Hoe je gemotiveerd om te oefenen blijven

Je moet regelmatig oefenen. Ik moet regelmatig oefenen. Zelfs uw hond moet worden genomen voor een wandeling. Hoe komt het dan, dat ondanks alle voors van het werken-out, de meesten van ons kunnen niet wachten om een ​​excuus om de training overslaan vinden? Om jezelf gemotiveerd om regelmatig te bewegen houden, rekening houden met de volgende tips.

Hoe je gemotiveerd om te oefenen blijven

1. Kies de juiste sport

Het is veel waarschijnlijker dat je regelmatig zal uitoefenen als je de sport die echt bij u past te vinden. Sommige mensen houden van collectieve sporten zoals basketbal, anderen zijn gelukkiger, indien aan hun lot overgelaten. Yoga, Pilates, tai qi, qi gong zijn de beste optie voor degenen onder u die het belangrijkste doel is om het lichaam te rekken en te versterken. Ze zijn bijzonder goed als je problemen met je rug hebt. De bewegingen worden langzaam uitgevoerd, met pauzes tussen elke oefening, dus het is niet voor degenen die zijn vol van energie of ze doel is om gewicht te verliezen. Dynamische sport, zoals aerobics, zwemmen, hardlopen is de juiste keuze voor u.

2. Get bedrijf

Tenzij u genieten van het lopen met een mp3 en niets dan de natuur om je heen, iemand vinden om te oefenen met je mee. Laat het een vriend of een familielid u graag tijd doorbrengen met, die ook te popelen om uit te werken. Verantwoordelijkheid voor uw companion zal je weg te houden van het vinden van verschillende excuses om te voorkomen dat naar de sportschool.

3. Concentreer je op de voordelen

Noteer de voordelen van een regulier werk uit. Afgezien van het feit dat het goed is voor de algehele gezondheid, het verliezen van gewicht, het krijgen in vorm, het voorkomen van ziekten, moet deze lijst al uw persoonlijke verwachtingen belichamen van de oefeningen. Bijvoorbeeld, zoals je uit te werken, omdat u zich ontspannen en gelukkig na het, uw teint is stralend, het helpt u uw ideale gewicht te behouden, enz. Schrijf alles op wat je kunt bedenken. Hebben de lijst met u de hele tijd: als je liever thuis blijven en tv kijken, neem het uit en herinner jezelf waarom je begon te gaan de sportschool. Om u te helpen de lijst te controleren dit artikel.

4. Wijzig de activiteit van tijd tot tijd

Maakt niet uit hoeveel je van een bepaalde sport wilt, kunt u beu met het na een tijdje. Hoe kan je jezelf te motiveren om iets wat je vervelend vinden doen? Gaan om te zwemmen in plaats van lopen, neem salsa of tango lessen, het organiseren van uw vrienden te volleyballen. De verandering zal je goed doen, het allerbelangrijkste is om actief te blijven.

5. Overweeg het inhuren van een personal coach

Voor degenen die het zich kunnen veroorloven, een personal trainer is een uitstekende manier om jezelf gemotiveerd te houden. Hij zal de juiste uit te werken programma voor uw unieke behoeften halen en begeleiden u de hele tijd. Geen lame excuses zal voor hem doen. De voordelen van het hebben van een persoonlijke coach zijn talrijk en hij is waarschijnlijk het geld waard. Toch, de meeste van ons niet veroorloven dergelijke luxe maar u kunt motiverende tapes krijgen, cd's of gewoon luisteren naar uw favoriete muziek om u te helpen verhuizen.

Om gemotiveerd te blijven, maakt het uitoefenen van een leuke, iets wat je uit te kijken. Denk er eens over als een genot geen verplichting. Vergeet niet om jezelf te belonen voor je doorzettingsvermogen elke maand. Binnenkort kunt u gaan nadenken over oefening als een beloning op zich.

Onze selectie