Oprah Winfrey citeert om u te inspireren

Voor zover moderne iconen gaan, heb je niet veel meer inspirerende dan Oprah Winfrey te krijgen. Televisie gastheer, filantroop, actrice, producer en, volgens sommigen, de meest invloedrijke vrouw van de wereld. Hier zijn enkele van haar meest inspirerende quotes.

Oprah Winfrey citeert om u te inspireren

Oprah Winfrey heeft vele primeurs op haar naam had. Deze omvatten het zijn de eerste vrouw in de geschiedenis te bezitten en produceren van haar eigen talkshow en ook de eerste Afro-Europese vrouw in de Europese geschiedenis om een ​​miljardair te worden.

Door haar eigen opmerkelijke levensverhaal tot op heden, heeft Oprah aangetoond anderen dat ook zij het potentieel hebben om turnaround hun leven, ongeacht wat hun omstandigheden.

Ik denk niet dat van mezelf als een arme achtergestelde getto meisje die goed gemaakt. Ik zie mezelf als iemand die van jongs af aan wist dat ik verantwoordelijk was voor mezelf, en ik had goed te maken.

Geboren op 29 januari 1954 in Mississippi om een ​​tiener alleenstaande moeder, Oprah was om in armoede op het platteland worden gebracht op de boerderij van haar grootmoeder terwijl haar moeder keek naar werk in het noorden. Ondanks haar omgeving, Oprah kreeg liefdevolle steun van haar grootmoeder, die haar geleerd om te lezen van een vroege leeftijd.

Dit alles veranderde toen ze 6 jaar oud was en gestuurd om te leven met haar moeder. Terwijl haar moeder was uit werken Oprah werd seksueel misbruikt door mannelijke familieleden en andere bezoekers in de leeftijd van 9 tot 13. Ze werd zwanger op 14 maar helaas haar zoon stierf in kleutertijd.

Draai je wonden in wijsheid.

Draai je wonden in wijsheid (via www.in.com)

Oprah gebruikte de tragedie en de ontberingen ze doorstaan ​​als een jong meisje om te beseffen dat ze een tweede kans in het leven, dat ze haar wonden zou kunnen uitmonden in wijsheid gehad.

Kort na deze traumatische periode in haar leven ging ze met haar vader woont in Tennessee. Haar vader was een strenge man en het was hier dat ze terug op het goede spoor, gericht op wat ze was goed in en deed het goed op school.

[Lees: Hoe om te bewegen langs je worstelingen - Recht in geluk ]

Het grootste avontuur dat je kunt nemen is om het leven van je dromen te leven.

En Oprah Winfrey wist alles over dromen.

Ze landde een baan in radio toen ze nog op High School en co-verankerd op een lokale avondnieuws show in de leeftijd van 19 jaar. Vanaf hier uiteindelijk landde ze een baan op een talkshow, ging op haar eigen productiebedrijf te starten en werd internationaal gesyndiceerd. De rest, zoals ze zeggen is geschiedenis.

Ik ben opgevoed om te geloven dat excellentie is de beste afschrikmiddel voor racisme of seksisme. En dat is hoe ik te werk ga mijn leven.

Er is geen twijfel dat het leven niet een bed van rozen voor Oprah en ze werkten hard om het leven dat ze wilde maken. Ze was ambitieus en vastberaden en zelfs al waren er mislukkingen langs de weg, Oprah net back-up en ging door.

Op het moment dat Oprah was het maken van haar merk in de media wereld, waren er geen Afrikaanse Europese vrouwen die gehost hun eigen tv-shows en dus Winfrey was om de weg voor anderen te effenen.

Ik hou van dit citaat omdat het van toepassing is op veel van de uitdagingen waar we voor staan ​​in het leven en het beste afschrikmiddel voor mensen die zet je neer is om de beste persoon die je kunt zijn. Uw excellentie en succes is het beste antwoord op kritiek en onverdraagzaamheid van andere mensen.

[Lees: Marilyn Monroe citaten om u te inspireren ]

Ik heb een heleboel dingen om mezelf te bewijzen. Een daarvan is dat ik mijn leven zonder angst kunnen leven.

Oprah creëerde een meer confessionele soort talkshow, mensen belast haar met hun diepste problemen en haar stijl en aanpak was om andere talkshows revolutie in dit genre.

Aanvankelijk Oprah gericht op de kwesties van vrouwen maar al snel ging over tot een breed scala van onderwerpen zoals gelijke rechten, gender en racisme te dekken. Niet een om bang van te veranderen en te proberen op nieuwe dingen, Oprah's show werd later opnieuw uitgevonden met een focus op zelfverbetering, spiritualiteit en literatuur. Oprah is ook gecrediteerd met inspirerende pro-sociaal gedrag, omdat de onderwerpen haar show bedekt waren opbeurend en inspirerende die kunnen aanmoedigen kijkers om meer altruïstisch handelen.

Oprah is een goed voorbeeld van iemand die blijft haar leven zonder angst te leven.

Passie is energie. Voel de kracht die voortkomt uit focussen op wat je opwindt.

Passie is energie. Voel de kracht die voortkomt uit focussen op wat je boeit (via www.calgaryherald.com)

In 1986 werd Oprah genomineerd voor een Golden Globe en een Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in de film The Color Purple. Twintig jaar later ging ze naar de show te produceren op Broadway.

Net als vele succesvolle mensen, Oprah alleen maar raakt betrokken bij projecten die haar omhoog in brand steken. Zodra we hebben een passie voor iets wat we ons met tomeloze energie en enthousiasme en dit is de kracht achter het succes. De boodschap hier is om iets waar je gepassioneerd over bent, en ga voor te vinden.

[Lees: 50 inspirerende boeken die je leven kan veranderen ]

Ik ben gekomen om te geloven dat ieder van ons heeft een persoonlijke roeping, dat is net zo uniek als een vingerafdruk - en dat de beste manier om te slagen is om te ontdekken wat je liefde en dus een manier vinden om het aan te bieden aan anderen in de vorm van service, hard werken, en ook de mogelijkheid voor de energie van het universum om je te leiden.

In 1998 opgericht Oprah het Angel Network, een liefdadigheidsinstelling die gericht zijn op het stimuleren van mensen om een ​​verschil in de levens van de minder bevoorrechte maken. The Angel Network ondersteunt charitatieve projecten over de hele wereld en sinds de oprichting heeft miljoenen verhoogd. Winfrey zelf dekt alle administratieve kosten betekent dat alle fondsen die rechtstreeks naar de charitatieve projecten het netwerk ondersteunt.

Oprah Winfrey is vaak gerapporteerd als de meest filantropische beroemdheid in de VS en in 2002 werd ze bekroond met de allereerste Bob Hope Humanitarian Award.

Tenzij u ervoor kiest om grote dingen te doen, maakt het niet uit hoeveel je beloond, of hoeveel macht je hebt.

Na de orkaan Katrina, Oprah's kijkers opgeworpen 10 miljoen€ voor de Angel Netwerk en Winfrey gaf 10 miljoen€ van haar eigen geld om de zaak wat betekende dat woningen kunnen worden gebouwd in Texas, Mississippi, Louisiana en Alabama.

In 2008 benadrukte Winfrey de benarde situatie van de honden in puppy mills wat resulteerde in nieuwe wetgeving wordt doorgegeven in Pennsylvania waar ethische voorschriften en normen vast te stellen bij het fokken honden. Winfrey zelf was om een ​​hond van een no kill shelter in Chicago die verder bevorderd de oorzaak vast te stellen.

Winfrey is zich bewust van de invloed ze houdt en gebruikt het om haar humanitaire doelen te bevorderen. Winfrey begrijpt dat het niet is wat we hebben, maar wat we doen met wat we hebben, die aan het eind van de dag is belangrijk. Wat is het punt van hamsteren geld en dingen en het niet met de wereld delen? Het geven van onszelf is een van de grootste en meest lonende dingen die we kunnen doen.

[Lees: Hoe willen wat je hebt en neemt de houding van dankbaarheid ]

Wat je echt wil is om te worden omringd door mensen die je vertrouwt en schatten en door mensen die je koesteren. Dat is wanneer je echt rijk.

Als we ons omringen met negatieve mensen die voortdurend kleineren onze inspanningen of ons het gevoel dat we onwaardig zijn, dan zal dit aanstekelijk op ons en invloed hebben op ons gevoel van eigenwaarde. Hoewel het waar is dat wij zijn verantwoordelijk voor onze eigen gevoelens en reacties, moeten we tenminste onszelf elke gelegenheid aan om een ​​positieve en lonende leven, wat betekent het loslaten van hen die niets maar negativiteit zijn het toevoegen van leven.

Het leven is over constante verandering, sommige mensen komen en sommige mensen gaan uit ons leven, het is allemaal onderdeel van de reis. Om uw beste te zijn, omring jezelf met degenen die de zorg en willen zien slagen. Wanneer we mensen die houden en ons koesteren, dit is wanneer we echt rijk.

[Lees: Verander uw visie - Verander je leven ]

Hoe meer je lof en vier je leven, hoe meer er is in het leven te vieren.

Er is altijd wel iets om dankbaar voor het leven, het feit dat we leven en ademen is een wonder op zich. Hoe meer we zijn dankbaar voor wat we hebben, hoe meer we zullen moeten om dankbaar voor. Het leven is een wonder en we zijn gezegend te leven, ongeacht wat zou kunnen gebeuren op dit moment, hoe meer we kunnen het leven te vieren hoe beter we zullen voelen.

We kunnen niet geworden wat we moeten zijn door te blijven wat we zijn.

We kunnen niet geworden wat we moeten zijn door te blijven wat we zijn (via archive.longislandpress.com)

Als we doorgaan hetzelfde te doen dan zullen we doorgaan met dezelfde resultaten te trekken. We hebben allemaal behoefte om te veranderen en evolueren, kunnen we een beter mens door een verblijf van dezelfde niet geworden. We moeten voortdurend onderzoeken ons leven om ervoor te zorgen dat we leven het beste leven wat we kunnen, met een open hart en een open geest, zodat we kunnen blijven leren op grote reis van het leven.

Oprah zelf is voortdurend leren en werken op gebieden die van haar eigen leven te verbeteren.

[Lees: 10 artikelen die je leven kan veranderen ]

Het doen van de beste op dit moment plaatst u in de beste plaats voor het volgende moment.

Als we ons best doen in alles wat we doen we worden de beste persoon die we kunnen zijn. Met deze 'juiste acties' de energie van het universum zal zijn aan onze kant, altijd het creëren van het volgende moment, waar hebben we de mogelijkheid om te doen en zijn ons best.

Oprah Winfrey blijft mensen over de hele wereld inspireren, zij gelooft echt in het doen van het beste wat ze kan in elk moment.

En op dat leven bevestigt noot Ik verlaat u met de meest relevante citaat van alle voor alles wat je Queens.

Denk als een koningin. Een koningin is niet bang om te falen. Mislukking is een andere opstap naar grootheid.

Wees nooit bang om te falen, het is allemaal onderdeel van het proces. We leren iets uit elke situatie waarin we ons bevinden, en als je bang om te falen zijn, dan zul je ook bang om te slagen.

Dus ga je gang, en denken als een koningin.

Bron: Wikipedia.org

Cover foto: http://www.modernsocialite.com/

Onze selectie