Marilyn Monroe citaten om u te inspireren

Marilyn Monroe was een van de meest beroemde film iconen en geslacht symbolen die de wereld ooit heeft gezien. Hier is een verzameling van de meest inspirerende citaten Marilyn's.

Marilyn Monroe citaten om u te inspireren

Met haar legendarische zandloper figuur, handtekening schoonheid stempel op haar wang en blondebom kapsel, Marilyn Monroe succes weggevoerd een onstuimige mix van pure platinum Hollywood glamour met een bijna kinderlijke kwetsbaarheid. Dit waren de kwaliteiten die maakte haar geliefd en aanbeden door miljoenen mensen over de hele wereld.

Maar Marilyn was niet dom en hoewel haar leven was relatief kort en tragisch, een inspiratie tot op de dag blijft ze.

Imperfectie is schoonheid, waanzin is genie en het is beter om er absoluut belachelijk dan absoluut saai.

Marilyn had haar eerlijk deel van al het bovenstaande in haar relatief korte maar opmerkelijke leven en zeggen dat Marilyn's opvoeding was lastig zou een understatement zijn. Volgens haar geboorteakte, werd Marilyn Monroe geboren Norma Jeane Mortenson aan Gladys Pearl Baker en Martin Edward Mortenson op 1 juni 1926. Marilyn altijd ontkend dat Mortensen (die had verlaten voordat ze werd geboren) was haar biologische vader en verklaarde dat ze nooit haar echte vader kende.

Helaas, als gevolg van haar moeder onstabiele mentale en financiële toestand Marilyn was om door een overvloed aan pleegouders en voogden worden gebracht.

In haar vormende jaren werd Marilyn verhuisd van hot naar her en later onderworpen aan misbruik. Sommigen geloven dat haar persoonlijke problemen in het latere leven kwam voort uit onopgeloste zaken uit haar jeugd en haar kwetsbaarheid en onzekerheden waren ongetwijfeld gestimuleerd op basis van een gebrek aan stabiliteit en liefde van een jonge leeftijd.

Zelfs haar eerste huwelijk met lokale jongen James Dougherty op de leeftijd van 16 werd geregeld. Haar verzorgers op dat moment waren verhuizen en besloten ze niet willen Marilyn meenemen, om haar te redden hoeven terug te gaan naar een weeshuis Marilyn is getrouwd te Dougherty, haar high school sweetheart.

[Lees: Audrey hepburn citaten om u te inspireren ]

Ik ben egoïstisch, ongeduldig en een beetje onzeker. Ik maak fouten, ik ben uit de hand en soms moeilijk te hanteren. Maar als je me niet aankan op mijn slechtst, dan moet je zeker als hel niet me verdienen op mijn best.

Marilyn Monroe Quotes om u te inspireren 2 (via www.fanpop.com)

Dit is Marilyn draagt ​​haar hart op haar mouw. Ze is niet het maken van excuses voor haar gedrag, maar ze is te erkennen wie ze is, wratten n allen. Ze geeft toe dat ze kwetsbaar is en maakt fouten net als iedereen, en als je niet kan omgaan met haar slechte punten, dan heb je niet verdient haar goede punten ofwel. Ik denk dat dit een goede vuistregel voor elke vrouw. We hoeven niet te streven naar een beeld van andermans perfectie, en in feite is het onze onvolkomenheden en kwetsbaarheid die ons mooi te maken.

Ik geloof dat alles gebeurt om een ​​reden. Mensen veranderen, zodat je kunt leren om los te laten, het misgaat, zodat je ze waarderen als ze gelijk hebben, je gelooft leugens, zodat je uiteindelijk leren om niemand vertrouwen behalve jezelf, en soms goede dingen uit elkaar vallen zodat betere dingen kunnen vallen samen.

Veel dingen uit elkaar viel voor Marilyn, ondanks het feit dat een enorm succes en een iconisch sekssymbool en beroemde filmster, haar persoonlijke leven was verre van perfect. Ze was drie keer getrouwd in haar leven in de eerste plaats aan James Docherty, dan naar baseball ster Joe Di Maggio en uiteindelijk naar toneelschrijver Arthur Miller.

Helaas is geen van haar huwelijken waren om lang en met Miller zij leed twee miskramen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Deze verklaring is een teken van Marilyn vertrouwen in het universum die aan het eind van de dag, dingen samen zouden vallen en in orde. Marilyn was een groot optimist en hield van het leven, en wat er ook gebeurde, kreeg ze weer op en droeg op.

Ik ben goed, maar niet een engel. Ik doe de zonde, maar ik ben niet de duivel. Ik ben gewoon een klein meisje in een grote wereld proberen om iemand om liefde te vinden.

Wijze woorden van het kleine meisje met de naam Norma, die niemand wilde, die werd omgevormd tot de film icoon genaamd Marilyn, die iedereen wilde een stukje.

Marilyn wist veel te goed haar eigen tekortkomingen, en was waarschijnlijk heel hard voor zichzelf, maar ze was gewoon een klein meisje op zoek naar liefde in een klatergoud stad schijnwereld waar niets was zoals het eerst verscheen. Marilyn herkend en leerde van jongs af aan dat er geen man (of vrouw) is een eiland, wij hebben allemaal liefde nodig.

[Lees: Hoe te aanvaarden en goedkeuren van jezelf ]

We moeten allemaal beginnen te leven voordat we te oud. Angst is dom. Dus zijn spijt.

Velen van ons niet de dingen die we willen doen omdat we niet denken dat we het waard zijn of we leven in angst voor wat er wel of niet gebeuren. Dat 'een dag in de toekomst' waar we van plan om iets te doen komt en gaat en voordat we het weten hebben we de kans gemist. Marilyn wist maar al te goed dat het leven is te kort voor spijt of bang zijn.

Als ik alle regels hadden nageleefd zou ik nooit ergens hebben gekregen.

Als ik alle regels hadden nageleefd zou ik nooit ergens heb gekregen (via my.opera.com)

Marilyn was zeker de regel breaker en op een of ander moment moeten we allemaal een aantal regels breken of 'breken de mal' om ons in staat te zijn wie we werkelijk zijn in plaats van de door conventie of maatschappelijke normen gebonden. Marilyn wist dat ze moest een aantal regels en conventies om te komen waar ze wilde zijn in het leven te doorbreken.

Ik vind het niet erg leven in een mannenwereld, zo lang als ik kan een vrouw in het zijn.

Tijdens haar filmcarrière maakte Marilyn 29 films en hoewel haar vroege film verschijningen waren minimaal, het was haar optredens in films zoals The Asphalt Jungle, All About Eve en vervolgens een voorsprong in de 1953 film Niagara die de aandacht trok.

In latere films als Gentlemen Prefer Blondes (1953), Hoe een Millionaire (1953) en The Seven Year Itch (1955) Marilyn's rollen waren getypecast als ditzy blonde en Marilyn was enthousiast om uit te breken van deze stereotype Marry. Het lijkt erop dat het ideaal van die Marilyn was in haar openbare leven, ook bloedde in haar prive-leven en ze werd vaak klagen over het feit dat mannen zag haar vaak als iets wat ze niet was.

Ze wist ook niet van de manier waarop ze behandeld werd door Hollywood die ze haar geloofde behandeld als een stuk van het pand in plaats van een menselijk wezen.

Haar latere optredens in films zoals The Prince and the Showgirl (1957), won haar enige kritieken en ontving ze een Golden Globe Award voor haar rol in Some Like It Hot (1959).

Maar Monroe was niet aan de kritieken zocht ze tot haar laatste voltooide film The Misfits bereiken. En veel van deze postuum zou zijn.

The Misfits mede-starred Clark Gable en het scenario is geschreven door haar toenmalige echtgenoot, Arthur Miller. Helaas is de film eiste zijn tol op bijna iedereen die betrokken is, met Marilyn vaak te ziek om te presteren. Het was ook naar laatste film Clark Gable's zijn als hij getroffen door een hartaanval kort daarna.

Veel mensen vinden dat het personage Monroe speelde in deze film was zo dicht als je moet de echte Marilyn.

Vrouwen die op zoek zijn gelijk met mannen niet ambitieus te zijn.

Naast haar verbluffende schoonheid had Monroe een indrukwekkend IQ en scoorde 33 punten hoger dan het nationale gemiddelde op het moment. Ze hield ook van om nieuwe dingen te lezen en te leren. Maar het stereotype van het zijn een dom blondje dat ze geportretteerd in een aantal van haar films nooit echt verliet haar tijdens haar leven.

Gelukkig Marilyn had geleerd zich aan te passen vanaf een jonge leeftijd en gebruikte haar vrouwelijkheid en sexappeal als haar instrumenten om vooruit te komen in het leven in een tijd toen het nog heel erg een mannenwereld.

Deze offerte is niet een verklaring van misandry, maar een oproep voor vrouwen om op te komen voor zichzelf en schieten voor de sterren.

[Lees: Hoe je je leven te veranderen zonder dat je leven ]

Aan alle meisjes die denken dat je dik bent, want je bent geen size zero, je bent de mooie ene, zijn samenleving die is lelijk.

Aan alle meisjes die denken dat je dik bent, want je bent geen size zero, je bent de mooie ene, zijn samenleving die is lelijk (via desktopwallpaper.org.in)

Veel is gemaakt van Marilyn's zandloper figuur en is er volop gespeculeerd over haar ware confectiemaat met vele varianten van een maat 12 naar een maat 16 geweest. Sinds de kledingmaten 1950 zijn veranderd en er is geen twijfel dat cijfer Marilyn's was allesbehalve gemiddeld, nu of daarna.

Het feit van de zaak is dat Marilyn had hopen van sex-appeal dat ze letterlijk kon en uit te schakelen op de tik van een schakelaar. Ze zou zeggen vaak dat mensen haar niet herkennen in het openbaar, tenzij ze geschakeld 'Marilyn' op. Met dit citaat ze zegt iedereen kan mooi zijn, niet laten maatschappij zeg je wie je moet zijn of welke grootte, het is allemaal over het feit dat gezond en gelukkig. Het gaat over jou.

[Lees: Hoe geweldig voelt in je lichaam ]

Ik wil oud zonder facelifts te groeien... Ik wil de moed hebben om loyaal te zijn aan het gezicht dat ik heb gemaakt heb. Soms denk ik dat het makkelijker om de ouderdom te voorkomen, te jong sterven zou zijn, maar dan zou je nooit voltooien je leven, zou je? zou je nooit helemaal weet je.

Het is een tragedie dat Marilyn nooit naar haar oudere zelf weten. Maar ik denk dat op een bepaalde manier, ze was een van de weinige mensen die echt zichzelf te begrijpen. Marilyn was een krijger met een mooie geest op een schijnbaar eindeloze zoektocht naar liefde. Ze zal altijd worden gekoesterd en herinnerd als een van de mooiste vrouwen die ooit sierden het zilveren scherm. Ze was een ster van de wil van die zal nooit meer gezien worden.

Helaas is haar laatste jaren werd achtervolgd door ziekte en persoonlijke problemen die ze afgestompt door misbruik van alcohol en slaappillen.

Op 5 augustus 1962 36 jaar oud Marilyn Monroe werd dood gevonden in haar huis in Brentwood, Californië aan een overdosis barbituraten. Dood van Monroe's werd gekenmerkt 'waarschijnlijke zelfmoord' en de zaak gesloten, maar zelfs tot op de dag is het onderwerp van veel speculatie geweest.

De ironie is dat Marilyn werd verbruikt door de wereld die haar aanbad. Je zou kunnen zeggen dat de liefde gedood Marilyn Monroe.

Wat ook was de ware oorzaak van haar dood, een ding is zeker, een stralend licht ging uit in de wereld op de dag dat ze overleed.

Ik laat u met de woorden van de blonde stoot zichzelf.

Keep smiling, want het leven is een mooi ding en er is zoveel te lachen.

Bron: Wikipedia.org

Cover foto: http://www.fanpop.com/

Onze selectie