar zijn medewerkers om hun maximale potentieel te bereiken.

Jobs 'zus, Mona Simpson, vermeld in lofrede van haar broer, "In de laatste jaren van zijn leven, bestudeert hij een boek van de schilderijen van Mark Rothko, een kunstenaar dat hij niet had geweten over voordat, denken aan wat zou mensen te inspireren op de muren van een toekomstige Apple-campus. " Ja, wist hij dat inspiratie was de sleutel tot het bereiken van de hoogste niveaus.

Hoe krijg je je inspiratie vindt en laat uw stempel op het werk? Hier zijn slechts enkele manieren:

Vind je passie

Wat is het dat je vuur ontsteekt? Welk onderwerp of interessegebied krijgt je enthousiast en maakt je wilt om grote dingen te doen? Wat wil je zien veranderd voor het beter?

Als u deze vragen niet kunt beantwoorden rechts af de bovenkant van je hoofd, je bent niet alleen. De meeste mensen raken zo verstrikt in dag tot dag leven, dat zij het zicht van de dingen die de kern van hun verlangens te verliezen.

Een van de snelste manieren om je passie te vinden is om terug te denken over je leven naar de tijden toen je gemakkelijk opgewerkt. Welk onderwerp was je bespreken of wat onrecht heb je het gevoel bestond op het moment? Dit is het gebied waar u wilt een verschil maken.

Soms meditatie kan dit proces helpen. Wanneer u duidelijk uw geest van de frustraties, zorgen en angsten, laat je hem open om het verkennen van je diepste gevoelens en verlangens. Je jezelf toestaat om te zoeken diep in je ziel te vinden waar je passie ligt.

Hou je ogen open

Inspiratie slaat vaak in de vreemdste plaatsen. Het is niet tastbaar, zodat je niet precies kan gaan op zoek naar het. Nou, je kunt maar het is niet altijd de beste manier om het te vinden.

Het belangrijkste wat je kunt doen is je ogen open houden en nemen in de wereld als het gebeurt. Ervaar het leven en neem niets voor lief. Als je dingen kunt zien zoals ze werkelijk zijn, je bent waarschijnlijk een bron van inspiratie die je niet wist eens wist dat ze bestonden.

Bijvoorbeeld, veel mensen vinden regenbogen zeer mooi en symbolen van inspiratie. Ze portretteren de idee dat in alle dingen (zelfs regen), kunt u iets positiefs en verbazingwekkende produceren.

Nu, kunt u zoeken naar regenbogen hele dag lang, maar je kunt niet zal hen om niet uit hoe hard je ook probeert gebeuren. Echter, als je je ogen open te houden, zul je nooit missen de kans om te zien wanneer de juiste voorwaarden aanwezig zijn voor het naar haar grote entree te maken in de wereld.

Mooie, inspirerende dingen gebeuren de hele tijd. Maar zorg ervoor dat je niet zo verstrikt raken in je eigen kleine wereld dat je ze missen als ze besluiten om zich te presenteren.

Denk buiten de doos

Wees creatief. Wees bereid om naar nieuwe gebieden en nieuwe dingen beleven. Het is vaak die soorten situaties die inspiratie veroorzaken, omdat je zintuigen worden verhoogd.

Het is als je eerste keer rijden. Je bent meer bewust van iedereen en wat ze doen. Je aandacht besteden aan de geluiden en de passerende voertuigen en gebouwen omdat het nieuw.

Zoek rond om te zien wat anderen doen om hun eigen inspiratie. Koop boeken geschreven door of over mensen die hun doel vinden en hun passie voortgezet. Zoeken op het internet naar verhalen van mensen die hun leven naar een hoger niveau nam.

Vergeet niet om mensen die je weten wat er hun inspiratie aangewakkerd in het leven te vragen. Het is niet iets dat iemand denkt over alle tijd en biedt tot in het algemeen gesprek, maar indien gevraagd, kunt u aangenaam verrast worden door hun antwoord.

Laat je niet bang zijlijn u

Laat angst gaan wanneer u uw tocht van inspiratie beginnen. Geworden als Christopher Columbus, die uiteengezet om de wereld te ontdekken, ondanks niet te weten wat hij zou vinden. Omarm je innerlijke gevoel van avontuur en zie waar het leidt je.

Kan het eng om erachter te komen waar je moet gaan vanaf hier? Absoluut. Maar, het kan ook heel spannend zijn! Geniet van je nieuwe ervaringen en beginnen te zien dat er meer in het leven dan het kleine hoekje van de wereld dat je innemen op een dagelijkse basis. Er zijn eindeloze mogelijkheden die er zijn gewoon te wachten om ontdekt te worden.

Wanneer je verder gaan dan je comfort zone en zoeken je eigen antwoorden in het leven, je open te stellen voor inspiratie laten binnen Je bent jezelf niet af te sluiten om iets simpelweg omdat je wist niet dat het bestond.

Het grappige ding over inspiratie is dat het besmettelijk is. Wanneer u een leven gebaseerd op inspiratie te leven, je eigenlijk anderen te inspireren om hetzelfde te doen. En ze leven een leven van inspiratie dat iemand anders inspireert. Dus, wat begon als een kiezelsteen wordt geworpen in het water verandert in een vloedgolf van verbazingwekkende dingen.

Zoek je inspiratie en beginnen met het veranderen van de wereld... een rimpel tegelijk.

Onze selectie