Peter pan 's memorabele quotes door j. m. barrie

Peter Pan-onze favoriete ondeugende jongen die zijn eeuwige jeugd doorbrengt op het eiland Neverland, het leiden van zijn bende genaamd de Lost Boys, en weigert op te groeien.

Peter pan's memorabele quotes door j. m. barrie

Deze fictieve personage heeft een grote impact op de moderne samenleving gemaakt en, afgezien van de invloed die zij op de kunst, films en theaters heeft gehad, we erkennen zelfs de weigering om op te groeien als een psychologisch fenomeen dat sommigen zelfs verwijzen als de Peter Pan-syndroom.

Danken we de creatie van een van 's werelds meest beroemde jongens aan de briljante geest van Sir James Matthew Barrie, een Schotse auteur en toneelschrijver. Als we proberen uit te leggen waarom we houden van dit karakter zo veel hebben we de neiging om te zoeken naar een reden in de persoonlijkheid van de maker, en zelfs zijn persoonlijke leven.

JM Barrie was door alle rekeningen een vreemde man met een interessant leven, en hij gevoelig voor het vormen van relaties die niet overeenkomen met de sociale waarden van zijn tijd was. Toch zijn magische literaire creatie instigatie critici en analisten om zijn persoonlijke leven te onderzoeken om de details, op zoek naar de verborgen verhaal achter het complex begrip dat hij in het leven gebracht.

JM Barrie wordt beschreven door de critici als een kinderachtige man, achtervolgd door de vroege dood van zijn oudere broer, die een tol nam op het hele gezin. Sommigen benadrukken de betekenis van zijn mislukte huwelijk en zijn vermeende onvermogen om liefde te bedrijven met zijn vrouw die uiteindelijk dreef haar in de armen van een andere man, als de indicator van zijn innerlijke demonen.

De geruchten van pedofilie werden met succes ontslagen door de auteur Andrew Birkin in zijn boek JM Barrie en de Lost Boys, die zijn conclusies trok op basis van de brieven en opmerkingen van geadopteerde zonen Barrie's.

Volwassenen schrijven over kinderen, en niet alleen voor kinderen, zijn altijd gezien als eigenaardig door de maatschappij, en de mensen hebben de neiging om te zoeken naar iets ongezond in hun aard of, persoonlijke leven. Dat is de reden waarom veel van de grootste schrijvers van de wereld maakte geschiedenis dankzij hun prachtige creaties, maar opgedaan enorme populariteit dankzij behoefte van de mensen te kijken dan hun talenten in een poging om een ​​meer down-to-earth verklaring voor hun genie vinden.

Het is altijd goed om fragmenten uit deze geweldige verhaal lezen, want daar kunnen we het juiste antwoord op de vraag eerder gesteld vinden - Waarom houden we het literaire genie van JM Barrie, uitgedrukt in de vorm van tijdloze woorden een fictief personage? Waarom doen we graag Peter Pan zo veel? Misschien, want er is een beetje van Peter Pan in elk en ieder van ons.

Nu, laten we niet vergeten de fantastische jonge jongen we zo van houden. Wij maakten een selectie van onze all-time favoriete Peter Pan Quotes.

Memorable Quotes Peter Pan's (via volkswagenmerah.blogspot.com)

1. Dromen doen uitkomen, als we maar willen hard genoeg. Je kunt alles hebben in het leven als je alles opofferen voor.

2. Te leven zal een erg groot avontuur.

3. Alle kinderen, behalve een, opgroeien.

4. Je weet dat plaatsvindt tussen slapen en wakker zijn, de plaats waar je nog kunt herinneren dromen? Dat is waar ik je altijd zult houden. Dat is waar ik zal wachten.

5. Een meisje is meer gebruik dan 20 jongens waard.

6. Je hoeft geen spijt voor haar. Zij was een van het soort dat graag opgroeien. Uiteindelijk groeide ze op van haar eigen vrije wil een dag sneller dan de andere meisjes. "

7. Ik je geleerd om te vechten en te vliegen. Wat zou er zijn?

8. Nooit is een erg lange tijd.

9. Op het moment dat je twijfelt of je kunt vliegen, je ophouden altijd in staat zijn om het te doen.

10. Wendy, Wendy, als je slaapt in je domme bed zou je kunnen vliegen over met mij zeggen grappige dingen naar de sterren.

Onze selectie